Суна и Абидин бяха много сладки и когато бяха в бара - първо тя като искаше от Аби отново да й даде туршия! Бременността и хормоните я правят да изглежда като дете - вълнува се, плаче, смее се - голяма сладурана е!!! Супер сладки бяха и когато Кязъм пя, а Аби и Суна танцуваха - е там те бяха потънали в своя свят - това е истинската любов - как само се прегръщаха, галеха, гледаха влюбено. Великолепни са ...

Много ми хареса и момента, когато малкия Тешко свиреше и пееше - Суна как хубаво пееше на Абидин, прегръщаше го, галеше го и го гледаше влюбено - той нея също! Този момент е супер специален за Абсун - особено заради думите в песента - как Суна пееше на Аби, че се е влюбила безумно в него! Така си е - Суна обича и винаги е обичала само Абидин! Това си беше поредното признание в любов - и то по най-искрения и чист начин, чрез текста на песента. С всеки изминал ден Аби и Суна са все по-влюбени. Пълнят ми душата.

Сега си имаме и ново промо. Аз лично съм много щастлива от кадрите с децата - дъщеричката на Аби и Суна - малката и сладка Хатидже е прекрасна и е одрала кожата на баща си, но прилича и на майка си. Отличен подбор на актьори.

Искам накрая да пусна тази красота - Аби, Суна и дъщеричката им - казват, че когато жената много силно обича съпруга си, тя му ражда дъщеря, която да прилича на него - е малката Хатидже много прилича на татко си Абидин. Това е поредното доказателство за прекрасната, истинска, силна и чиста любов между Аби и Суна. Те заслужават щастлив финал

Напълно е възможно Ферит да отива да вземе Халис и после да дадат как се е върнал с него.