АПРИЛчета крачета си купуват и отказват вече да мируват !!!

• 7 484
  • 273
  •   1
Отговори
# 255
Днес съм взела за Хриско макарони с коприва и домат.Да ги е пробвал някой?И са с брашно тип1150...Добре ли е ...зле ли е...?Иначе домат опита тази неделя,но едно микроскопично парченце Laughing

Цвети, аз давам такива и още едни други с коприва и чушка, Кало много ги харесва с малко масълце и сирене.

# 256
САБИНА, ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ!!!   bouquet СУПЕР СИ! Peace

ВСИЧКИ БОЛНИ БЪРЗО ДА ОЗДРАВЯВАТ! Praynig Praynig Praynig

Ексче, многото спане не го свързвам с растежа, а с темперамента на детето. Всички деца растат, дори и да не спят, колкото ни се иска.  Mr. Green Пепи напр. беше и продължава да е много сънливо бебе и дете - спи по много и дълбоко, напр. по 2-3 часа следобед, сестра му не е в състояние, да го събуди, нито денем, нито нощем. В същото време е много спокоен и кротък. Но виж Велина е друга - спи трудно и неспокойно и е много по-емоционална от брат си. Но това са си мои наблюдения върху моите си деца! Посъветвай се с лекар, щом се притесняваш, отиди при друг, ако трябва! Peace
ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕННИЧКА!   bouquet НЕКА ТЕ КАРА, ДА СЕ ЧУВСТВАШ ДЕТЕ, ДОРИ ЗА МИГ! Hug

Благодаря на всички, които споделиха за АМ след годинката! Heart Eyes

Кашкавалени филийки никой ли не дава!? newsm78

Мрънкалата все си мрънкат, независимо от това, дали им се случва нещо позитивно или негативно! Енергийни вампири!!! #2gunfire

# 257
Шестата болест е розеола - вид шарка. Не всички лекари я признават обаче. Обривът излиза след 2-3 дни висока температура (39-40 градуса). Самият обрив прилича на рубеолата, но при рубеолата обривът избива заедно с появата на температурата.

Честито на рожденичетата, които съм пропуснала! Да са живи и здрави и мамина и таткова радост!

Сабина, честито дипломиране!

Деси, моите съболезнования! Знам, че каквото и да кажа няма значение и няма да намали болката ти, но все пак - прегръщам те, миличка!

Макароните с коприва и домат Иво ги е ял с неудоволствие. Те се използват само за оцветяване на тестото и са микроскопични количества.

Коте, аз не съм мрънкало, но ми се падна толкоз кротко дете, че сега хич не съм навита за второ (коооой знае какво ме чака  Mr. Green )

# 258
Юлче-абе 400грама са бре.Като другите макарони ама са цветни.
Не се приемат от моя дзвер!
Честито дипломиране Сабина  bouquet

# 259
  • Boston, MA
Изпуснали сме много поводи, много нещо! Честито на всички проходили априлчета, месечинчета и християнчета!

Честит първи рожден ден на Маги, Ина, Катето, Тони и Георги! Пожелавам им безбройни весели игри! Светът ги чака да го открият - нека отвръща на палавите им закачки с усмивка и добрина!

Честито и на Сабина за дипломирането й!

Деси, прегръщам те, мила! Моите искрени съболезнования!

Мъниците на снимките от началото на темата са си просто вече дечица, а не бебета! Страшно са пораснали! Анжела и Яна ще разбиват сърца...

Пътуването до Атланта беше супер на отиване, Дани спа почти през целия път, там бяхме по разходки и забави (времето беше перфектно, за разлика от Бостън, където през ден все още вали сняг). Естествено на връщане, когато летя само с баща си, бяха закъсняли, за малко да си изпуснат полета, той ревал, въртял се, бутилката с мляко се изляла (та баща му слезнал от самолета като напикан  Laughing), наръсил и намачкал хубаво бисквити и подобни и накрая заспал върху всичко това. Идилия.  Laughing

Аз обаче съм зарината от работа и ще бягам сега, после ще чета изпуснатата тема и ще се включа пак тази седмица.   bouquet

# 260
  • Boston, MA
Забравих - пожелания за бързо оздравяване на Симонка и Давид!

# 261
Сабина браво за дипломирането!
Днес се видяхме за малко на кафе с Диди-Деми и Сминчис  Mr. Green
Фил кажи вашто "бу" какво е, че това което харесах го няма никъде?
Мецанка накрая ще взема като вашето-има го...
Отивам, че ни дойдоха гостите...  Crazy

# 262
Цитат
Снимките още не съм ги качила, имаше един сайт, където се качваха по няколко наведнъж, но кой беше?
чаена в снимка бг се качват май по 5 ,преди бяха по 3 Peace
юл4ето мамите от тук правим изключение-ние сме печени Mr. Green

Ох ,а мойто синче свинче сутринта такъв рев му дръпна за пръв път,че се уплаших чак.Аз се опитвах да меся питка(моя ми харесал от онзи ден изобретението Mr. Green) ,а той като не му се сбъдна да го държа и стои до мен и реве.После едно успокояване,едно хълцане-ужас,чак си мислех ,ч е е изпаднал в някаква нервна криза newsm78.За първи път го оставям да плаче ,то първо беше мрънкане ,полсе премина ж дране Sad

# 263

Днес се видяхме за малко на кафе с Диди-Деми и Сминчис  Mr. Green

ама кажи и какъв хор са 3мата априлчовци на едно място де Joy hahaha сладури Hug

ей не ми остава време да седна да драсна 2-3 реда ooooh!

Честито на днешните месечинки и специално на Юли! Heart Eyes
Сабина, честито колежке   bouquet
Да е жива и здрава бабата на Ексче Jr Hug

Ванче, я да те питам за Юлката, ще го подстригвате ли? newsm78 На Али косата е нещо подобно, къдрава, но ако стои повече с шапка се изправя и е дълга
Татянче  Sad кофти работа с тез кожни истории....
раче, емо е голям сладур в раничката Hug

по анкетата - последната опцийка

Моето шило не го виждам никак в такова бу Crazy нес тои ей, не стои на едно място....последно днес, както беше вързан на столчето си за ядене и стана прав, промуши се някак си Thinking пуска се смело от една мебел на друга, пада, удря се, става и пак...оп, размрънка се....Лека вечер момичета  bouquet

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 22:09 от СмиНсЧо

# 264
Бубс, добре завърнала се, липсваше! Hug

rody, как да ти кажа какво е, такова подобно на снимката която бяха пуснали, не е нещо специално Simple Smile

# 265
  • София
Девойки, сериозно сме закършили организацията на националната среща. Постоянно излизат нови предложения, времето минава и ние нищо не решаваме. Писах в другата тема, пиша и тук - да спрем да внасяме предложения и да решим ще ходим ли на Усоето или ще търсим друго място (още неопределено време). Мнозинството са гласували за Усоето и затова предлагaм да насочим усилия в едно място. Да потвърдим резервацията за уикенда 11-12 май и да сретнем срещата в зоото, за да се съберат пари и да се пратят с пощенски запис или по банков път. Нека не се мотаме много много, защото и април сега ще отлети и ще ни пропадне хубавата идея.

Лека и спокойна вечер!

# 266
Здравейте мили мами!
Деси много съжалявам за загубата ти, приеми най-искрените ми съболезнования.Радвай се на малкия сладурко, той ще ти помогне най-много.
Честито на всички малчовци,които през последните няколко дни са празнували първия си рожден ден!Честито на техните щастливи мами!Нека всички дечица имат весело  и безгрижно детство, изпълнено с безброй интересни игри!
Честито и на всички християнчета!
Честито дипломиране на Сабина!
Дано всички болнички бързо оздравеят!
Доста време не съм ви чела,но тръгнах на работа и миналата седмица ми беше доста натоварена. Та затова не ми остана никакво време за четене и писане,но тази седмица се очертава доста по-лека и ще си наваксам поне с четенето.
За анкетката Калоян вече ходи доста стабилно сам,но все още го е страх и търси поне един пръст,за който да се държи докато се опитва по-скоро да тича,отколкото да ходи.
За млякото аз също съм на мнение,че е добре да се дава сутрин и вечер и все още му давам да пие. Слагам му и в манджите понякога,когато позволяват,а често го яде и за закуска с бисквити.
Кашкавалени филийки не съм му давала,но само кашкавал е опитвал и то съвсем малки парченца,защото и на мен ми се струва доста солен.
Още нещо исках да напиша,но започна да ми се доспива и си забравих мисълта,така че другия път ако се сетя.
Желая на всички спокойна вечер.

# 267
  • София
Танче, уреди ни и нас с един такъв пясъчник! За колко време пристигна вашето столче?

Енви и моите деца като твоите - първото поспаливо, второто - не!

Ванче, все забравям да ти кажа - много готин твоя момък станал!

# 268
давайте идеи как да сменим датите ,4е нещо не ми се вризват нещо само като числа newsm78 вижте как съм направила 01.04 2006г. и дайте мнение.Евентуално в средата или в началото това да оставя-ако иска да се включи и някоя мама която е наясно с това чудо Фотошоп Mr. Greenще ми се за се заформи хубава първа страничка,ама нещо не става-а и вие спряхте да ми пращате снимки ,та стои наполовина променена Sad

# 269
Пускам между временно и нова тема,че иначе утре незнам кога ще успея да се появя Mr. Green,темата е идея на ladye -Благодарим за идеята  bouquet

Ето и темата :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=177114.0

Общи условия

Активация на акаунт