Отговори
# 120
Това бил братовчедът на Афито! Той ли е?

Много прилича на него, Еге

# 121
Много ми хареса момента в който Ферит разбра че ще става баща.🥹 Добре са го измислили сценаристите.

И Сейран като разбра също беше много трогателно. 🥹

https://x.com/satrungirl/status/1903179741412114819?t=MalZgmIHVUBxUdMDqH8LvQ&s=19

# 122
# 123
Ох, толкова хепи, а тази сцена последната ме прозълзи. Защо стискаха тези хубави моменти до сега от продукцията? Магията СейФер я има!

# 124
въпреки хубавите истории няма СейФер, няма я магията между тях както преди, много вяло ми се вижда

# 125
# 126
И забременяването ли трябваше да дадат...нали си легнаха няколко пъти, ама не се радвам нещо аз...
Защо? Не те разбрах, Ponky, извинявай. Не се радваш, че Сейран е бременна или нещо друго не те радва?

Радвам се за Сейран, но дано сериала завърши хубаво при условие, че се връщат Сафет и Тарък.
Stasha, в 87 еп. май си легнаха, след като Ферит описваше малкото човече.

# 127
Серията си беше за финал,дано да продължи така,но с тая намусена Серпил,Карам,Тарък и Садък,силно се притеснявам,че ще ни хвърлят в дълбоки води..

И най-накрая видяхме целувкиии...

# 128
Серията много ми хареса, а СейФер и АфРам бяха прекрасни.🥹🥰😍

# 129
Аз днес пускам само снимки. Няма друго да коментирам.
Само защо трябваше да чакаме толкова дълго за малко красиви мигове и моменти

# 130
И забременяването ли трябваше да дадат...нали си легнаха няколко пъти, ама не се радвам нещо аз...
Защо? Не те разбрах, Ponky, извинявай. Не се радваш, че Сейран е бременна или нещо друго не те радва?

Радвам се за Сейран, но дано сериала завърши хубаво при условие, че се връщат Сафет и Тарък.
Stasha, в 87 еп. май си легнаха, след като Ферит описваше малкото човече.

Не знам защо изобщо трябваше да ги връщат, без никакъв смисъл. Сега ще трябва да сме натръни постоянно дали няма да стане нещо лошо

# 131
Тешко е върха, страхотно дете артист.

# 132
  • Ямбол
Момичета епизода си беше много хубав.Тешко е много сладък и много прилича на Феро.Ах миличките ми най-накрая и те да създадат семейство. Мен лично много ме грабна и докосна играта на Сейран като разбра,че е 🤰🏽 и начинът по който каза на Ферит.С една дума Красиво ❤️🧿

# 133
Серията беше наивно глуповата, но им прощавам всичко, валла

# 134
Много ми хареса епизода. Тешко е един път Simple Smile Някой може ли да даде линк към песента, която пя накрая? Направо ме просълзиха по едно време тези дечица и колко деца има без родители в Турция…

Общи условия

Активация на акаунт