Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 40 628
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Наистина така пише в супер док. Може би защото Цветомир Димитров се премести във VDerm, а д-р Кръстев от мин. година е при Денков  и няма смисъл да поддържа персонал в своята клиника, ако оперира по-рядко.

# 556
На мен ми звучи като предпенсиониране.
Жалко,че няма да имам възможност да ползвам услугите на Стоянов.Страхотни гърди прави,като рисувани.
Докато дойде време за моята смяна, ще изтекат много години. Евентуално ако сменям в България,бих се доверила на Гигов (дори съм си записала в тефтера неговото име и до него това на Чу ли,за да си спомням откъде съм го избрала).

Ако реша да сменям там,където поставях - в Щатите, ще се върна при моя хирург.

Вие за тези неща замисляли ли сте се?

# 557
  • София
И аз си бях избрала Стоянов за същото. Много съм доволна от моя хирург, направи ми страхотни, красиви гърди без видими белези, но тези на Стоянов са направо като изрисувани и по учебник.

# 558
Нямаше да ви ги смени, той не взима пациентки, които са се оперирали при друг преди това.
Може и да е правил чат-пат някоя "чужда" пациентка преди време, но 90% ги връщаше, сега вече всички.

Малко ми е пресилена неговата слава, аз го следя от 2007.
Да, наистина има много хубави резултати и аз ги виждам, но той си избира пациентките. Както прочетохте, Фокси с трудния старт я е върнал. За Jasmin с хубавите цици, връзвам бас, че и преди това са и били хубави, но по- малки. То такива пациентки всички хирурзи искат, те са страхотна безплатна реклама 😉

Аз имам мои си бял и черен списък с пластични хирурзи и той винаги ми е бил по средата. Не съм ходила при него, не ме е връщал и не пиша това, защото съм нещо лично засегната. Макар че сто про щеше да ме отпрати набързо с моите печени чушки😂 Просто от много години чета за него по форуми и групи и имам няколко познати негови пациентки+ една близка приятелка. Последно върна сестрата на моя позната, естествено с труден първоначален старт. Не е като да няма лоши резултати и недоволни пациенти, просто си имат метод да пазят висок рейтинг.
Имат някакъв уж голям екип от адвокати със сестра му (може и само един човек да е😆), които стриктно дебнат из ФБ какво се пише и разпращат протяжни, пълни с юридически термини писма с които принуждават написалите негативен пост да го изтрият. Аз лично съм попадала на такива драми, не е да ми го е казал някой.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 22:34 от Чи лу

# 559
На мен ми звучи като предпенсиониране.
Жалко,че няма да имам възможност да ползвам услугите на Стоянов.Страхотни гърди прави,като рисувани.
Докато дойде време за моята смяна, ще изтекат много години. Евентуално ако сменям в България,бих се доверила на Гигов (дори съм си записала в тефтера неговото име и до него това на Чу ли,за да си спомням откъде съм го избрала).

Ако реша да сменям там,където поставях - в Щатите, ще се върна при моя хирург.

Вие за тези неща замисляли ли сте се?

Дали ще успея изобщо да запазя час ? Стискайте ми палци ! Цял живот ходя с малките ми цици и мечтая за вашите деколтета 😅 На 42год съм . Преди 18 мес. родих за втори път.18 год разлика с първото ми дете.🫣.
Разбирам ,че не взима тежки случаи . Аз мисля ,че не съм такъв като цяло. Просто нямам нищо. Никога не съм и имала. Учудващото е че кърмих и двата пъти с моите детски цици (както съм чувала да ги наричат) . Единствената промяна е в едното ми зърно което е по разтегнато от другото (вчера чак го установих) .
Друго което мога да кажа за себе си е че много се страхувам от операции . Толкова много че родих на 40 по естествен път след кошмарно първо раждане.
Тази тема и предишните в които сте публикували са първите които чета . Вдъхнахте ми много голям кураж !
Смешното е че през всички тези години мечтаех и знаех че искам Стоянов да е моят доктор 🫣 А сега виждам ,че нещата не са толкова лесни дори и час не мога да запазя . Стискайте палци да успея защото не знам дали бих се оперирала при друг . Май по-скоро ще си умра с комплексите докато се навия отново.

# 560
Стискаме! 🍀
Изобщо не е страшно, ще мине и ще замине, но се подготви за нещо около 1.5г чакане за консултация+ операция.
Ох, и аз как ги плещя, пък съм същата за самолетите. Въобще не искам и да чувам и не ме интересува, че не било страшно. Качвала съм се и всеки път съм пред умиране😆
Даже онзи ден когато се събудих свежа като ряпа след операцията, се запитах, що не предлагат таз' услуга- да ме гътнат с упойка в багажното и да се освестя на Мавриций😂

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 07:45 от Чи лу

# 561
  • София
Стоянов е добър и има красиви резултати, но далеч не е единственият добър хирург в България, така че евентуалното му оттегляне за мен не е причина за отказ от уголемяване на бюста, ако наистина човек го желае.

# 562
  • Sofia
Стоянов е на години, а и чух, че май преживял инсулт. Със сигурност съвсем е намалил темпото. В годините и той има много издънки, но просто не сте следили.Поне вече е преценил да не се захваща с какво ли не, за разлика от един друг негов съвременник, който не се спира (гореспоменат мазньоч).

# 563
desita_ Момичетата го казаха. В България има много кадърни хирурзи и според мен,ако сортираш информацията,ще попаднеш на твоя човек,дори той да не е Стоянов.
Аз следя темата от 3 години и не съм пропуснала публикация тук. На прима виста се сещам за имена като Стоянов, Гигов, Хатър, Христов? (ако не бъркам) Кой пропускам?

В такива времена живеем,че времето е винаги подходящо. За деца,за гърди...

Всъщност на колко години е Стоянов? Всички казвате,че бил стар вече и аз си представям един дребен,съсухрен 70г+ дядо:)

# 564
Стискаме! 🍀
Изобщо не е страшно, ще мине и ще замине, но се подготви за нещо около 1.5г чакане за консултация+ операция.
Ох, и аз как ги плещя, пък съм същата за самолетите. Въобще не искам и да чувам и не ме интересува, че не било страшно. Качвала съм се и всеки път съм пред умиране😆
Даже онзи ден когато се събудих свежа като ряпа след операцията, се запитах, що не предлагат таз' услуга- да ме гътнат с упойка в багажното и да се освестя на Мавриций😂

Да даа точно това голямо чакане. Току виж се пенсионирал докато успея да се консултирам . От както чета темите разбрах за тези имена от вас като Гигов,Христов и тн.
Лошото е че съм много недоверчив човек . Дето се казва и на себе си не вярвам много много 😅 Сигурна съм че и Стоянов както всички има своите не толкова успешни резултати. Обаче това ,че не взима всеки доста ме успокоява. Някак си ще знам ,че каже ли ДА значи всичко ще е наред . А ако ми откаже не знам дали бих се доверила на друг . Шубето е голямо ! Не само от операцията но и от крайният резултат.

# 565
Не е добре чак така да се фиксираш в един доктор. Я, си представи, че чакаш 6 месеца за консултация и ти откаже операция. Отделно, може да ти се наложи извънреден ремонт, както стана при мен. А и всичко да е наред, все някой ден ще трябва да ги смениш или махнеш и той вече няма бачка.
Това, че не взима всички, го прави, заради себе си, да не мислиш, че са му по-специални😆
Иди си при него щом си решила, но нищо не ти пречи да отидеш и на още една-две консултации. Не си длъжна да записваш веднага операция, изслушваш, плащаш си и чао.
За първата ми операция четох 5 г и като теб го имах, като че кой знае какво ще става, нещо като мисия на Наса.😆 Бях решила при коя лекарка  искам да се оперирам, но въпреки това отидох на още две консултаци. Оперирах се при нея де, но вече бях наистина сигурна, че искам да е тя.
И същото, докторката беше възрастна и после спря да оперира.
За втората набелязах д-р Гигов, но за всеки случай, пак отидох и при друг на консултация.
За третата се изстрелях почти по пижама за 15 мин при доктора😂
Ако по някаква причина не се бях оперирала при д-р Гигов, щях да търся доц. Романски.

Адоралова, не знам точно на колко е, но е завършил медицина 1987, което значи, че е най-малко на 62-3. Това не е някаква преклонна възраст, добри хирурзи има и по на 70 и нагоре, може би наистина има здравословни проблеми.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 12:40 от Чи лу

# 566
За хирурзите знам,че от всички лекари,те са с най-кратък "срок на годност",защото при операции е важно зрение,рефлекси и качествени ръце,а с годините тези неща зазляват.
Ако на един дерматолог не му пречи да практикува на 65,за хирурзи обаче не съм никак сигурна.

Та, 63+ за хирург ми звучи точно като да е пред пенсиониране. Сигурно вече му е много досадно да го работи, и отделно факта,че отдавна е натрупал пари за 2 поколения напред..

А въпросния Гигов подменя импланти,ако не са негови,нали?

# 567
Той основно това прави- подменя, маха изцяло (експлант) и намаля големи цици.
Всъщност най-приоритетно му е да оперира деца с лицеви деформации. Тях изобщо не ги бави или връща и не им взима пари.

# 568
Не е добре чак така да се фиксираш в един доктор. Я, си представи, че чакаш 6 месеца за консултация и ти откаже операция. 🤗

Аз точно така от четене бях набелязала въпросния доктор Г и не гледах други алтернативи.
Но към днешна датА също бих потърсила доктор Романски, ако един ден се реша за операция по повдигане, импланти категорично не искам в тялото си.

# 569
Според мен вече ще прави по по-малко операции може би с тенденция да се пенсионира и затова ще ползва клиниката на Денков, която всъщност е на горния етаж над неговата.

Иначе аз си запазих час за консултация декември за края на март и операция за септември, тогава беше първата възможна дата, но аз уцелих и отпуската му, той оперира до края на май, нещо такова, и след това цяло лято почива.

Ако става въпрос само за импланти, надали ще откаже, ако трябва и повдигане вече не знам дали му се занимава.

Общи условия

Активация на акаунт