Като пролетни слънца игриви са НОЕМВРИйчетата ни щастливи!

• 10 009
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Аз анкетата ще я пусна, ама вие направете номинациите за най-нежна мама!!!

# 61
Карил, радвам се, че с Дани всичко е ОК и ще сменяте педито  Peace Нашата люлка е ето тази  :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98926&photo=11
Теа все повече се кефи, защото вече успява дя си стигне играчките и ги дърпа.Беше 240 лв.

За номинациите ... мерси за това, че си ме номенирала Карилче, ама май има и по-ранобудни от мен...това Софи, Деничка, Ти  Mr. Green
Иначе идеята за номинациите много ми допада  Peace
Та днес за "най-нежна" ли номинираме  newsm78 Аз номирам В тази категория... ДЕНИЧКА, СОФИ, ЖЕНИ, БУБАЛИНА.

Хайде Дени, посъбери още мнения и давай анкетката  Joy

Ние сме с вкъщи.На мен нищо не ми се прави  Tired Само се мотая, но пък съм си го заслужила...до преди малко разнасях малкото "зверче", което днес се скъсва да реве.Не мога да разбера дали нещо я боли или просто е кривичка днес  newsm78 Та сега спи на отворена врата в спалнята, добре опакована.Дано да е за по-дълго този път  Praynig, че сутринта беше само за 30 мин   Rolling Eyes

Бубалинка, дано Алекс да се оправи бързичко  Praynig
Клюки, вие също оздравявайте  Praynig
И всички болни бебчовци бързо да прогонят гадните болести от себе си  Praynig

Хайдеееее...сърбят ме ръцете да гласувам  Mr. Green Искам само да направя уточнението, че всички ноемврийки са много готини и до една заслужават тези призове.

# 62

Ха ха ха ха  Joy Голяма си гарга ! #Silly Може ли този хубавия мъж да го облечеш в рокля и то розова ? bash

# 63
   Мами благодаря за подкрепата -то аз съм по-зле две нощи гърло а снощи цяла нощ бърша сополи,ама Ивко киха и кашля-ама е на кеф даже мнооого му хареса панадола-като отвори едни очиии и една усмивкаа та чак ми дръпна една реч колко много му харесало(дали да не му дам сладко от ягодки newsm53
   Карил благодарско за номинацийката ама аз едва ли ви забавлявам май по скоро съм за мрънкаща мама...
   Аз нали съм с много гости тая седмица та днес съм намислила да правя пилешки хапки със сметана и гарнитура от зелева салата с морков(много ме мързи да режа зелена и лук и репички ит.н)
   Цвети все ще ти пиша и все забравям на оная снимка с бебка-мнооого си отслабнала-изглеждаш страхотно(как го правите беееее)

# 64
Вярно сте много продуктивни....
ЧЕСТИТО НА АЛБЕНА И МАКСИМ!!! Наистина заслужават най-много титлата, толкова са оригинални и уникални...

Добре дошла на Дима-Дари! Май твоето бебенце ще бъде обявено за "най-мързеливо" - понеже се е родило най-много дни след термин Wink. Първо нашата Гери водеше класацията, после ни измести бебенце, появило се 8 дена по-късно, но вие ще водите - с 9 дена закъснение... Завиждам!  Grinning

Пожелавам бързо оздравяване на болните бебенца. На Гери очето и пак леко сълзи - Мони ми каза как да правя масажите и само я тормозя... плаче от тях вече, на 1-вия се кефеше, но явно този непрестанен тормоз не и харесва... какво да се прави, ще трябва да потърпи милото.

Вчера бяхме на празника по случай 1-ва пролет  в ДГ на Йоана - после мъж ми ме обяви за луда да водя Гери на място, където са събрани толкова много хора накуп... може би има право  newsm78. Празника беше страхотен, скъсах се да се смея на дечковците - колко са непринудени, за репликите "зад кадър"... А, това, което едната г-жа каза - а и аз не го знаех - че на този ден - сиреч 22.03. - София е обявена за столица на България. Всеки ден научаваме нещо ново, нали така? Simple Smile

Мами - за класацията - нещо ме мързи да мисля... може по-късно да се включа Simple Smile.

# 65
Карил, ето това е нашата люлка  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98926&photo=193
Аз по принцип исках да взема тази на Lightblue, но мъжа ми каза че като ще дава пари за люлка да е нещо по-голямо. Тази е 280лв., поръчаха я от Белгия и я чаках около 2 седмици. Харесах я в саита на Фишер прайс и се оказа, че я има в каталога на Премама. Тя е от тия дето става на шезлонг и след това на клатещо се столче за голямо дете. До 5 годишна възраст можело да се ползва. На батерии е, но мъжа ми сложи едно адапторче и сега е на ток. Аз съм доволна. Обаче като Мина, тук сме се увъртяли в бебшки неща, то е люлка, шезлонг, активна гимнастика, количката в коридора, седалки за колата.... Навсякъде играчки... Какво ще стане като порасне малко не ми се мисли, ама важното да е доволно детето. Естествено в рамките на разумното!!!!!

За анкетата "най-нежна мама" аз гласувам за Деничка и Бубалина  Peace

# 66
Лелеееееееееее пак резнах пръстчето на Моника  newsm45 и много кръв изтече.... повече нокти няма да режа  Naughty ако пак режа кой знае колко ще отрежа следващия път Sad ужас...

# 67
За най-нежна мама моя номинация е : ДЕничка, Бубалина, СОФИ, Жени.\предложени от лайтблу\
Лайтблу, ГУГИ мерси за снимките, ще помисля...ще пробвам в магазина, да видя Дано, дали ще я търпи, че знам ли шилото ..в торбичка не стои Sick

чакайте с гласуването Дени, ще пусне анкета за три дни ..да речем...
Рагтайм, тази рокличка да не е от свеки

# 68
Момичета,здравейте и от мен,едвам смогвам да ви изчета.Включвам се да ви попитам,знам,че беше обсъждано ,но незнам точно в коя от темите,та затова ще питам,ккакъв беше принципа на работа на биберона с трите положения на Avent?Че днес купих един,но продавачката не можа да ми обясни как точно действа.Може ли някоя от вас да ми каже някой сайт където мога да гледам някой филм?Много яки номинаций,супер newsm10.А за лекарите нямам думи,може ли да не внимаваш,какво правиш?

# 69
Карил роклята е от една мама чиято дъщеря я е носила когато е била на 1 годинка а на нас ни е малка Crazy. А иначе ето тази кукла е от нея:
http://images14.snimka.bg/002472715.jpg

# 70
Рагтайм,ама Дани много голям момък бе.Ние на 01.03 бяхме само 6500 и 62 см.Пу,пу да не са му уроки newsm53  Всички болничета да се оправят бързо,че така и маичетата им са зле smile3518Дайте идея за сваляне на кг.че badscale направо  smile3511 След като родих успях да сваля 18 кг.,но от там нататък нещат да мърдат.Ега ти кошмара,нищо не ми става,още 10 кг. трябва да махна-до 50-олеее  261uu  animal085 newsm39 нищо не помагаа.Ако засягам стара тема  smihesorryно отскоро съм в този форум newsm18  smile3525 smile3525

# 71
Малееее, как сте се активирали всички!!! Моята номинация за най-нежна мама - БУБАЛИНА И ДЕНИЧКА!
На болните скорошно оздравяване!   love001
Ама и ние сме едни мрънчовци от три дена насам! Явно от ваксините. Ама чак пък три дена да ни държи?

# 72
Научих се да качвам клипчета! Ето малко от тази сутрин - Гери беше в невероятно говорливо настроение, само дето са снимани с телефона ми, затова излизат така размазани... иначе като slideshow и се вижда, а не само чува Simple Smile:

1-то;

2-то;

3-то и

4-то.

Приятно гледане!  Hug /или по-скоро слушане/

# 73
Пуснах анкетата с предложенията на lightblue Hug Имената съм наредила по азбучен ред, времето за гласуване е един ден, а резултатите ще бъдат обявени утре newsm80 Утре ще обявим и следващата номинация, която ще бъде за "Най-забавна мама"...така че мислите кого да номинирате Mr. Green

# 74
Благодаря на всички за"Добре дошла"-то newsm51 Ако знаех по рано за класацията "най-мързеливо бебе"нямаше да се пъна толкоз да раждам LaughingЩото тои и без това хич и не мислеше да излиза-след две системи,две хапчета и система накрая го вадиха с форцепси,щото се беше запънало като едно магаре и почти се беше задушил cryСъжалявам,че не ви познавам по от рано и не мога да се включа в класацията smihesorryно ще я следя с удоволствие Laughing  И един въпрос-на колко от вас бебоците са почнали да се обръщат,защото Дарито само  tvоглежда се и е някакъв замислен,не е много активен във шаването newsm30

Общи условия

Активация на акаунт