накрая малко спокойствие - малката се е успала, ама докога скора май трябва да папа.
За кърменето аз тази нощ 3 пъти я кърмих - в 12:30, 4, 6 и 8:15 някъде. просто заспа в 11 и после като се събуди към 12:30 и не ще да заспи и аз айде пак и давам, ама тя си суче и така си заспа, даже май повече щеше да спи, но мъжа ми като се изкиха едно зловещо и тя като ми се стресна милата докато я успокоя
. та за вчера сигурно имаме 9-10 кърмения, ама то всеки ден различно, още не мога да й направя режим нещо 
Галя за Дактарина вътре в опаковката няма ли лъжичка, много е удобна за мазане на езичето. аз имам останал отпреди, но още не съм я мазала. незнам дали малкото бяло е обложен език или от кърмата е.
за обезщетенията - обаждайте се да ги подсещате. аз имах проблем там ама се оправих, като съм си нахална
. при мен стана много добре, че от работата ще ми ги плащат нищо че болничния ми е от Нова година, обаче аз понеже си удължих малко времето за работа и затова оттогава. та на мен ми преведоха за януари и февруари наведнъж
, които почти веднага отидоха. чакам и аз още 200-те лв.Ноктите режа с ножичка на Бертони - много съм доволна. и си мислех че няма да се справя, понеже за тези неща хич не ме бива, ама стана даже току що и ги изрязах

Айде отивам да се оправям, че трябва да пазаруваме и оправяме за погачата утре
приятен ден на всички и цункайте бебковците от мен
и ако другата седмица нямам пари ще им се стъжни мнооого 
). А към мамите дето се оплакваха, че децата им повече се успокояват от
). Едва ли не ме от..а с аргумента, че това, което питам е въпрос на работодателя (иначе ми вика "Нищо не мога да Ви кажа -- новите неща не са приети още."). Аз па зех, че му обясних, дето нашите отношения (с р-дателя) са по-различни (без да имам предвид конфликтни), на което онзи ми отвърна: "Ми, съдете ги!!". Айде са па и ше се съдим. АМАН!!
, но онзи педерасист (с извинение 
.
Ще ми се да имаха малко по-комфортАбилни отношения
...
На мен ми е супер удобно, особено нощем, но Ева пощръклява. Започва да се извърта, рита ме, бори се, ако не придържам гърдата с пръсти ще я изпръскам цялата с кърма. Иначе много бих се радвала да мога да я кърмя спейки
за подаръците. 
) и в 3 часа взе да мрънка и ревна и дондуркане до сутринта сега я връчих на дядо уж да поспя ама нещо не става