Втора бледа черта на теста за бременност

• 31 209
  • 701
  •   3
Отговори
# 690
Тестът за бременност е направен вечерта, отчетен е в рамките на указаното време.
Аз на живо виждам много бледа втора линия, но не съм сигурна дали не си внушавам.
Има и леко кафяво/розово зацапване.
Според вас възможен ли е много ранен положителен резултат или тестът е отрицателен?
Благодаря предварително 🤍

# 691
Принцино моите положителни тестове с бледи чертички бяха точно такива на Sure Check в деня на очаквания цикъл. Бяха почти въображаеми - след два дни вече бяха по-наситени и видими.
Това са 4 теста, правени в рамките на 3дни. Най-горният е в деня на очаквания цикъл и чертичката беше изключително бледа, другите са от следващите 2дни и четирите теста бяха положителни.
Повторете утре или вдругиден с първа урина.
Скрит текст:

# 692

Здравейте имам тези две съкровища от вчера . И двата не са с първа урина . Единия е направен към 11 часа другия след 3/4 часа . И двата обаче нямаха тази черта до оказаното време а им се появи след час, два . Странното е че и на двата са розови хубави черти . Правила съм стотици престо , и единствено такива резултати имах след прием на овитрелA.
Днес ми е 1 ден закъснение . Не мога да се доредя до лаборатория заради работното си време .
Какво мислите Вие?
AI Гугъл каза , че може да са ниски нивата на чхг и за това по-късно да отчита(тоест след като вече е изсъхнал )

# 693
  • София
Стискам палци!
Момичета, спрете да го взимате това Престо! Чист мазохизъм си е!

# 694
Търся мнение... Последен цикъл 04.01, доказана и стимулирана овулация на 14.01...
Според вас кога ще покаже уринен и кръвен тект най рано???

# 695
  • София
Стисни зъби до понеделник! Да, може и днес да отчете положителен,  но ако е отрицателен няма да е на 100%.

# 696
направих кръвен и излезе че е отрицателен но можи би е било твърде рано направих го  8 дни след поровия акт дали има възможност да има бременност с доста болезнени гърди закъснение 2 дни да направя ли уринарен тест…. има ли възможност да има бременност моля ако момичетата е било така в същата ситуация да ми пише ( също така болки ниско в корема гърдите немога да ги зокосна) и ареолите са ми потъмнели малко)

# 697
Какво мислите?? С въображение  Simple Smile 10 дни след овулация

# 698
Какво мислите?? С въображение  Simple Smile 10 дни след овулация

Как е стимулирана овулацията?

направих кръвен и излезе че е отрицателен но можи би е било твърде рано направих го  8 дни след поровия акт дали има възможност да има бременност с доста болезнени гърди закъснение 2 дни да направя ли уринарен тест…. има ли възможност да има бременност моля ако момичетата е било така в същата ситуация да ми пише ( също така болки ниско в корема гърдите немога да ги зокосна) и ареолите са ми потъмнели малко)

8 дни са малко, но не мога да схвана времевата линия. Как така 2 дни закъснение и 8дни след акт? Кога е била овулацията?

# 699
Няма закъснение.... 10ти ден след овулацията е.
А тя е проследена и на 10 ти ден е сложена инжекция за спукване на фоликолите!
Не това ми беше въпроса???
Предстоящ цикъл на 30.01

# 700
  • София
Защото Зафир не отговаря на вас. Изглежда положителен, но на Престо не вярваме. Повторвте с друга марка!

# 701
Няма закъснение.... 10ти ден след овулацията е.
А тя е проследена и на 10 ти ден е сложена инжекция за спукване на фоликолите!
Не това ми беше въпроса???
Предстоящ цикъл на 30.01

Инжекцията съдържа ли ЧХГ? Защото на мен са ми билиХориомон за спукване и тя се отчиташе на тестове до 9-10 ден след поставянето й. Не само Престо не са надеждни, но и е възможно да дават положителен резултат заради инжекцията. За това са ви посъветвали да изчакате малко повече.
Направете още един тест след 1-2 дни и вижте дали чертата се насища. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт