Искам да питам тези от вас, които са ходили в църква на 40-я ден - задължително ли е и колко време продължава процедурата? Защото на Деян утре му е 40 ден и хем ми се иска, хем не ми стиска. Като се сетя, че е Цветница и ще е пълно с всякакви кихащи и кашлящи хора... Пък и не трябваше ли да се уговоря предварително с попа?
А какво лошо ще стане, ако не уцелим точно 40-я ден?За болничните - звънях до посиняване 3 дни, включително и на един телефон, който бил централата им, и никой не вдигна! И ставам още по-ядосана, нищо че накрая установих, че са ми превели някакви пари... Първо, защото изобщо не мога да разбера за колко време се отнасят и как е изчислена сумата /за последното едва ли някой ще ми каже, но аз ще се разправям
/ и второ - защото не са преведени по сметката, която съм посочила. За какво беше цялото тичане по банки за удостоверения, та как да изглеждали те, какъв печат да имат и прочие?!? Тъй като имам една сметка, по която ми превеждаха заплатата /доброЗорно от работодателя/ и една в друга банка, по която обслужвам потребителски кредит, исках парите ми да идват по втората естествено - една грижа по-малко. И сега превода е пак по другата сметка, за която нямам декларации и не съм я посочвала пред НОИ!?Та от понеделник смятам да взема мерки и таглилки и да разбера как стоят нещата.

и всички я сочеха й и се чудеха как така тръгнала, а на нея явно не й пукаше много 

Днес й звънях 3 пъти на гсм-не отговаря! Нали трябва да са на разположение денонощно, или бъркам? Нямам търпение да я сменя следващия месец. Досега се чудех как да й кажа, че я напускаме, да не се обиди, нацупи, но сега хич няма да ми е неудобно!
Ако до понеделник не изчезне ще я заведа на лекар да погледне.