Отговори
# 105
Дидко Kissing Heart дизито е чок добро. Добра работа са свършили екипа снимаха и в зимни условия. Има действие , заплетени сюжетни линии. Играта на всички е от висша класа. Мисля че ще те грабне и ще му дадеш шанс. Мога само да му се възхитя за пореден път и аплодирам за усета, който притежава Чаатай бей и от това, че никога не се страхува  да излезе от определени рамки.

Оптимист съм, но ще погледна със страх утре рейтинга.🙏

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 12:16 от femmi2

# 106

Епизодът беше много добър.
Новият фраг - също.
Актьорският състав е чудесен.
Единственото нещо, което ме притеснява е рейтингът. Не вярвам, че този сериал ще се понрави на турските домакини и не очаквам рейтинг по-голям от 4.

# 107
Казах ли ви аз че ще има нов фраг след епизода Wink айде давайте го че аз не можах да видя края на епизода.  Разкажете как завърши.

# 108
Свърши. Значи наистина Нисан е Рюя.  Откъде Чийдем знае за нея, има снимката и . А да тя е полицайка и е във възможностите и да намери стари снимки на Нисан. Но откъде знае за мечтата на Ешреф, някой много близък трябва да го е предал. Кадир? Оф, отказвам да мисля, каквото стане, такова. Вече се примирихме с финала, ще гледаме, ще коментираме. Във всеки случай е интересно, интригуващо, трагично. Cry

# 109
Пипи, сега се убеди че Нисан и Рюя са едно и също лице. Wink
И преди ви казах комисарката не е глупава добрала се е до това инфо някак си чрез хора или разследване и е мислила как да я внедри при Ешреф и накара да го предаде.  Ще го удари по най слабото му място така че да го заболи най много. Мечтата му ще се сбъдне да я открие след години и ще я познае и усети дори под различно име и да няма бенката по рождение.  Те първа ще има да разкриват неща така че ще е интригуващо и любопитно. Тя защо не помни Ешреф е въпроса ??!

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 22:21 от femmi2

# 110
Свърши. Значи наистина Нисан е Рюя.  Откъде Чийдем знае за нея, има снимката и . А да тя е полицайка и е във възможностите и да намери стари снимки на Нисан. Но откъде знае за мечтата на Ешреф, някой много близък трябва да го е предал. Кадир? Оф, отказвам да мисля, каквото стане, такова. Вече се примирихме с финала, ще гледаме, ще коментираме. Във всеки случай е интересно, интригуващо, трагично. Cry
Пипи, аз още не мога да повярвам, че започнаха с финала.
Това не ми допадна. Не мога да го приема. Улавям се, че  вместо да се наслаждавам на действието си мисля за края на сериала.
Трябва ми време, за да асимилирам видяното. Като изключа частта с финала, всичко ми хареса. Интригуваща история, добре подредена, не е скалъпена набързо. Разгърнато действие, без пълнеж. Стегнато и професионално изпипано.
Ще чакам с нетърпение превода.
Чакам и фрага да качат в YouTube, за да го пусна.

# 111
Не сме свикнали на такъв похват от финала на сериала за начало но не е нещо невиждано и нечувано.  Нямам проблем с това но няма как човек да не се сеща и мисли затова как се се стигнало до тук. Точно това ще ни покажат и разкажат в дизито.  Пътят към голямата мечта и неизживяна любов и предателство и битка в подземният свят и живот до трагичният и драматичен тъжен край.  Ешреф ще оживее и ще има втори сезон! Там ще покажат как оцелява и кой му помага.

# 112
Не сме свикнали на такъв похват от финала на сериала за начало но не е нещо невиждано и нечувано.  Нямам проблем с това но няма как човек да не се сеща и мисли затова как се се стигнало до тук. Точно това ще ни покажат и разкажат в дизито.  Пътят към голямата мечта и предателство и битка в подземният свят и живот до трагичният и драматичен тъжен край.  Ешреф ще оживее и ще има втори сезон! Там ще покажат как оцелява и кой му помага.
Феми, ние сме на епизод 1, а ти за втори сезон мечтаеш.
Но така и трябва - ще се настроя и аз оптимистично, ама ми трябва малко време и превод и на български език, че сега с тия прекъсвания някои неща ми се губят.
Най-голямата загадка ми е комисарката. Има нещо потайно в нея. Не е случайна манията ѝ по преследването на Ешреф и желанието ѝ да го нарани, използвайки най-скъпото му - Рюя.

# 113
Феми и аз това писах снощи, че Ешреф ще оживее по някакъв начин, но това са само надежди и не смея особено да се надявам. Пък ако се случи, те тогава ще простя на Етем за "Пойраз". Heart

# 114
Много въпросителни поставя епизода, но поне се убедих, че Рюя и Нисан са едно и също момиче. Обаче защо Нисан нищо не си спомня от миналото.
Тя не е ли забелязала момчето, влюбено в нея, не е ли запомнила нещо от този период.
Темата за сираците ме трогна. Взаимоотношенията между тях и отношението им към заобикалящата действителност е доста актуално.
Сценаристът е маркирал много щекотливи моменти. Дано само успее да ги развие докрай.

# 115
# 116
Отново в десятката браво!

Пуснаха фрага на ЕП 2 много е добър.  Ешреф са го простреляли и бълнува името на Рюя пред Нисан и тя после го пита като се съвзема коя е Рюя ? Чаатай - Ешреф направо я уби с поглед .

# 117
Eşref Rüya

Епизод 2 Трейлър 1

"Рюя... Това ти ли си?"

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 23:37 от Emiliya

# 118

Нисан:Няма да умреш нали?
Ешреф:Човек как разбира кога ще умре? Рюя ти ли си?
- Новините са лоши.Стреляли са по Ешреф.
+ Стреляли са по Ешреф , но не е умрял.
Нисан:За да не влизаш в затвора аз станах агент към мафията моето момиче.
Пропаднахме точно по средата.
- Каквото имам нека е за сираците.
Нисан:В каква работа ме замеси?
- Тук не играем на игри.
+ Ах скъпа Рюя аз съм те намерила бих ли те оставила?
Нисан:Разбрахте ли точно кои са хората?
Ешреф:Човек не трябва да задава въпроси на които няма да хареса отговора.
Нисан:Тогава да ви задам друг въпрос?
Ешреф: Разбира се.
Нисан:Коя е Рюя?

# 119
Джанъм ,Мерсаж за превода Kissing Heart хареса ми фрага но да хапна нещо и после ще пиша.  Огладнях от толкоз емоции Биг бос ми взе акъла. То не само моя де Joy JoyStuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт