Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 40 677
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Дами, нямам намерения да споря или да ви убеждавам, само споделям за съфорумката аз каква информация съм намерила по въпроса и как я виждам аз лично. А какви импланти има смисъл да се слагат, вече е въпрос на лична преценка.
Защо не се практикува в България, нямам идея и честно казано не ме вълнува. Доколкото съм прочела, за да се практикува, се изисква съответната сертификация, обучения и прочее. Толкова от мен.

# 466
Никой не спори - търсят се предимства, които реално не се откриват, освен местната упойка.
Това, че не се реже мускул, не е характеристика на този метод, а на надмускулното поставяне. То затова се нарича така, защото имплантът се поставя върху мускула.
В България има страхотни пластични хирурзи, обучавали се в световни центрове. Освен това преминават през тежка петгодишна специализация в отделение по изгаряния, едва ли би им било трудно да преминат подобно обучение.

# 467
Изпращам ви снимки на моите морски балкончета.
Почти 6 месеца след операцията.
475сс, Ментор, анатомични, среден профил.
Творение на Енчев.

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 21:36 от Цветно

# 468
Изпращам ви снимки на моите морски балкончета.
Почти 6 месеца след операцията.
475сс, Ментор, среден профил.
Творение на Енчев.

Кръгли или капковидни са?

# 469
Капковидни.

# 470
Здравейте, бях преди малко на консултация при д-р Георгиев. Предлага ми 350сс, капковидни. Ама много големи ми се виждат...Огромни...Според него обаче, по малки няма да напълнят гърдата добре. Той има доста голям опит, но все пак...

# 471
  • В приказките
#Цветно
С какъв начален старт старт беше?

# 472
il4ika, няма как да ви кажем дали ще са големи тези импланти за вас, защото не знаем нито телосложение, нито начален старт.
Моят съвет е да отидете на поне още една консултация при друг хирург.

# 473
#Цветно
С какъв начален старт старт беше?

Стартът ми беше чашка Б. Имам повдигане на бюста, беше с лека птоза след две раждания и кърмене.

# 474
Аз съм също на мнение,че началният старт е от голямо значение за крайния резултат с импланти.
Аз бях кръгла нула и никога няма да имам гърдите като на Фифи83 (като форма примерно).

Цветно,честито.

350сс хич не са малко,дори за нулев старт.Давай смело!

# 475
Аз съм също на мнение,че началният старт е от голямо значение за крайния резултат с импланти.
Аз бях кръгла нула и никога няма да имам гърдите като на Фифи83 (като форма примерно).

Цветно,честито.

350сс хич не са малко,дори за нулев старт.Давай смело!

На мен ми е много трудно да знам кой размер ще е най добре за мен.
Как решавате имам чаша В но това знам също не мога да преценя формата

# 476
il4ika, няма как да ви кажем дали ще са големи тези импланти за вас, защото не знаем нито телосложение, нито начален старт.
Висока съм 170см, 68кг, чашка В. Качвам и снимка за малко, после ще трия

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 13:15 от il4ika

# 477
Аз бях избрала 300сс на консултацията с доктора,но той ми препоръча да сложим 350сс.
Да, имплантите в ръце изглеждат големи и си мислим,че ще стоят като топки върху телата ни,но реално не е така.
Под кожата се "губят".Реално никой не знае как ще изглежда преди операцията,а за себе си съм установила,че моят размер е 400-450 макс. Както казах сега съм с 350 и виждам,че има още много място.

# 478
Висока съм 170см, 68кг, чашка В. Качвам и снимка за малко, после ще трия

Аз мисля че тези изглеждат супер за цялата тяло не са големи.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 20:10 от bubanka

# 479
Здравейте момичета,
Някой дали има впечатления за др Стани Кръстев? Ако пък има и такива, които са се оперирали при него, би било много добре да споеделят.

Общи условия

Активация на акаунт