За ФЕВРУАРЧЕТО пролетни усмивки, а за мама само нови придобивки!

• 11 550
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Почерп за мини рождения ден на моя юнак  Hug

# 166
Захапва само от едната гърда - лявата - дясната въобще не може да я засуче . А и лявата по принцип произвежда повече мляко, не знам на какво се дължи ...

Това с произвеждането на повечето мляко от едната гърда е нормално, според мен. И при мен лявата е по-продуктивна  Mr. Green
Не знам какво да те посъветвам, освен да го слагаш възможно най-често и най-дълго да суче. Аз не мога да изцедя почти нищо с помпата, примерно и ако карам с цедене, без съмнение би ми спряла кърмата.

rene_rs, вода не давам, по причина, че бебка не иска - плюе я.
Калоян, за разлика от нея, пиеше много вода. Аз съм за това детето да си покаже дали му се пие вода или не.
Сок не съм давала още. Ще изчакам и аз.

Maktub, честит мини рожден ден!

# 167
Здравейте мами Simple Smile
Пак пропуснах два дни да се включа , но в понеделник бяхме на консултация, биха ни ваксина - съответно сме кисели Confused , увеличиха ни капките Вигантол , че юнака за 30 дни е наддал 1200гр. и е пораснал 6 см. Grinning.
Доктора каза да започваме за забелваме чурата, че взела едни такива бели неща да образува точно на върха Shocked. Има ли го това при вашите момченца?.
За памперсите -ние сега сме на Canbebe/преди това бяхме на Памперс / , че нашия не се опикава , ами много бързо му се подсича дупето и му минава само от крем Бочко / ония с таралежа / и между другото с него мажем и пъпките по лицето и дава добър резултат.
Аз продължавам да се цедя , че Борислав не доизсуква всичкото мляко и започват да ме болят гърдите . Водата и Боби я плюе , а със соковете и изобщо с храните мисля да изчакаме доста. Има време , за сега кърмата му е напълно достатъчна , пък и по-калпава работа от това здраве му кажи Wink
И накрая да се похваля,че моите пари за февруари ми ги преведоха Simple Smile

# 168
Хайде да е Честита първата месечинка на всички празнуващи бебчета днеска,да са здравички и те и мамите и татковците!
мама Maktub  -  Ангел 
мама black angel  -  Станислав
мама chikita - Йоана
мама mimina75  -  Момчил
мама Mama E  -  Кайл

Ние вчера бяхме на ортопед,дупито ни е наред както каза док,а днеска трябва да ходим на консултация,довечера ще кажем колко сме пораснали.
Хей,мацки недеите леж на таз кълка,че докато кърмим няма забременяване-да се не търсим при декемврийките! Mr. Green

# 169
Благодаря nina_j !!Днеска татко ще ходи да купи торта и всички ще празнуваме!   party023Иначе и ние сме запечени и все по-често ни се налага да ползваме термометъра.  Tired Искам да ви попитам колко често акат вашите бебета,защото наща принцеса вече пропуска ден-ден и половина без да се изака?!! Thinking

# 170
За секса още не сме се разписали. От мен продължава да тече нещо. Слабо е - няколко капки ама все пак ми е гадни, че го има... Иначе снощи сънувах че пак раждам... Бях в болницата без никакъв багаж и викам на мъжа ми "бягай към къщи и приготвяй куфара", а акушерката вика "хич не тръгвай- няма време, след минута-две бебчето ще е навън" Simple Smile И раждах в едно мръсно легло с едни стари одеала. Много ме беше страх, а всички ме успокояваха, че щом първото ми раждане е било толкова леко, сега дори няма да усетя че раждам. Simple Smile А аз само си лежа и си мисля как ли ще се справя с две бебета и къде по-дяволите ще намерим място за още една кошара...
Луда работа! Simple Smile
За памперсите още сме на Памперс 2 но свършват. Имам два пакета Хъджис да видим сега като ги отворя дали ще са ни помярка, защото преди месец като ги пробвахме бяха големи и се опикавахме.
Днес сме на консултация и като се върнем ще докладвам новите размери! Simple Smile
Пресияна - браво! Перфектна си в сравнение с моите снимки! Simple Smile
За справка - вж сн. в подписа. Ама не съм качила всички че оле мале - хора плашим! Simple Smile
Хем гледам да съм понакипрена за снимка ама не! Simple Smile

# 171
  • София
Здравейте мами Simple Smile
малката още си я държа в момента, като се успи хубаво ще я оставя.
По въпроса за  luvbed и ние караме без презерватив. моите лохии спряха още към 15-16-ия ден и нямам още цикъл. знам, че кърменето не е гаранция, ама на, така си караме Whistling дано не стане белята.
рене, и нашата сладурка е така с акането. все едно няма сила да се напъне хубаво и да го изкара. ние и помагаме със сапунче на 3 дни да се изака и тогава се омазва цялата. четох в кърмаческия, че помагало зехтин няколко капки, та мисля да пробвам тези дни дали ще има резултат. ако някой има други идеи за това как да помогнем на бебчетата да акат да помага
Радостче, и мойта лявата гърда винаги е по-напрегната от дясната

# 172
  • offshore & overseas
Ай честито и от мен на месечинките и месечинковците!! Днес нямаме двумесечни бебанковци. Да са ни живи и здрави, че тук са най-най-хубавите в целия форум!! (тихо само да не мА чуВАт другите Mr. Green)

Хей,мацки недеите леж на таз кълка,че докато кърмим няма забременяване-да се не търсим при декемврийките! Mr. Green

Ахам. Ние това много добре го знаемЕ. Дори да няма цикъл, каква ни е гаранцията, че няма овулация!! Не сме невежи ний, само сме авантУристи... EmbarassedА колко хубаво щеше да е, ако можеше да ни отпадне поне тоз кахър... Но уви!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За шашавите снимки: аз като не се чувствам добре, не се и снимам -- не мога да си надвия на масрафа (голяма съм госпожичка  4470), макар че вече ме видяхте, ако не уморена, то поне безнадеждна чорла. Добре поне, че бях с малкото бижу, та то да ме краси. Преси обаче наистина има култов вид на тва фото!  newsm10

Пак да си оквикна, че и ние искаме мерене и теглене, ма немаааааааа! Чак на 11 април имаме час. За пентаксими и други ваксинални проблеми па въобще не мислим, щото ни предупредиха, че първом трябва да наберем скорост в наддаването. Ама много скъпо това чудо, бе, пентаксима! Не че за дечко няма да се дадат, но ми се струват много (ма може да съм изкуфяла покрай безпаричието rotfImao)

Апа за запека, аз нали ви казах -- не е никакъв запек, а просто период в развитието на кърмачетата. Айде пуснете една анкета да видим колко от февруарчетата акат средно на два дни Joy. Така всички ще се убедим, че сме "в норма".

wish-ка, ти се оказа върл фен на сънищата, или по-скоро на кошмарите. Misc Ghost Доста интересни ги забъркваш. Все пак, желая ти по-рядко да те спохождат, че да не ни плашиш и нас, боязливите душички.  animal085

sofy, тежка участ е тва с държането, хеле па сега, като натежават все повече сладурите. И ний сме така, та знам какво е. Обаче пък е и сладко нон-стоп да усещаш бебешко ухание!  smile3541

Айде, аз да продължавам с бачкането и дано bzepic да не е права, дет шА мА товарАт още, че вече съм и аз на прага на олигофренията.  #Silly

# 173
Здравейте момичета,
Честито на всички бебоци и техните мами!  bouquet  bouquet  bouquet

Успях и аз да се добера до компютъра. В понеделник най-накрая успяхме да се доберем до църквата и да ни обърнат внимание след като ни върнаха в неделя. Та минахме и ние по реда с чистата молитва, а след обяд имаше гости и пита. Имаше доста гости и беше весело. И при нас малкото съкровище  през цялото време сладко  сладко спинка. Получихме много подаръци и си правихме снимки със щастливата баба и прабаба. После михме очичките с преварена вода против уроки. Всичко беше ток и жица, но вечерта обаче коликите се върнаха с пълна сила. Най-страшни бяха снощи от 19 до 1 през ноща.
За сметка на това вече се усмихваме нон стоп когато не ни боли, най-често на татко по рядко на мама.
За секса още не съм се разписала. Мисля да позваме презервативи, защото до колкото помня в училището за бременни тук акушерката обясни точно колко грешки ставали именно от мами които мислели, че когато кърми човек не може да забременее и че това не било вярно. И думите и бяха ако не искате да се видим тука след 2-3 месеца и да има оле кво стана, задължително презерватив.
За кърменето- аз къде цедя къде не цедя, май по-рядко цедя по 1 път на ден, накой път и повече ако ме заболят гърдите. Все си мисля, че не му стига но след като се е насукал като стисна с ръка и излиза струя явно има. Но ми е болезнено с тази ръчна помпа, другата я развалих в микровълновата.
Вода и сокове не давам все още.
Да питам за ваксините, при нас педито каза, че я няма едната ваксина за Полиомиелит от ХЕИ и да сме изчакали за сега. За попитах дали да не си я купя, но тя някаква стресната не знаела дали щяла да е като старата и как трябвало да се слага и т.н. Уж е задължителна а пък да изчакаме. Някой да има информация по въпроса? newsm78
Лек ден за сега от мен! Simple Smile

# 174
...Да питам за ваксините, при нас педито каза, че я няма едната ваксина за Полиомиелит от ХЕИ и да сме изчакали за сега. За попитах дали да не си я купя, но тя някаква стресната не знаела дали щяла да е като старата и как трябвало да се слага и т.н. Уж е задължителна а пък да изчакаме. Някой да има информация по въпроса? newsm78
Понеже и от здравната каса решили да направят нещо умно (да им се не надяваш) и от тази година сменят живата ваксина срещу полиомиелит (която се дава през устата) с умъртвена такава (чрез инжекция) - както е навсякъде по цивилизования свят. Умъртвената ваксина е с много по-малко реакции и премахва риска от зараза с вируса. Та най-вероятно сега изтеглят количествата от старата и зареждат с новата. Ама защо не са го направили досега де?!

# 175
  • София
Здравейте мамчета на прекрасни беборанчета!!!!

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА БЕБОЦИТЕ!!!  party041
За секса и кърменето-ми...аз съм плод на този мит ,че докато има кърма не се забременява smile3532.Ако няма овулация,няма да забременееш,ама де да знаеш кога ще настъпи.?? smile3506Сами го кърмих до 8мия месец и не ми идваше,чак на 9тия месец ми дойде ,според мен това е идеята на мита,но знае ли човек??Беше ме страх да не забременея пак и се пазехме...и сега пак newsm03,а кога ще ми дойде   33uu....Според дофторите нормалното и естествено положение е да няма цикъл докато се кърми-един вид естествена контрацепция-но все по-рядко се срещало това при днешните жени.

Ние ще слагаме пентаксим чак в края на април та се чудя дали да я купим от сега или и тогава ще я намеря??Все си мисля ,че ще има пак внос до тогава newsm78 newsm78
За акнето Embarassed-ние също имахме проблемче,и изчезна като ми се по увеличи  кърмата пак,а иначе давах по 2 мл Дуфалак,че нещо не се справях с термометъра .
Лек ден от нас   bouquet!! [color]

# 176
  • София
Относно пентаксимаоткрих това описание..

# 177
  • София
Нашата педи ми каза да купя някаква друга ваксина. Френски звучеше някак, но пусто-не запомних  smile3555 Утре ще слага тази против хепатит де.
Мислех си, че проклетите колики вече са минали, но уви- днес се завърхана с ужасна сила. Ева в момента спи и реве милата  cry, а аз се чудя дали да я гушна или да я оставя да поспи. То пък един сън, така се гърчи.....
Поне вече няма запек, трети ден си ака без интервенции от моя страна  bowuu И втора нощ не се буди, спи си от 11.30 до 7  Party Имам някакви съмнения, че може би тя се буди, но аз спя като пън  newsm78

# 178
Имам някакви съмнения, че може би тя се буди, но аз спя като пън  newsm78

hahaha
Това ме развесели!  Hug

# 179
  • София
Здравейте момичета,
Честито на всички празнуващи днес    bouquet  bouquet  bouquet Да са здрави, да спинкат повечко и да се слушкаме взаимно    bouquet
Joya, хубави дрешки има в Хиполенд, но и цените са им хубави. Ходила ви си в БОКАЛ има доста бокат избор и цените са разумни. Има един магазин в центъра при Кристал. Действай, защото държа да видя сладкиша в рокля  4470
Иначе и ние сме запечени и все по-често ни се налага да ползваме термометъра.  Tired Искам да ви попитам колко често акат вашите бебета,защото наща принцеса вече пропуска ден-ден и половина без да се изака?!! Thinking
Акаме през ден, но за сметка на това качествено. Последният път май само в ушите нямаше  hahaha

Радостче, и мойта лявата гърда винаги е по-напрегната от дясната.
Имам някакви съмнения, че може би тя се буди, но аз спя като пън  newsm78
Аз съм така за храненето към 9.00 сутринта. Дете  newsm45, та се къса, таткото е тръгнал на работа и го няма да смърди smile3511. Добре че е майка ми да ме буди  smile3512.
Относно снимките. Като се видя на някой като вампир, веднага я трия. Няма да плаша детето я. Не че на тези, които оставям приличам на нещо. Гледам да не се снимам в цял ръст, че трудно се хващам на снимката  Weary, но всяко нещо с времето си, какво са някакви си 12 килограма за сваляне  smile3506

Общи условия

Активация на акаунт