Отговори
# 480
Аз съм безкрайно щастлива от сцените на Суна и Абидин в 99-ти епизод! Най-любимата ми сцена е когато двамата се разхождаха край Босфора и гледаха снимката от ултразвука на бебето си. Уникален момент - колко щастливи са двамата. Аби беше толкова развълнуван, че искаше да закачат снимката на стената. Как хубаво и сладко се целунаха двамата - първо Суна целуна Аби, после Аби целуна Суна и се прегърнаха - а Аби каза, че бебето прилича на нея. Прекрасни - мога да гледам тази сцена милион път и няма да ми омръзне! Берил и Ерсин толкова истински я изиграха - пълнят ми душата. Химията и хармонията между тях е невероятна - обичам ги!!! Дай Боже скоро и в живота да ни зарадват с новината, че ще си имат бебе - уникална двойка са HeartHeart EyesHands Pray

Суна и Абидин бяха много сладки и когато бяха в бара - първо тя като искаше от Аби отново да й даде туршия! Бременността и хормоните я правят да изглежда като дете - вълнува се, плаче, смее се - голяма сладурана е!!! Супер сладки бяха и когато Кязъм пя, а Аби и Суна танцуваха - е там те бяха потънали в своя свят - това е истинската любов - как само се прегръщаха, галеха, гледаха влюбено. Великолепни са ... Revolving Hearts

Много ми хареса и момента, когато малкия Тешко свиреше и пееше - Суна как хубаво пееше на Абидин, прегръщаше го, галеше го и го гледаше влюбено - той нея също! Този момент е супер специален за Абсун - особено заради думите в песента - как Суна пееше на Аби, че се е влюбила безумно в него! Така си е - Суна обича и винаги е обичала само Абидин! Това си беше поредното признание в любов - и то по най-искрения и чист начин, чрез текста на песента. С всеки изминал ден Аби и Суна са все по-влюбени. Пълнят ми душата. Sparkling HeartKissHug

Сега си имаме и ново промо. Аз лично съм много щастлива от кадрите с децата - дъщеричката на Аби и Суна - малката и сладка Хатидже е прекрасна и е одрала кожата на баща си, но прилича и на майка си. Отличен подбор на актьори. Revolving Hearts Детето на Сейран и Ферит пък е същото като Сейран. Явно Сейфер няма да имат близнаци - ще си имат малка дъщеричка - Дуру, която е повече от прекрасна - ще си имат и прекрасния Тешко, който си е вече техен син, а Аби и Суна ще си имат тяхната прекрасна дъщеричка Хатидже. Аз не се учудвам от избора на име на малката - все пак леля Хатуч много подкрепя и обича Суна и Аби. Тя не е знаела, че Аби е бил детето, което е дала в сиропиталище - но после се разкая и му се извини - дори Аби й каза, че така му е направила добро - защото ако е останал при Чичек е можел да стане като Карам. Леля Хатуч винаги е подкрепяла Аби и Суна и никога не им обърна гръб - така, че явно затова са решили да кръстят дъщеричката си на нея. Hug Ох какво сладко семейство са Абсун - Сейфер също! Heart Eyes Не искам скок във времето от 20 години - дано това е само слух - искам да си гледам Аби и Суна с тази малка прелест. Но и да има скок - искам щастлив финал за Аби и Суна, както и за Сейран и Ферит и да видим любимите ни двойки заедно щастливи и влюбени и след 20 години брак. Hands Pray

Искам накрая да пусна тази красота - Аби, Суна и дъщеричката им - казват, че когато жената много силно обича съпруга си, тя му ражда дъщеря, която да прилича на него - е малката Хатидже много прилича на татко си Абидин. Това е поредното доказателство за прекрасната, истинска, силна и чиста любов между Аби и Суна. Те заслужават щастлив финал HeartHeart Eyes Revolving Hearts

Напълно е възможно Ферит да отива да вземе Халис и после да дадат как се е върнал с него. Hug Надявам се накрая цялото семейство да е заедно и всички да са щастливи. Hands Pray

# 481
Раздялата не ми е силната част у мен. Винаги изпитвам особено чувство, независимо каква е раздялата.
Но тук, за тези три години толкова силно се привързах към сериала, че в този момент мисля, че раздялата ще ми бъде много трудна. От няколко дни не мога да се откъсна от това чувство - как ще свикна с липсата на поредният епизод, отсъствието на Мерт и Афра  с поредната заплетена история на Ферит и Сейран на екрана и т.н.
Замислих се и за прощалните моменти на целият актьорски състав, които преживяха всичко това за тези години. Предполагам, че и при тях ще е трудна раздялата, защото в работата се създава най доброто приятелство.
В Х прочетох нещо което ми хареса и няма да го слагам в скрит текст, защото наистина е написано добре от дъщерята за любовта на мама и тате, дори и след 20 години:

Като последни думи към нас

"Те се обичаха много, те отгледаха брат ми и мен в безкрайно щастие, баща ми беше най-любящият човек на света, той все още обича майка ми, наричайки я своя шамфъстък, и тя все още е източникът на радост в тази къща. Лицето на майка ми се усмихва най-много, когато е с баща ми, те говорят на различен език, когато са заедно.
Може би един ден и аз мога да имам любов като тях. Тази книга е историята за тяхното израстване заедно, борейки се и борейки се в имение, в което никога не е прониквала слънчева светлина преди пристигането на майка ми, и светлината, която се процежда след пристигането й, вятърът, който духа, и свежият въздух, който изпълва къщата.

Дуру КОРХАН

# 482
Ето едни прекрасни снимки на Берил и Ерсин с малката сладка Асия, която ще играе екранната им дъщеря! Толкова са сладки и готини заедно!!! Много им се радвам. Аби, Суна и малката им дъщеричка Хатидже - истинска прелест! Великолепно семейство HeartHeart EyesRevolving Hearts

Ето и какво е написала малката Асия за ролята си:

Здравейте, аз съм Хатидже Корхан 🙋🏽‍♀️ Единствената дъщеря на моя героичен баща Абидин и моята красива майка Суна❤️Сега започваме, приятно гледане❤️

Пусна и още 2 страхотни снимки с Берил и Ерсин - а под тях е написала:

Моят баща герой! Heart  Моята красива майка! Heart

Ох, колко са сладки. Нямам търпение да видя сцените им в сериала - жалко, че остават само 2 епизода Sparkling Heart

# 483
Добро утро, мацки! 🫶 Дали ще се случи нещо интересно в последния сет на Рамо! 🙃

# 484
Добро утро, момичета!

🥹🥰😍🧿

# 485
Искам да са снимали предварително 102-109Е. Искам Ферит да се събуди от кома, защото не искам 3 сезон до тук да е истина (Ферит да не е бил с Дияр, дивангейт да не е ставал). Искам да видим нашите мечти, макар и в 8 епизода. Из Х имаше кадри с клапи с номера 102 и 103, затова се надявам. Преди време, когато снимаха в болницата им отне доста време, а после нямаше чак толкова събития. Моля се за чудо, да са се вразумили тия глупаци и да завършат както ние мечтаем. Не искам много, нали?

Но Серпил я снимаха пред склад, дали не е замесена в отвличането на Ферит? На един кадър се вижда стол с въже и обувки с бяла подметка. Суна и Аби са с такива. Кой от двамата е там?

Напоследък много се крият Мерт и Афра да не са заедно. Дано ни готвят нещо изумително радостно.

допълнение
Имаше сцена с раждащата Суна в старото легло в стаята на СейФер. Тогава дано са снимали за моите мечтани 102-109Е.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 08:36 от ani.zaiche

# 486
Добро утро, мацки! 🫶 Дали ще се случи нещо интересно в последния сет на Рамо! 🙃

GrinningGrinningGrinning

И аз се надявам да видим нещо днес. Много тъпо ми стана снощи, макар да се знаеше, че до сряда сета.

Добро утро, момичета Kissing Heart

Дано Мердо да е по-добре днес и да хванем "момент" Flowers Four Leaf Clover

# 487
Като бяха фалирали Корхан, можеше да се преориентират към музикалния бизнес, вместо да се замесват с майката на Абидин Simple Smile
https://www.facebook.com/61562549529539/videos/1433676520959112

# 488
Кралят и тази седмица е надолу.

Това момиче е на сета от сутринта, дано направи снимки.

https://x.com/selvinazkrsmn/status/1904789438926119000?t=YaxLrKJ … Ab8zA0AlqDuA&s=19

# 489
Добро утро Heart

https://www.instagram.com/reel/DHYfDhSsRZx/?igsh=Znd6NW5hZTJzM2h1

Ще ми липсват много Heart

По повод написаното вчера от Тино,че аз и още няколко като мен,толерираме Афра и пренебрегваме Мерт и не само ние,но продукция,актьори и кой ли не,ще си кажа мнението и кой де факто е пренебрегвания и омерзения и то без основание към момента.
Някой поглеждал ли е профила на Афра тези дни? Видяхте ли колко хиляди са я отследвали? Видя ли някой какъв бойкот се вихри против нея, и то не само защото не се следва с Мерт(сякаш тя го блокира, а не той нея),но я обвиняват дори за протестите в Турция.Дори успяха вчера да я принудят да постне стори за това и пак недоволни.Обвинена е за какво ли не, от това,че е лоша актриса,до това,че няма образование.
Не разбирам феновете.Да,не отричам,харесвам и двамата,но повече симпатизирам на Афра.Но като фен,никога не бих си позволила да се намесвам и обиждам личния им живот.Той си е техен,имам си изградено мнение и трудно бих го променила,но ако решат да са заедно,бих се радвала.Вчера за едната снимка,че не било се снимало детето, се изкара Афра некадърна актриса..що за глупости бяха това?
Всеки има право да мисли каквото си иска,но няма право мисля да се меси в живота на актьорите .
Аз пожелавам на Афра и Мерт,нови проекти с качествени екипи,добри продуцентски  компании,пожелавам им да вървят само нагоре и да покажат на всички,че бяха и ще си останат най-вълнуващата екранна двойка която сме гледали Heart
В личен план им желая щастие и много любов,те си решават заедно или поотделно...

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 12:35 от Милена Тодорова 756835

# 490
Интересно, че си пропуснала да разбереш и споменеш, че и Мерт е загубил близо 100 хиляди последователи за 2 месеца, но с това драма нямаш и не го наричаш бойкот. И двамата са критикувани за едни и същи неща, но от различни хора, но само Афра е жертвата и харесваната.
Та, кой е пренебрегвания и по-харесвания? Афра има двойно повече последователи, ако ще го мерим така.
И за да сме точни, Афра спря да го следва и след това Мерт я блокира.

Аз виждам огромна разлика спрямо предишните им раздели, няма я тъгата, няма ги провокациите един към друг. Мерт е по-кроткия, Афра се раздава повече по партита, представям си, ако беше отбратното. Афра може да купонясва, но Мерт направи ли го и се започва... И аз съм го критикувала, имало е неща, които не ми харесват в поведението му, но при тази раздяла той се държи по-зряло и обрано и това ми харесва повече.
Показва, че е научил урока си, от това, което виждаме, дори и малко да е.

Нормално възрастните жени да симпатизират повече на Афра, все се търси жертвата, а не се вижда и отсрещната страна през какво преминава. Трудно може да има единомислие, когато има няколко поколения разлика във възрастта.
Афра е по-общителна и затова винаги ще има повече симпатизанти и харесването към двамата никога не е било еднакво.
Но пък не е и нужно да се опитваш да си харесван от всеки. Качество пред количество

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 10:41 от Tinо

# 491
# 492
Интересно, че си пропуснала да разбереш и споменеш, че и Мерт е загубил близо 100 хиляди последователи за 2 месеца, но с това драма нямаш и не го наричаш бойкот.
Та, кой е пренебрегвания и по-харесвания? Афра има двойно повече последователи, ако ще го мерим така.
И за да сме точни, Афра спря да го следва и след това Мерт я блокира.

Аз виждам огромна разлика спрямо предишните им раздели, няма я тъгата, няма ги провокациите един към друг. Мерт е по-кроткия, Афра се раздава повече по партита, представям си, ако беше отбратното. Афра може да купонясва, но Мерт направи ли го и се започва... И аз съм го критикувала, имало е неща, които не ми харесват в поведението му, но при тази раздяла той се държи по-зряло и обрано и това ми харесва повече.
Показва, че е научил урока си, от това, което виждаме, дори и малко да е.

Нормално възрастните жени да симпатизират повече на Афра, все се търси жертвата, а не се вижда и отсрещната страна през какво преминава. Трудно може да има единомислие, когато има няколко поколения разлика във възрастта.
Афра е по-общителна и затова винаги ще има повече симпатизанти и харесването към двамата никога не е било еднакво.
Но пък не е и нужно да се опитваш да си харесван от всеки. Качество пред количество

И за Афра писаха лоши неща, как има връзка с Мурат, с Мидо,  дори я обвиниха че е спала с човека от екипа на Баленсиага за да я покани на седмицата на модата и да представлява марката, обвиниха я че тя е казала да пишат как Мерт закъснява за снимки заради тениса, и двамата са хейтени постоянно и са им преписвани връзки с който и да е било, за мен и двамата са еднакво хейтени и постоянно следени какво правят и с кого го правят.

# 493
Афито е с Гьозде и Наги Heart

Доколкото разбрах, предварителните планове са следните: Днес снимат, утре и вдругиден почиват, в събота снимат довършителни сцени и после ще имат малко купонче в ялъто.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 12:42 от Не се сърди, човече

# 494
Пък за мене изобщо не са разделени, за какво да са тъжни?😜

Общи условия

Активация на акаунт