За ФЕВРУАРЧЕТО пролетни усмивки, а за мама само нови придобивки!

• 11 550
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
накрая малко спокойствие - малката се е успала, ама докога скора май трябва да папа.
За кърменето аз тази нощ 3 пъти я кърмих - в 12:30, 4, 6 и 8:15 някъде. просто заспа в 11 и после като се събуди към 12:30 и не ще да заспи и аз айде пак и давам, ама тя си суче и така си заспа, даже май повече щеше да спи, но мъжа ми като се изкиха едно зловещо и тя като ми се стресна милата докато я успокоя Sad. та за вчера сигурно имаме 9-10 кърмения, ама то всеки ден различно, още не мога да й направя режим нещо Sad
Галя за Дактарина вътре в опаковката няма ли лъжичка, много е удобна за мазане на езичето. аз имам останал отпреди, но още не съм я мазала. незнам дали малкото бяло е обложен език или от кърмата е.
за обезщетенията - обаждайте се да ги подсещате. аз имах проблем там ама се оправих, като съм си нахална Simple Smile. при мен стана много добре, че от работата ще ми ги плащат нищо че болничния ми е от Нова година, обаче аз понеже си удължих малко времето за работа и затова оттогава. та на мен ми преведоха за януари и февруари наведнъж Simple Smile, които почти веднага отидоха. чакам и аз още 200-те лв.
Ноктите режа с ножичка на Бертони - много съм доволна. и си мислех че няма да се справя, понеже за тези неща хич не ме бива, ама стана даже току що и ги изрязах Simple Smile
Айде отивам да се оправям, че трябва да пазаруваме и оправяме за погачата утре
приятен ден на всички и цункайте бебковците от мен  Hug

# 46
Езичето и аз го мажа с пръст. С лъжичката не успях ...
sofy, от кога ти е остаал този Дактарин, защото той не трябва да се ползва 28 дни след отваряне!

# 47
Здравейте и от мен.  Simple Smile
Аз не съм засичала колко пъти точно суче на ден моя хубосник , но някъде около 8 пъти се събират за едно денонощие. Снощи за първи път яде и заспа в 21,30  и се събуди да яде чак в 3,20 часа . На мама толкова много сън й се стори ,че е спала ,че на сутринта в 4,00 часа вече не й се спеше Mr. Green
Сега реве като магаре - огладня , но ще го изчакам , че иначе мисли цицата за биберон и не папа както трябва.
ние още не сме рязали ноктите - те половината се счупиха сами , а другите още не са станали за рязане.
При мен забавянето в изплащането на болничните не идва от НОИ , ами от работодателя Twisted Evil Ония тъпунгери подавали данни с месец закъснение #2gunfire и ако другата седмица нямам пари ще им се стъжни мнооого #Cussing out
Днес времето е хубаво и сигурно ще го изведа малко навън  Simple Smile

# 48
Ох, малко ме успокоява, че не съм само аз дето толкова я бавят с парите, но все пак продължавам да искам да ги  #2gunfire .
Галя, Дактарина аз й го мажех на бибата по съвет от педиатърката. Ноктенцата още не смея да ги режа. Одрасква се от време на време, но си мисля, че и като ги режа ще има даже по-остри ръбчета отколкото сега. Сега си се обелват неусетно и все едно са изпилени - няма ръбчета. Ние отдавна се храним 5-6 пъти на ден - през 3,5-4 часа, а през нощта правим пауза от 6 часа поне (а днес даже 7  Crazy ). А към мамите дето се оплакваха, че децата им повече се успокояват от татковците си - при нас е точно обратното и също не е приятно. Като се прибере мъжа ми все си мисля "Сега малко той ще се занимава с нея, аз да посвърша нещо..." обаче не става. Прави уж почти същите неща като мен, обаче тя не се успокоява. И той още повече се напряга и му е криво, а аз я взимам за да не се дразнят и двамата. И даже веднъж изпусна нещо "Защо не искаш да стоиш в мен бе, маймунчо?!" Дано свикне и с него така, както с мен!
Хубав уикенд и дано синоптиците не познаят, че ще е студено!

# 49
Здравейте момичета,
Днес временцето е страхотно сравнение с вчера когато валеше.
Presiqna, лафа ми хареса  thumbsup
Моя болничен е от 8.01 и първите парички ми ги преведоха на 8.03 по картовата сметка, е естествено по- малко защотот не се води цял месец и бяха 150 почти заминала.  Ще вървят с един месец закъснение. А еднократната помощ, ще е чак към края на април началото на май така ми казаха. Остана най шантавото, да годя да подавам сумати документи и служебни бележки за детски.
И аз мисля за контрацептиви, но това ще стане като спра да кърмя сега не може.
Аз за нашия татко се радвам, че му действа успокоително, защотот така мога да посвърша нещо или ако ми се наложи да изляза за малко.
Ние ядем още 8 пъти, каде сучим каде спим. Някой път през ноща спим по 4-5 часа някой път 3. Тази нощ много плака горкия, накрая заспа уморен в 6.
Приятна разходка на всички мами и бебоци Simple Smile

# 50
  • offshore & overseas
А -- гледам, че не само аз съм си хортувала с НОИ-ския младежEmbarassed Само дето с мен не беше хич лЕбезен през ноември, когато го разпитвах принципно как стоят работите с моите болнични и после майчински (които май също са един вид болнични, ако се не лъжа newsm78). Едва ли не ме от..а с аргумента, че това, което питам е въпрос на работодателя (иначе ми вика "Нищо не мога да Ви кажа -- новите неща не са приети още."). Аз па зех, че му обясних, дето нашите отношения (с р-дателя) са по-различни (без да имам предвид конфликтни), на което онзи ми отвърна: "Ми, съдете ги!!". Айде са па и ше се съдим. АМАН!!  #2gunfireВторият път, по-наскоро -- в началото на февруари, помолих мъж ми да се обади, а той също е попаднал на него младеж bowuu, но онзи педерасист (с извинение  #Cussing out) най-любезно му предложил да, познайте, СЪДИМ РАБОТОДАТЕЛЯ и му е обяснил някои принципни положения...  smile3532

В резултат аз повече не желая да се допитвам до тая смотана пирамидална структура. Но съм съгласна да участвам в организиран палеж, па белким се отървем от излишното звено  #Silly.

Нашият татко е като цапнат с мокър парцал по отношение на Кали. Направо не е за приказка!! Ако аз не му кажа кво да направи, изобщо няма да посмее и да се доближи. Какво е туй чудо, не знам!? newsm12 Ще ми се да имаха малко по-комфортАбилни отношения smile3560...

BTW, ако някоя от неомъжените дами смята тепърва да се бракува, това може да й е от голяма полза:

Предбрачен договор

Последна редакция: сб, 24 мар 2007, 12:59 от Мяуче

# 51
smile3501 smile3501 Ех , че са ни сладки бебоците , гледам и немога да им се нарадвам. Един въпрос към кърмещите мами - по колко пъти в денонощие се храните , ние повече от 6 пъти не ги докарваме , а аз се притеснявам че са малко. Четох някъде , че бебетата , който са само на кърма папкат от 8 до 12 Shocked пъти.
Ние сме кърмещи се, на поискване и някой ден яде 7-8 пъти, някой ден много повече ... Тази нощ например си спа на гърдата... колко е ял не знам, защото бях много изморена и спах като пън, само го усещах отвреме на време, че яде... затова сега гърдите са ми препълнени, а той спи и изобщо не му се хапва Crazy Затова пък ака на поразия Mr. Green
Алина на тази възраст ядеше по 6 пъти, а като стана на 2м - 5 пъти... наддаваше добре (средна работа). Но ядеше по 20мин от всяка гърда... не знам защо бях решила така да й давам...

# 52
А -- гледам, че не само аз съм си хортувала с НОИ-ския младежEmbarassed Само дето с мен не беше хич лЕбезен през ноември, когато го разпитвах принципно как стоят работите с моите болнични и после майчински (които май също са един вид болнични, ако се не лъжа newsm78). Едва ли не ме от..а с аргумента, че това, което питам е въпрос на работодателя (иначе ми вика "Нищо не мога да Ви кажа -- новите неща не са приети още."). Аз па зех, че му обясних, дето нашите отношения (с р-дателя) са по-различни (без да имам предвид конфликтни), на което онзи ми отвърна: "Ми, съдете ги!!". Айде са па и ше се съдим. АМАН!!  #2gunfireВторият път, по-наскоро -- в началото на февруари, помолих мъж ми да се обади, а той също е попаднал на него младеж bowuu, но онзи педерасист (с извинение  #Cussing out) най-любезно му предложил да, познайте, СЪДИМ РАБОТОДАТЕЛЯ и му е обяснил някои принципни положения...  smile3532

В резултат аз повече не желая да се допитвам до тая смотана пирамидална структура. Но съм съгласна да участвам в организиран палеж, па белким се отървем от излишното звено  #Silly.

Мяуче, ами като се такива привърженици на съдебното регулиране на отношенията да вземем да се съдим с тях! Току виж им дойде акъла (съмнявам се де!) другия път като измислят някоя щуротия дето те самите не могат да изпълнят...

# 53
  • София
Как го правите това с кърменето легнали  Tired На мен ми е супер удобно, особено нощем, но Ева пощръклява. Започва да се извърта, рита ме, бори се, ако не придържам гърдата с пръсти ще я изпръскам цялата с кърма. Иначе много бих се радвала да мога да я кърмя спейки  Mr. Green
Иначе яде когато си иска, отказах се да броя и засичам часове. Сутрин суче през час, даже и по-често, но след това заспива за доста дълго време. Вечер е същата работа- яде на поразия, след това спи по 5-6 часа....

# 54
Ние току-що си изрязахме ноктищата и сме без ръкавици,да я видим сега таз работа с обезобразяването.Цял ден спи,ходихме до баба и дядо на гости,хапнахме,та сега ще гледаме за кърмачетата по БТВ,много са ми интересни.По паричните въпроси,на мен татито ми подаде документите в четвъртък за 200 лв.а за болничните за нова година таман ще са ми от полза  Rage за подаръците.

# 55
Сега като си гледам постинга колко букви съм изяла и сменила, явно имам нужда от сън. И ние ядем по 7-8 пъти. Вече спрях да го храня по час, давам му колкото иска. Само че май пресуква. Защото днес му давам и от двете мислех, че не му стига защото се сърди докато суче. Обаче се оказа, че май му идва в повече, защото си връщаме излишъка, а аз реших след като е сукал да пробвам да изцедя, че ми се стори, че няма. Оказа се че си има от едната 20 гр другата 30 гр след като е сукал. Храним се и ние легнали, но ме е страх да заспя с него имам чувството, че ще го смачкам докато спя. През нощта като се кърмим ми се случва толкова много да ми се спи, че след като съм го накърмила и върнала в леглото и сме заспали, някъде след около час се будя и се стряскам като си мисля, че е при мен. Толкова съм била уморена, че съм забравила кога съм го преместила.

# 56
    Здравейте Simple Smile

Ние папаме различно 7 - 8 пъти и сме на АМ.Преди а дам АМ давам малко да цока, но не и стига затова дохранвам.При нас 5 - 6 часовата пауза е от 6 - 7 вечерта до 1 - 1.30 часа .От 1.30 до 6 се будим в различен час и тогава давам само цица малко да залъжа, но в 6 сутринта задължително сме будни.И аз от време на време кърмя легнала и понякога заспивам нощем, но определено на мен ми е по - удобно седнала, защото легнала ми изтръпва кракът, който е отдолу и ме хваща нервата.
   Лека и безколичкова newsm51

# 57
Добро утро ох обърках режима на бебчо с тази смяна ан времето  newsm78
Вчера имахме гости баба и дядо малката беше превъзбудена и център на внимание в 2 часа като заспа следобед ставаше само да яде помрънка малко за коликите около 15 минути и заспа аз бях безкрайно щастлива до момента в който в 2 през ноща стана да яде и като отвори едни очи големи смях смях (вече се смеем с глас  newsm44 ) и в 3 часа взе да мрънка и ревна и дондуркане до сутринта сега я връчих на дядо уж да поспя ама нещо не става  Cry
Не знам какво и е мрън мрън и задрямва оставям я в креватчето и писва пак я гушвам пак заспива не знам за вас ама от това нон стоп дондуркане останах без ръце и кръст Sad
Какво да правя ? Жал ми е да я оставя да плаче явно не съм дисцеплинирана майка  newsm45

# 58
  • Стара Загора
Ихааааа браво на вече порастналата Никол на Джоя - много са сладки като започнат с глас да се смеят.Изпълва ти душата като го чуеш този бебешки звън. smile3521
Какво да правя ? Жал ми е да я оставя да плаче явно не съм дисцеплинирана майка  newsm45
А за носенето на ръце - според мен детето си показва,като плачка и не заспива няма майка дето да го остави да се мъчи, то пък после свиква да го разнасят и така...омагьосания кръг се получава.И това ще мине, само да са здравички - сега колики,после зъби...Пък на душичките лесно ли им е-за тях всичко това е ново и трябва да го преодолеят.Като гледам моята гугутка как се мъчи да гука сега - върти го този език,отваря устата, помага с краката и ръцете ама трудно излиза звук.За нас е лесно, но за тях си е голямо изпитание.

П.П При нас пък е обратното с носенето - нали е кротушка Ивка си е свикнала да си е в  кошарата и сега като я вземем да я гушкаме и след малко почва да шава, да мрънка и щом я оставим се успокоява. Явно не й удобно аз така си го обяснявам.
Айде хубав неделен ден, днес май има изгледи за разходка  1stroller

# 59
joya, мила дръж се, няма да се предаваш. Няма да плачеш има и трудни дни, няма как трябва да изтарпим до края на 3-тия месец.  Ние сме с теб! Обикновено и ние се будим през ноща в 3 и будуваме до кум 4, 5, 6 различно. Обаче снощи явно толкова съм била уморена, че когато се събудихме в 2 да се кърмим след това се люляхме до 4 той заспа и аз като труп. Цяла нощ мрънкало детето и се напъвало ама тати го чувал и го люлял, мама като труп била.

Общи условия

Активация на акаунт