Любители на котки - Тема 205

• 31 010
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Пиратчето  😻❤️
Защо ме търсиш, пробвала ли си да почистваш няколко дни с физиологичен разтвор? Направи ми впечатление, че ветовете го използват за всичко?
Иначе сребърната вода е добро решение.
Ние се опитваме да сме фешън 😹, не се поддаваме на отчаяние... (купихме си разноцветни бинтове- за добро настроение)

# 496
Ма как бе?! Той даже и на лазерна терапия ходи Heart Душица мамина

# 497
Пиратя на тая снимка ми прилича на малко козуначе с оченце Green Heart
Да, така както се е навъртял на кравайче изглежда като лоена топчица. А не е дебел. Но е много дълъг.
Тези дни е супер любвеобилен към мен. Все се гуши, където ида той след мен. Стана много привързан с годините.

# 498
Здравейте,
Мишо е на почти 6 години, кастриран, изцяло домашен котарак. Обезпаразитявам с Инспектор, който уж е за вътрешно и външно. Последните няколко дни повръща всеки ден по веднъж или два пъти. Иначе е жизнен, разхожда се из къщата, играе, има апетит. Чух се с вет, каза ми, че може би няма нищо притеснително, но така започвали бъбречни проблеми. Утре сутрин ще ходим да му вземат кръв.
Има ли други причини за това повръщане? Вет твърди, че не можело да е от стрес. Много съм притеснена 🥺

# 499
  • Варна
Възможно е да се опитва да изхвърли погълнати косми.
Вчесвайте го редовно.

# 500
Кога повръща? След като е ял или преди и какво повръща? Грейси имаше период, в който ядеше много лакомо и после връщаше поръчката, но отмина. Предишното ми куче си отиде от бъбречна недостатъчност, но не повръщаше.

Да се похваля, вчера купих на Мег нова транспортна раница и днес вече е официално ваксинирана и с паспорт. Надявам се да не направи някоя алергична реакция само.

# 501
След хранене повръща. Вчера и онзи ден почти цели гранули, днес вече си беше каша.

# 502
Имаше един период, в който Буда повръщаше след хранене от лакомия и бързина. Сега и двете ядат в ей такива панички:

Буда:

Марс:

# 503
Привет, привет!
Предстои кастрация на нашия Емил-крокодил. 8-месечен дивак. Мислите ли, че му е време? В последната седмица мяука на умряло, а той един гласовит и като отвори гърло, съм сигурна, че и в съседната къща се чува, просто съседите са достатъчно тактични и нищо не са казали. Не маркира, но искам да го направим преди да се е сетил, че може, за да не му остане като навик.

# 504
Олеее наша калпазанка разкостила на кака едно венче дето ѝ трябва за утрешното представление. Кака фучи - бучи, аз лепя със силикон и се моля да го спасим. Ама дано ѝ уври мозъчко на кака да си пази нещата, че ако не вървя по тях още колко неща щеше да оправи не е истина. Питам я къде го е оставила - в раницата.  Питам, а беше ли затворен ципа - отговора почти. Ами с почти не става, Линошката работи детето и то добре, ама не е виновна, кака да мисли уж е с повече мозък, лошото е, че мама обира всичко. 😁
Калпазанката на мама гушната от по - голямата калпазанка 😁

# 505
Като й гледам погледа, тя дори не знае за какво венче говорите.

# 506
Мишето е с обръснато вратле, взеха му кръв, много мъжки се държа.
Най-важното е, че изследванията са му добри, вет смята, че му е раздразнено стомахчето. Препоръча гастро гранули и хапчета за заздравяване на стомашната лигавица и за киселини.

# 507
Бързо да се оправя Мишето!
Много сладка Линош, как невинно гледа. Също като Оливия, която ми опасе разсада.
А някои по цял ден спят

# 508
Аз се отчаях. Бела беше толкова добре, акаше нормално, спряхме аб след 7 дни инжекции и днес пак ака купчинка и се омаза. Направо да се гръмне човек

# 509
Записахме час за Емил.
на 22 следобед ще става евнух.
Скрит текст:
Пуснах го за малко в двора, на него така му хареса, че едва го прибрах.

Общи условия

Активация на акаунт