Български филми и сериали с английски субтитри - къде?

• 392
  • 3
  •   1
Отговори
  • MT
Здравейте!

Мъжа ми, който не говори български език, прояви интерес да гледаме български филми и сериали, но трябва да са с английски субтитри.
Проблема ми е, че аз не помня някога да съм търсила такова нещо, защото не ми е трябвало. Случайно някой може ли да ме упъти къде мога да сваля или да гледаме онлайн нашенски филми, но със субтитри поне на английски език. Има ли въобще някъде?
И говоря за по-стари филми, като Капитан Петко Войвода примерно. Искахме да гледаме и Под Прикритие(който аз не съм гледала също), но в ютюб са прекалено несинхронизирани и неточни в превода.

Всякакви насоки ще са полезни. Ще погледна в замунда, но ако има други сайтове и платформи (включително такива със заплащане), моля споделете информация.

Хубав ден!

# 1
Има нова платформа за български филми: gledam.bg . Сега погледнах, че има и такива с английски субтитри.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 11:12 от illen_v

# 2
Тъй като не гледам български филми, и не мога да кажа специфично, но като цяло ако си свалите нещо от замунда, ако имате инсталиран BS Player, той има вградена мултиезикова търсачка за субтитри според това, което пускате на него. Възможно е да има и английски субтитри към бг филмите, особено ако са по-популярни.

# 3
  • MT
Тъй като не гледам български филми, и не мога да кажа специфично, но като цяло ако си свалите нещо от замунда, ако имате инсталиран BS Player, той има вградена мултиезикова търсачка за субтитри според това, което пускате на него. Възможно е да има и английски субтитри към бг филмите, особено ако са по-популярни.
За жалост няма как да проверя, личните ми устройства са на Apple и това приложение го няма като версия за Mac.

Общи условия

Активация на акаунт