Като пролетни слънца игриви са НОЕМВРИйчетата ни щастливи!

• 10 009
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
И аз се замъкнах в неделя до Зара да видя какво има, въпреки че не съм фен. Харесах няколко блузки, но наистина беше много разпиляно и част от дрехите бяха даже нацапани. Това което ми направи впечатление - същите дрехи от разпродажбите миналото лято в Италия, но там цените на роклите бяха около 7-8 евро, а тук 39 лева.

# 91
Къде е магазина ЗАРА??? newsm78 Искам нещо новичко, аман от едно -то розово яке и сив клин, дето ме прави още по  Shockedобла като гюм1!! #2gunfireДобре че са ми високите ботуши, та да ми издължават бедъра..
За Лайтблу съм съгласна да я включиме, но във ФЕШЪН номинациите...Там трябва да е и ГАДАМЕР, и тя е луксозна мацка...Мина, ПАМ...

# 92
http://www.youtube.com/watch?v=wJNtQQQusL8

ИЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ , ХА ХА ХА ХА ХА Х АХА ХА ХА Joy Drunk
шъ мъ прущавате , ама вече издивях , пак съм на работа Sad

# 93
бах мааааа му  #2gunfire До сега си играх да прявя грамотите и сега не знам как да ги закача  #Cussing out Може ли да съм толкова застреляна  #2gunfire

HELP , SOS, HELP , SOS

Къде искаш да ги закачиш?!? newsm78

# 94
  • София
НА МАМА
Посвещавам на майка ми, на всички настоящи и бъдещи майки

От онзи миг, вълнуващ и омаен,
когато, че ще ставаш майка, разбереш,
животът се превръща в сладък дълг безкраен,
от отговорности, от радостен копнеж.

Когато чуеш онзи първи вик
на свидната си рожбичка мечтана,
умората и болката изчезват в миг,
душата е от обич завладяна.

А после? Нов живот живее мама,
белязан с грижи, радост и наслада.
Защото друга мисия такава няма,
от майчинството няма по-истинска награда.

И ден след ден на мама битието
е оцветено в шарено, като дъгата.
Да е щастливо и усмихнато детето -
това е най-мечтаната отплата.

Проблемите и нощите безсънни,
когато болничко е или е тревожно,
забравят се, щом просто те прегърне,
без него твойто щастие е невъзможно.

И първото „мама”, и първата стъпка,
и зъбчето първо – все спомени мили.
За чедото мило, за свидната тръпка
закрила е мама, не жали тя сили.

Детето пораства, а мама старее,
но завинаги пази в сърцето
обичта, пред която всичко немее –
най-всеотдайната любов – към детето.

Мацки много ми хареса това стихче. Копирах го от линка на сп. "Кенгуру" !

# 95
бах мааааа му  #2gunfire До сега си играх да прявя грамотите и сега не знам как да ги закача  #Cussing out Може ли да съм толкова застреляна  #2gunfire

HELP , SOS, HELP , SOS

Къде искаш да ги закачиш?!? newsm78
остави и без това ми се бъгнаха шрифтовете Sad като го оправя ще свирна да го закачим в албума който направих. Сега съм на един изклецан лаптоп , където ми срива нервната система с тоя умряла мишка дето има  #2gunfire

# 96
  • sofia
http://www.youtube.com/watch?v=wJNtQQQusL8

ИЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ , ХА ХА ХА ХА ХА Х АХА ХА ХА Joy Drunk
шъ мъ прущавате , ама вече издивях , пак съм на работа Sad
Ама ти бачкаш ли изобщо  Wink Нещо купонджийско го караш  Laughing

Ударили сте го на дрешки, ама след като едно любимо кожено яке беше оповръщано и останаха едни гнусни петна, си ходя с едно шушляково, пази от вятър и дъжд и като е налигавено не му личи (бързо съхне) hahaha Нови дрехи само ако съм без деца, което се случва мнооооого рядко Whistling

Теди почти се обръща от гръб на корем, само ръката не може да си извади. А цяла сутрин се бори с една гризалка, да не повярваш, че се заигра

Мацки не се увличайте с приспособления за дечковците..... само подмятам разни кончета, камиони, столчета

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 16:19 от vesi1

# 97
"Зара" е на бул.България, след Била, посока Витоша, от дясната страна.Там е сградата, която стана сграда на годината..."Мишел".

# 98
Хайде и от мен нещо разведряващо http://www.izle1.com/index.php?video=991
http://www.izle1.com/index.php?video=993

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 16:35 от mamaminion

# 99
  Здравейте,момичета!Чудесен конкурс!Ще гласувам!Утре за какво номинираме?
  Ивиче,какво и беше на котката?
  " Няма нищо по-хубаво от лошото време"/ако дойде майка ти да погледа детенце,а ти да се наспиш/.Сега пия кафе пред компа и чета спокойно,голям кеф да те смени някой за няколко часа!
   Мами на момиченца,кога мислите да сложите обеци на малките мацки?Нашето кръщене ще е на Гергьовден и ми се иска дотогава да си имаме.

# 100
Мале мацки тея деца са страшна работа. До нас живее една приятелка с момче на 1,5 г. Излязла тя на балкона да пуши и изведнъж се обръща от някакъв шум и само вижда как сина и се овисва на дръжката на дограмата и я заключва. Добре че телефона и е в джоба и ми звъни да помагам. Ама как. Външната врата заключена 2 пъти, бравата секретна а ключа и е в ключалката. Чувам я аз как тя блъска по вратата на балкона да я разбие ама така ли се разбива дограма. А от шума детенцето се стреснало и като реве и тя по телефона ми реве. Звъна аз на ключар, първия който ми го дадоха от справки. А той на Симеон а ние в Люлин. Викам му на човека да хвърчи. През това време аз крещя през вратата на детето да се успокои, а мойто и то се стресна и като зарева и той.  ooooh! ooooh! ooooh!. УЖАС. Идва бабата на момичето с упойка в венеца и не може да говори а само трепери и пелтечи. Викам си тая жена сега ще припадне. Идва ключара след 30 мин. и като почна една борба със секрета цели 20 мин. А детето вътре рев, бабата рев, майката рев, Дани рев.  #Crazy. Добре че детенцето от страх легнало на дивана, че да не вземе да направи някоя беля пред очите на майка си. ooooh!. Не ми се мисли. Накрая отключиха де. Добре че всичко е наред. ЗАТОВА ВНИМАВАЙТЕ!!!

# 101
 ...
   Мами на момиченца,кога мислите да сложите обеци на малките мацки?Нашето кръщене ще е на Гергьовден и ми се иска дотогава да си имаме.

Аз още на Йоана не съм сложила... и се чудя дали да не го направя в понеделник - нали Благовещение е в неделя, няма как... а пък какво остава за Гери  Laughing. Тя /Йоана/ иска да има обeци, но пак ще я питам, защото напоследък не се е сещала...  newsm78 а искам решението да е нейно, а не продиктувано от моята суета  Peace.

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 17:41 от Роси74

# 102
Ми петъчно.... Joy Лошо време , на хората не им се ходи по улиците , не им се мисли за почивки ...
пък и тука сме заредили с разни палави неща  Misc Ghost... и ми е едно палаво  Heart Eyes... И като се прибера смятам да го налазя оня беладжия , моичкия ...тъй да се каже luvbed

# 103
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ей, ragtime - ужас, направо...... #Crazy много такива случаи знам. Аз пък на 4 години съм отворила прозореца и съм се качила на перваза на 4 ет. и съседите като са ме видели  Sick

Аз мисля да й сложа обици след 1 година някъде, не съм решила още.....

# 104
Аз не съм наваксала още с четенето. Какви са тия анкети? Бая съм изпуслана май.
Така е, който няма баби да помагат, форумите са му последната грижа.

Само да се похваля че Ники днес откри обръщането от гръб по корем. Малко късно,нали е маминия мързеланко-дебеланко.

Целувки на всички и хубав уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт