WIZZAIR - 50

• 40 871
  • 771
  •   1
Отговори
# 525
След новината за Бергамо от Варна очакваме да ни върнат и Ларнака InnocentHeart Exl

# 526
До тази Лáрнака има ли интерес от Варна? Софиянци ходят заради морските курорти, предполагам, да идат на море, на плаж. А варненци, които имат море под носа ходят по работа ли в Кипърската гръцка част? От любопитство питам.  Иначе Лáрнака е близо до Северен Кипър (KKTC) и оттам е удобно с автобус за нула време да се стигне и до Никозия, и до Газимауса/Мараш (или както са гръцките имена: Фамагуста/Вароша).

# 527
  • Mostly in my mind
Имаме  приятели варненци. Всяко лято задължително ходят на море в Гърция. Та същата работа явно.

# 528
в Кипър сезона е от май до септември поне, тук на плаж става юли..., до средата на юни е хладно, водата студена, , от средата на август почват източни ветрове, подводни течения и прочие..., на юг по става, ама и там началото на септември си е рисково за плаж, може да е прекрасно, а може и вече да е есен..., а в Кипър си е лято отвсякъде..., ние сме ходили май и септември(по доста труден начин..., да не уточнявам), разкошно е, бих ходила по-често с директни полети

# 529
И октомври си е екстра. Бил съм в средата на октомври в Пафос, екстра си беше. Даже жега.

# 530
Полетите до Абу Даби спряни ли са или наистина са пълни от септември 2025 до март 2026 според вас.

# 531
Не са пълни естествено, не продават, защото чакат да се изясни обстановката, а не искат да откажат сега и после пак да трябва да ги продават...

# 532
Кога ще изкарат от употреба белите им малки самолети? Те скърцат, друсат, трещят, все едно ще се разпаднат. Вътре като междуселск* автобус. Направо ме беше страх да се возя 🤐

# 533
"белите им малки самолети"??? Thinking

# 534
Да, преди седмица+ летях с такъв. Добре, че беше само в едната посока. 😬😬😬

# 535
Нали осъзнаваш, че звучи абсурдно?

# 536
Нали осъзнаваш, че звучи абсурдно?
Защо?
Наистина разчитам, че технически и физически остарелите превозни средства ще бъдат своевременно и адекватно изкарвани извън експоатация, преди да стане белята. Отвсякъде изглеждаше остарял, направо допотопен.

Има ли вариант още преди полет да се види с какъв точно ще се лети? Знам, че пишат модела на самолета, но или не отговаряше, или има няколко такива. Бях останала с впечатление, че ще летим с нормален.
Не бих се качила втори път на горния.

# 537
Изобщо не става ясно какъв е бил самолета.
 И най-вероятно не са на Уиз, а на друга компания и ги ползват временно да запълват липси.

# 538
Изобщо не става ясно какъв е бил самолета.
 И най-вероятно не са на Уиз, а на друга компания и ги ползват временно да запълват липси.
Яд ме е, че не го снимах. Но като че ли някъде имаше изписано Wizz с малки букви. Изцяло бял беше, по-малък, и веднага се сетих за неотдавнашен разказ на една потребителка тук, как летяла с някакъв беларуски ли беше, украински ли беше, който Уиз ползвали и как бил едва ли не пред разпадане. Е, същото усещане изпитах и аз. С всяко движение на някой пасажер, той скърца, трака, вътре седалките като на селски автобус и т.н., по-горе го описах. Под всякаква критика. При излитане (летене, кацане) самият самолет трепери и се тресе. Коренна разлика с нормалните си Уиз.

При връщане, със страх гледах до кой самолет ще ни закарат. Simple Smile Е, имахме късмет тогава да сме в нормален.

# 539
Явно нямаш опит с летенето. Няма как видиш самолета предварително, могат да го сменят непосредствено преди полета. В малките самолети се усеща много по-чувствително и най-малката турболенция.
Всички самолети минават редовни технически обслужвания, това че изглежда стар нищо не значи. Ако искаш по-голям комфорт се насочи към не нискобюджетни авиокомпании.
Не знам дали някой помни Ан 21, там какво друсане и скърцане беше 😄

Общи условия

Активация на акаунт