Отговори
# 675
Само дано нашите деца не пострадат от тази новина.

# 676
  • Яко в Матрицата...
Не би трябвало, Еве, те са наемници...

# 677
Емурлах се е объркал и вместо на нас е пратил боНбите и целия си карнавален арсенал на Шнура.Добре,че сериала свърши ,че сега ще се заформят дела и не се знае какво ще стане с проектите му.

# 678
Не би трябвало, Еве, те са наемници...

Знам, Рени, но имам подозрения, че са наети дългосрочно. Особено Мерт.

# 679
Хайде дано да ни е за хубаво тази новина. ОМГ-то много се възгордяха и трябва да паднат от високо. Ако изникне и някоя договорка неправомерна защо бутат Ерсин и Берил като главни цял сезон,още по добре. Като се има предвид кои са им мениджъри.
Дано само нашите не пострадат от всичко това.

Афи и Зехра

# 680
Хайде дано да ни е за хубаво тази новина. ОМГ-то много се възгордяха и трябва да паднат от високо. Ако изникне и някоя договорка неправомерна защо бутат Ерсин и Берил като главни цял сезон,още по добре. Като се има предвид кои са им мениджъри.
Дано само нашите не пострадат от всичко това.

Афи и Зехра

А, Гюлче е сложила и снимки с Афито Heart Eyes

Иначе за Шнура и аз съм като Зюмрют и Менекше People Dancer

https://x.com/denizmonroee/status/1905317857824776261

# 681
Че те това, че всички сериали на ОГМ ще се излъчват само по СтарТв го бяха казали преди няколко години още, кое по скоро са открили сега? 😂 Ония блогъри в туитър (tv dunyasi и тн) си спомням още тогава го бяха написали, като почна Çop adam и тн. Тая комисия да вземе да чете в интернет малко, изостават!😂

# 682
То и да се чете няма нужда, само програмата на канала да се погледне.

Афито Wear Crown

# 683
Към предишния си пост бих искала да добавя,за да избегна да бъда погната от феновете на Берил и Ерсин.
Не си позволявам или поне се старая да не коментирам Ерсин и Берил на личностна основа. Досега съм ги обсъждала единствено на база актьорските им умения. Предполагам и те са млади и добри хора, които се опитват да пробият в един труден бизнес. Но това не означава, че не могат да бъдат намесени в лоши неща и от наивност да пострадат.
За съжаление не ме грабнаха като актьорска игра. Не ми се различават от множеството турски актьори. Не са ми различни. Не съм ги гледала в други проекти,но нямам и намерение. Това е моето мнение и не мисля повече да се обяснявам.

Относно Златно момче за мен Афра и Мерт го направиха феноменът, който е. Ако не бяха те нямаше така да се случат нещата. Страхотни млади хора са. За мен не са актьори за турския пазар.
Унищожението на сериала за мен е по вина на продукцията, сценаристите и новите главни Ербер. Съжалявам,но те провалиха всичко. Прекалено много станаха съвпаденията - новите им мениджъри, които ги разследват за измами, изнудване и какво ли още не. Междувременно нашият сериал ги бута на предна позиция. Дори и сега на финала пак ни ги натрапват. Навсякъде са във всяка сцена. И сватбата им за мен беше някаква реклама. Та списания,та интервюта,та баш на тая дата,с тях стартира сезон 3. Дори и да се абстрахирам от всичко нещата са доста съмнителни.
Затова се надявам,ако има нарушения от страна на ОГМ и други фирми нещата да излязат наяве. Защото заради това задкулисие страдат феновете, които реално носят заплатите на всички тези хора по веригата

# 684
# 685
Добър вечер 🍸
Два дни подред влизам, и не мога да ви стигна, позачетох се, после се отказах, ще ме извините. Ама аз време да чета заяждания нямам. Жалко, че за тези страници, които зарязах ще изпусна и информация за Мерт и Афра и хубави мнения.
В бг мама трябва да се направи тема: Тук съм, за да се скарам с някоя друга. Много ще е вървежна.

# 686
Още малко красота пускам като за лека нощ!
Ако можехме това да гледаме в сезон 3, ах мечти  Simple Smile

# 687
И аз имам предложение за тема: Стари моми мразят красиви и талантливи актриси 🤣🤣🤣 За да не пълзят като вируси из форума в различни теми, могат да се съберат в една тема и да си злобеят на воля! 🤣🤣🤣

# 688
Здравейте момичета!Първо за сериала,а после за скандала.Това голямото момиче се чу,че няма да е Дуру,а Зехра и ще има сватба Зехра и Тешко.Относно скандалите да си призная очаквах да има някакъв ответен удар и той не се забави.В обвиненията на тая,не я знам каква е,към Гюнгер за плагиатство съм абсолютно убедена,че пръст има Онур."Пастел" излязоха с декларация срещу тези обвинения и казаха,че ще си търсят правата в съда.Изведнъж,без никакво предизвестие спряха сериала на Гюнгер.Казват,че заради ниски рейтинги но колко дизита с ниски рейтинги продължават да се излъчват до края на сезона си.Някак не изглежда убедително.Не знам колко време Гюнгер е работил за Онур,но едва ли не знае подробности от кухнята,така да се каже.Ето ти и ответен удар.Не зная как ще завърши тая "сага",но парите от задрганичните продажби на първи сезон на "Рибарче" на Онур ще му излизат през носа.Може и да не съм права,но няма нищо случайно.

# 689
  • София
Цитат
В градината днес освен да са били духовете им.
Имайки предвид творческите способности на сценаристите, предпочитам да са духовете им, пред това да са пипали първи сезон. Поне него не искам да ми оскверняват.
Скрит текст:
Отделен е въпросът, че трети сезон уби желанието ми да се връщам към първи.
Моето въображение е прекалено бедно в сравнение с това на Онур и сценаристите, така че въобще не мога да измисля някакъв мой приличен сценарий, включващ скокове и салта във времето и през него. Каквото и да покажат, ще ме изненадат!
Скандално! Жалко за проекта. Тотално, ама тотално съсипан.

Общи условия

Активация на акаунт