Отговори
# 435
Като се замисля, Мерт вече изкара казармата. В този сериал такива неща преживя, че казармата ще е като летен лагер. Дано там си почине. Че тук на маймуна го направиха. Душата му взе този Онур.

# 436
Ами другото момиченце пък не качи снимки с Афра, що така я игнорира? Или не са критикували майка й? Тц тц тц...
За пръв път чувам, че някой игнорира Мерт. Сутринта когато той пристигна на сета, Афра беше в ялъто. Айде стига с това превземане!
Ее, изглежда ти е къса паметта. Качи снимка с Афра, дори преди да качи с Мерт.

Ти имаш ли доказателства, че Афра е била в имението сутринта? Щото аз такива не видях.

Нека има предпочитания, но не е професионално, то и Афра не е много професионална напоследък, но тук е много по-харесвана от Мерт. Разликата в обичта към двамата е видна в темата. Най-добре да умира тоя Ферит, за да си отдъхне половината тема.

Специално ти Милена си писала, че гледаш сериала, заради Афра.  Ти, Еванджелин и още няколко не ме изненадвате. Дори обвинихте Мерт за раздялата им и че бил изневерил, но ако се напише обратното ще наскачате.

И можеш ли да ми отговориш с какво е игнорирана Афра - тук, на сет или къде? Защото Афра е близка със всички на сет, постоянно се качват снимки с нея, а някой от екипа да качи снимка с Мерт си е събитие. Дори за РД никой не му честити, докато за Афра се сцепиха да качват сторита.
А пък тук коментарите и лайковете за Афра ясно показват кой е по-харесван и кой е игнорирания.

Не малко потребители написаха, че виждат разлика в Сейфер и енергията на двойката. За мен Афра е тази, която пази дистанция от Мерт и не влиза напълно в роля.

Да Афра беше в имението днес, първо защото едно от момичетата които често ходят написа а тя не лъже, и второ преди няколко минути една жена качи в тик ток как колата на Афра е пред имението. И ти ли започваш като хората в туитър, от няколко дни чета само как Афра е виновна сцените на СейФер да били студени, тя била гледала Мерт с отвращение, не била показвала никакви емоции на туко-що омъжила се жена и т.н. Дори имаше една психичноболна която приканваше хората да хейтят Афра в профила и в Инстаграм и да пише лоши неща за майка и, само защото била забелязала че Афра е студена към сцените им, не си ли замисляте че Бурджу е една от виновните, сцените им да изглеждат по този начин, виждаме как Бурджу снима Афра и Мерт отдалече и кадъра изглежда супер нескопосано направен.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 20:14 от anabeell

# 437
Афито! 👑

# 438
След последните постове просто имах нужда да споделя това 🤍🧿

# 439
На снимачната площадка има режисьор,сценаристи,оператори и куп още хора.Ако Афра не си върши работата както и е казано и написано да го прави,едва ли ще я оставят да си вее байряка...

# 440
Драма куин Grinning

# 441
Рамо от днес! 🧿

https://x.com/satrungirl/status/1904602336116236753?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w
Скоро не е имало трейлър с толкова харесвания в инстаграм!

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 20:34 от BELL-

# 442
# 443
И в последния епизод ли се прегръщаха така, че да имитират близост?

ПП пък и на Мерт може вчерашният пост с пожеланията за казармата, иди, ела, върни се и тн, да не му е харесал и днешната майка да има едно на ум.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 20:44 от stasha_s

# 444
И в ютуб е ок! 🤘

# 445
Добър вечер  Hug  Hug  Hug
Фрага предизвика много вълнение и въпроси вместо да даде някаква яснота,ноооооо това си е както обикновено така че нищо ново  и явно че до последно ще сме си така .Simple Smile
Аз ще изчакам епизода ,за да си създавам каквото и да е впечатление и съответно и да се ядосвам,защото  всичко е много разпокъсано във фрага ,а и толкова много информация от сета и от разни спойлери излиза ,че всичко ми се обърка в главата.
А за студенината на Афра към Мерт   Thinking    Thinking     Thinking    Thinking   Ми когато ги видя Афра и Мерт заедно ама ей така в съвсем спокойна обстановка тогава бих могла да кажа дали тя е студена към него.Сега мога да кажа само ,че Афра играе това което и е написано по сценарий и така както режисъорите и кажат да го изиграе,а всичко друго са си фенски интерпретации.
Малката Дуру е голяма красавица ,а мама Сейран и тати Ферит са много сладки и милички Heart

А добре де ,Сейран не беше ли завършила университета  Thinking Май така бяха казали в началото на сезона или аз нещо бъркам или Сейран е учила и друго ама май се казва ,че е завършила изящни изкуства това което беше записала във втори сезон да учи.

Тук Сейран си изглежда съвсем влюбена и щастлива с Ферит  Heart ,аз поне това виждам .Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 21:59 от Eny87

# 446
Тино, снимката с Афра беше фотошоп и си личеше от километри.
Аз доказателства нямам, но момичето което качи Мерт го написа, пък нямам основания да не й вярвам. Написа, че Афра е в ялъто, не успяла да я снима, защото закъсняла.
Останалите ти писания ги подминавам, тъй като е Благовещение Stuck Out Tongue Winking Eye
Таби, таби, качена в нейния личен профил, но иначе фотошоп. Цариците на преиначаването на фактите. Като коментара на Емрула от вчера, дето уж бил за Чапкъня, ама беше видно, че не е, само ако беше прочетено на кой акаунт отговаря.
Жалко, че тарторството в темата не ви се получава, колкото и да твърдите, че Мерт ви е любимец, писанията и забележките  ви друго казват.

Анабел, не съм единствената която го пише тук. Чета го от седмици, че нещо липсва в сцените им и за мен в играта на Афра много повече личи, че и е неудобно в общите им сцени. Изпъването на лакти, и други похвати за показване уж на близост, докато такава няма и телата им не се докосват.
Е, Бурджу била виновна, ако е така, що Афра си е дружка с нея, ходят по вечери, лайкват се, качва ѝ кучето. Такава близост с Мерт не сме видели. Ако Бурджу е непрофесионалист, то Афра ще се отдръпне от нея, ами ако такова са желанията към Бурджу?

Да видяхме колко Бурджу е професионална към тях, затова сцената с Мерт и Берил беше снимана в много близки кадри, но когато са Афра и Мерт целувките им са снимани от космоса. Наистина ли мислиш че Афра има думата какво да пишат сценаристите, тя не може да им заповяда какво да и напишат

# 447
# 448
Бирса

Финалът се промени, утре е последният ден на Мерт Рамазан Демир в "Yalıcapkını"

Най-дълго излъчваният сериал на OGM Pictures "Yalıcapkını" ще завърши своето екранно приключение в своя 101-ви епизод.
Сериалът Yalı Çapkını се сбогува с екрана след шекер байрама. Мерт Рамазан Демир, Ферит Корхан от сериала, чийто финал ще бъде в 101-ви епизод, ще довърши сцените няколко дни по-рано, тъй като ще отиде в армията. Демир ще застане за последно пред камерата утре за "Yalıcapkını".
Историята, поставена за финала на сериала, чиито снимки ще приключат в навечерието, се промени според последните новини. Ролята на Tarık (Baran Bölükbaşı), който кроеше планове да сложи край на Ferit Korhan на финала и се говореше, че ще гостува в последните 2 епизода, беше ограничена до един епизод. Според нова информация, изтекла от бекстейджа, сериалът ще завърши с история, която ще включва скок във времето, включително сцени на бременността на Сейран, както публиката мечтае от 3 години.
В сериала 5-годишната Сара Йълмаз играе дъщерята на Ферит и Сейран Дуру. Приликата на Йълмаз с Афра Сарачоглу, с която работи много щастливо по време на снимките, привлече вниманието. Друга информация, която се говори зад кулисите е, че ще видим 20-годишното аз на Дуру във времевото прескачане в сериала... Да видим дали слуховете ще се окажат верни.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 20:59 от Еванджелин

# 449
Бирса

Финалът се промени, утре е последният ден на Мерт Рамазан Демир в "Yalıcapkını"

Най-дълго излъчваният сериал на OGM Pictures "Yalıcapkını" ще завърши своето екранно приключение в своя 101-ви епизод.
Сериалът Yalı Çapkını се сбогува с екрана след шекер байрама. Мерт Рамазан Демир, Ферит Корхан от сериала, чийто финал ще бъде в 101-ви епизод, няколко дни по-рано ще довърши сцените на актьора, тъй като той ще отиде в армията. Демир ще застане за последно пред камерата утре за "Yalıcapkını".
Историята, поставена за финала на сериала, чиито снимки ще приключат в навечерието, се промени според последните новини. Ролята на Tarık (Baran Bölükbaşı), който кроеше планове да сложи край на Ferit Korhan на финала и се говореше, че ще гостува в последните 2 епизода, беше ограничена до един епизод. Според нова информация, изтекла от бекстейджа, сериалът ще завърши с история, която ще включва скок във времето, включително сцени на бременността на Сейран, както публиката мечтае от 3 години.
В сериала 5-годишната Сара Йълмаз играе дъщерята на Ферит и Сейран Дуру. Приликата на Йълмаз с Афра Сарачоглу, с която работи много щастливо по време на снимките, привлече вниманието. Друга информация, която се говори зад кулисите е, че ще видим 20-годишното аз на Дуру във времевия прескачане в сериала... Да видим дали слуховете ще се окажат верни.

Поне Ферит ще е жив

Общи условия

Активация на акаунт