Отговори
# 495
Афито е с Гьозде и Наги Heart
Скрит текст:

Доколкото разбрах, предварителните планове са следните: Днес снимат, утре и вдругиден почиват, в събота снимат довършителни сцени и после ще имат малко купонче в ялъто.

Ето носят цветя, сигурно са защото днес е последния сет на Мерт. За мен малко тъпо направиха, можеше да заснемат утре сцени за да може и Мерт да бъде а Онур нарочно насрочи събота за последен сет, защото знаеше че Мерт не може да отиде, и затова според мен промениха сценария и сигурно Ферит и Сейран ще се разделят

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 12:42 от Не се сърди, човече

# 496
  • Яко в Матрицата...
Добър ден Simple Smile

Дано днес Мерт е по-добре и да се наслади на последните си часове на сета на Чапкъна Heartpulse

# 497
Здравейте, момичета
Мислех да не коментирам,но не мога да пропусна.
Всеки е фен на някой. Едни харесват Афра, други Мерт, трети различни хора.
Какво означава да си фен? Нали по определени причини харесваш този човек. Не трябва ли в такъв случай да го подкрепяш и да се радваш за него? Както за професионалните му успехи така и за личния му живот? Защо трябва постоянно да се критикува. Ако само намираш за какво да критикуваш любимия,на който си фен, то тогава какъв поддръжник си му.
Не разбирам аз тази драма и омраза на солотата към Афра и Мерт. Тези неща в социалните мрежи за мен са вече издребняване. Никога няма всички да са доволни. Вечно ще има недоволни, които ще си хейтят.
Аз като Фен на Мерт искам той да е щастлив и да се чувства добре. Може не винаги да съм съгласна с постъпките му, но го подкрепям. С кой е избрал да сподели любовния си живот е негов избор. Аз може да одобрявам или не, но го подкрепям, защото той е щастлив.
Същото важи и за Афра, понеже и на нея съм фен.
Радвам, се за Афрам,че са заедно, защото те са щастливи така. Ако не са заедно аз пак си ги харесвам. Няма да ми се променят чувствата към тях. Ако изберат да са с други хора,да мъчно ще ми е, но ще приема нещата и ще ги подкрепя. За мен това е да си истински фен.
Стига сте плюли единият или другият. Оставете ги малко на мира тези хора. Имат нужда да дишат Афрам.
И двамата еднакво поеха всякакви гадории и то баш от така наречените техни "фенове"
Това минава всякакви граници вече,не е нормално, и те са хора и имат право да изказват лично мнение,да заявяват позиция, имат право на личен живот и не дължат обяснение на никой.
Ядосах се значи
Само да вметна, че това не е насочено към конкретни хора и не искам да обидя никой.
Просто навсякъде в мрежите е само гняс, идва в повече. Ами,ако ние сме на тяхно място, ще издържим ли. Постоянно някой да ни обижда.

# 498
Здравейте!
Последен ден за Мерт  на снимачната площадка на Чапкънчето - малко тъжно !  Но живота продължава - казарма за него , нови проекти , реална любов /независимо с кого/ , все хубави неща. Ние ще си го наблюдаваме отблизо и надявам се да споделяме  новините в темата.
По повод Афра. За мен Афра винаги е била много хейтвана. Като се започне от раздялата `и с МЯ , по повод качествата и на актриса , отношението и към  Мерт Рамо. За мен това само показва колко е актуална в момента и колко много "девойки" искат да са на нейното място. Нищо повече - чиста завист. Но тя успешно се справя и понася този хейт.
Мерт също не и отстъпва в това отношение. И него го дебнат и разкъсват от време на време.
Заедно ли са или не , това какво ни засяга. Нали не искаме да се врем в чаршафите на любимците ни. Времето ще покаже какво е имало и има ли го още.
Чакам новите им проекти. Искам да ги видя с други партньори.  За Афра бих искала отново Чаго , Денис Джан Акташ или Алп. И една еретична мисъл ми минава - защо не и МЯ . Това вече ще бъде бомбата.
За Мерт все още не намирам достойна партньорка , поне за мен.

# 499
Много скапан ден! 😭 От снощи ми е много тегаво заради този последен сет на Рамо!😭
Според мен тия мразенки и обвинения на единия или другия се създават от “феновете” на Афра и Рамо! Аз до сега не съм чела и “чула” един от екипа на Ялъто да каже лоша дума за тях!
Всички много ги обичат! Прекрасни са! 🤍

# 500
Аутфита😎

# 501
Оххх ,много ще ми липсва Мерт да го виждам на снимачните площадки и най-вече пред ялъто. Тъпо ми е…всичко ще остане спомени.

# 502
  • Яко в Матрицата...
Аз пък не мога да разбера как от снимки и клипчета от по 5 до 10 сек, хайде от мен да мине една минута, се правят генерални изводи за състоянието на някого... Всеки има хубави и лоши дни. Като са известни да не са длъжни винаги да са със стокаратова усмивка? И двамата минаха през едно и също, защо слагате кантари и мерите кого колко са хейтили или обичали...

Последни дни на сета са, отдайте се на други емоции Wink

# 503
Според мен Мерт не е болен, а е ходил на протестите и там не подбират известен ли си или не, всеки може да отнесе по някой удар с палка.
Снимките са от онзи ден, а вчера имаше клипчета, че Мерт изпитва болка и трудно се движи.
Това за мен е Мерт, сега чакам да ми скочите, че не е той.

# 504
Според мен не е той! Това го пусна Ясир, стори в инстаграм! Едва ли, ако Рамо е присъствал Ясир ще го покаже!

# 505
Според мен Мерт не е болен, а е ходил на протестите и там не подбират известен ли си или не, всеки може да отнесе по някой удар с палка.
Снимките са от онзи ден, а вчера имаше клипчета, че Мерт изпитва болка и трудно се движи.
Това за мен е Мерт, сега чакам да ми скочите, че не е той.

Не е той, онзи ден снимаха тежка сцена и затова Мерт вчера не беше добре

# 506
Хайде,отиде коня в реката.Пенсионерски клубове,безмислени спорове и някакви леки опити за обиди.Първо да кажа,че завиждам на пенсионерите,които имат сили и позитивните нагласи да прекарат приятно и весело свободното си време.Заслужили са го.Освен това притежават мъдростта и уроците на живота.Второ,като човек от по-зрялата възраст трябва да кажа,че еднакво харесвам и Мерт и Афра,най-вече като професионалисти.Та когато тези професионалисти изглеждат и визуално добре е още един плюс.Но харесвам и Дирен,въпреки,че визуално не е първи красавец.Харесвам и много други актьори доказали професионализма си без да са световни модели.Не толерирам обаче да се коментира личния живот на тези професионалисти.Някой беше споменал Освалдо Риос по който бяха луднали десетки хиляди девойки.Даже една българка,оперна певица Весела Неински се прочу не толкова с оперното си пеене,колкото с "честта" да прекара една вечер в хотелската стая с него.В живота се оказа,че същия е нетърпим,скандален и насилник на жени.Три брака и съответно нескончаеми обвинения от съпругите,преминали през ада на брака си с него.Смешно е да се обвинява Мерт,че е закъснял за снимки.Дори и да е така,искам да попитам същите "обвинители" те никога ли не са закъснявали за работа?Освен това,от тук нататък Мерт вече може да си "позволява" капризи на снимачната площадка и предложенията му за работа няма да секнат,а някои хора ще се съобразяват с тези капризи.Същото важи и за Афра.Хайде да не се съсредоточаваме върху чуждите животи,а да погледнем собствените си.Какво,как и защо ще правят в личния си живот не ме интересува,интересува ме,когато ги видя на екрана да ме накарат да се вълнувам и преживявам заедно с тях историята която ми разказват.

# 507
  • Яко в Матрицата...
Споко, бе хора, какви са тези страсти Flushed Ще има и други проекти, не хабете сили само тук...

Аз за друго влязох... Ками, как ти се откъсна от клавиатурата името на МЯ? Laughing Дано никога повече не снима с този... елемент... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 508
# 509
Онур Акай има ли нова статия по темата, кога ще се последват Афрам?

Общи условия

Активация на акаунт