Втора бледа черта на теста за бременност

• 32 044
  • 727
  •   3
Отговори
# 720
Отрицателни са.

# 721
Emiliq71 не ви нападам,но имате почти цял месец закъснение и не си правите кръвен тест или с урина,а питате във форум какви са симптомите на бременност...да не говорим,че когато човек започне с опитите и се пренавие  му се появяват всякакви симптоми...започва се с тестове за бремеменност на следващия ден след опита,появяват се гадене,болки,замайване ,зверски глад или липса на апетит...и като дойде мц изчезват и остава само ужасно разочарование,че не се е получило...после пак наново на следващия месец(казвам,го като човек ,който е преминал през това)аз през месеците в които не бях забременяла имах какви ли не симптоми,че и ми закъснявале,което изобщо не е нормално за моя МЦ...а когато забременях нямах никакви симптоми...но точно тогава и бях спряла да съм нетърпелива и дори се сетих чак 1 ден след закъснение ,че не ми е дошло...направих тест и си имаше хубава 2ра чертичка

# 722
Привет! Днес ми е втори ден закъснение. Преди два дни направих тест лентичка и след изтичане на времето се появи втора черта. Снощи направих един престо (много съжалих за марката, но това купил моя мъж) Отново се появи втора черта. Днес сутринта направих и втория После реших, че са фалшиво положителни след всичко изчетено. Отидох и си купих най-обикновена лентичка. Това е резултата на втората минута. Не знам какво се случва.

# 723
Прилича ми на положителен

# 724
Благодаря, утре сутрин ще направя отново. Просто се чудех дали и лентичките не са започнали да дават изпарителни черти.

# 725
Здравейте мами много съм притеснена на 24.01 имах еднократно розово зацапване приеха ме в болница за 4 дни изписаха ме на 4 ден след изписването пак и съм на инджекций днес отново е 4 ден вдигнаха дозата на утрогестан днес  пак имах еднократно розово на какво може да се дължи 🫤🫤🫤

# 726
  • София
Габи, аз имах в 5 г.с. и в 7 г.с. В 5та включихме Утеогестан, в 7ма останах да си почивам вкъщи. Към момента нещата се развиват нормално (9+2г.с. съм). Почивай повече и мисли позитивно!

# 727
Габи, аз имах в 5 г.с. и в 7 г.с. В 5та включихме Утеогестан, в 7ма останах да си почивам вкъщи. Към момента нещата се развиват нормално (9+2г.с. съм). Почивай повече и мисли позитивно! Не ставам от леглото от 24 до днес …

Общи условия

Активация на акаунт