Отговори
# 150
Фи, Тешко май чу, докато чакаха линейката и Сейран говори по телефона.

Абе много сладко я целуваше по бузките, на мен ми стига.
Когато Суна я попита дали е казала на Ферит? Не съм разбрала да казва, че е бременна обаче. Възможно е и да съм пропуснала, разбира се. Както и да е, тази вечер никакви пропуски в сценария не са в сила да ме ядосат. Simple Smile Глуповато ухилена съм. Wink

# 151
Еве мерси за песничката Simple Smile Мен само ме подразни, че аблата първа разбра за бебето. Как пък малко срам няма в тази, до оня ден искаше мъжа на сестра си, сега се прави на много щастлива, да не забравяме как каза на Хатуч, че само тя можела да роди наследник…

# 152
Тази вечер ще похваля и Шнура.😜 Добре, че събра АфРам, че поне едно свястно нещо да свърши. 😄

# 153
Много хубаво нещо 🤍🧿

# 154
Мисля , че Тешко разбра, че Сейран е бременна от Зехра, а не от телефонния разговор на Сейран със Суна.

# 155
  • Манчестър

Благодаря за новата тема Еве 🧿🤍🧿
Изпуснах епизода но успях да ви настигна,сега ще го прегледам на бърЖе.
Почерпка с това тематично винце за всички които устискаха до финалЯ!

# 156
Какво да кажа момичета.Тешко беше "звездата" в тази серия.Страхотно попадение.Успя това дете да ме разсмее,да ме разплаче,да ме развълнува.А пък с Ферит си бяха неочаквано добра комбинация.Толкова много си подхождаха като "баща и син" още при първата им среща.Ферит и Сейран,нямаше целувки защото все още е Рамазан.Непрекъснато го споменават в епизода,но пък ни "подариха" флешбеци с най-страстните им целувки.За песента в края на епизода Събина каза,че е весела и са я пели също в "Див" на някакви деца.Да се надяваме рейтингите утре да са що-годе добри та да не ни залеят със студена вода в края на сериала.Дали Карам и майка му не са свързани с Тарък и Карам да успее да избяга и накрая всички да ги вкарат в затвора,а не по клиники.На татко Кязъм "белината" дойде даже в повече,Ифакат също вече е от бяла,по-бяла и ми се струва,че сега е ред на деде да му лиснат още една сапунка с белина.Халис не ги е убил,а просто ги е пратил на почивка на Канарските острови да речем.Време е да си влязат в затвора.Напоследък големи почитатели на закона станаха нашите сценаристи.Много бързо хванаха похитителя на Торпилче.Прокурора веднага се отзовава на повикванията на Ферит,направо си станаха аркадаши.Епизода ми хареса.Сега чакам повръщанки и капризи от Сейран и буркан със сливи от Ферит,тази сцена щеше да бъде точно за тези епизоди.

# 157
Ако Сейран е бременна с момиче въобще няма да и е до туршия! 😜

# 158
# 159
BELL- упорите се пише, че Сейран ще роди близнаци - момче и момиче. Дано да е така, че не мога да дишам Суна с нейната наглост. Все пак Ферит и Сейран са на първо място в Корханови.

# 160
# 161
Великолепен епизод, може би най-добрия от началото на трети сезон. Донесе ми емоции, които върлуваха в мен от първи. Значи можело да се напише нещо свястно, ама към финала ли решиха. Песента на Мерт и майсторското изпълнение, което направи още в началото на епизода, СейФер заедно и за ръка, историята на тези прекрасни дечица и най най-дългоочакваната новина за бременността на Сейро- всичко това стопли сърцето ми. А този сладурчо Тешко така те грабва, малкия Ферит Корхан . Много талантливи дечица. А и сцените им с АфРам бяха много красиви, защото си личи че те обичат децата. Много съм доволна от епизода.

# 162
# 163
Сташе, последни, откраднати мигове с любимите ни деца Heart Eyes

Момичета, вече гледаме дюмдюз, не зацикляме на  сценарни несъответствия и откровени глупости Stuck Out Tongue Winking Eye

# 164
Добро утро, момичета! Heart

Красив епизод ,наситен със Сейферски сцени,емоционални събития,особено с децата.Грабващ от първата минута Тешко.Невеоятно попадение и брилянтна работа с това дете.Докараха го като Феро едно към едно и малкия се справи блестящо.Много жалко,че накрая,можеха да направят невероятни сцени и да напишат вълнуваща история.Постараха се и със съобщаването на бременността.Толкова мечтаната и чакана сцена беше много докосваща и изиграна перфектно от Афи и Рамо. Точно там ми се върна магията. Не знам каква е причината да не ни дадат целувка,а да ни дадат ретроспекции на такава,но няма да задълбавам.И следвайки установения ред ми се струва,че бяхме до тук с положителните събития.

Общи условия

Активация на акаунт