Отговори
# 510
Добър ден!
Реала ни е такъв сериал, че вкарахме сериала в реала...красивият ми Тешко ❤️

# 511
Ти АфРамка-ли си Тино ?

# 512
Тино, за последен път ти обръщам внимание, че много време ти отделих.
Ти си тази, която идва в темата само със "страхотни новини". Стане ли клюка за Афра и Мерт, ти си първата в темата, която раздухва, иначе си много принципна. Много си компетентна по всички въпроси, вкараш някой клиширан израз и си мислиш, че припадаме от възхита. Аз съм фен на Афра от 2016 година. Теб ли ще питам, дали да я обичам, дали да я съжалявам, дали да я обожавам? Мердо го харесвам много преди да почне Чапкъна, харесването ми премина в обожание. Ти ли ще ми кажеш, дали съм го игнорирала, дали съм го мразела /както ме изкараха и други тук/? Коя си ти да ми даваш наклон, пък обвиняваш мен в същото?  Ами смешна си, айде чао от мен.
Ти си тази, дето се мисли за много велика и знаеща, а всъщност си никоя. Дори и преводачка не си. Бъркаш себе си с мен, аз не търся възхита и одобрение като теб, а просто си пиша.
Едва ли не колиш и бесиш и си последна инстанция в темата, аз пък такива ги обичам много, направо обожавам.
Затова дори ще увелича писанията си тук, щом толкова дразня бесните пенсии като теб. Ти иначе продължавай да "обожествяваш" Мерт, като пускаш тънки плювни по него. Лицемерие до шия, ще видим и тази тема колко ще издържи преди да се разцепи на незнайно още колко нови теми.

Само да вметна, че изглежда сте зле с технологиите. Тия линкчета дето пускате от инстаграм, ви разкриват личните профили, не че иначе съм приритала да ви търся млади ли сте или баби.

Защо трябва да се заяждаме, не е ли това форум в който да обсъждаме и да се забавляваме, а не да се нападаме взаимно кой кого харесва и предпочита всеки си има предпочитания, няма как всички да харесваме едни и същи. А това за инстаграм, не мисля че някой се е притеснил че може да му се види лицето и да се разбере кой е.
Защо се обръщаш към мен? Аз съм тази, към която се отправят заплахи и искания да спра да пиша в темата, сякаш е нечия собственост. Само дето не се усещат, че така ще пиша по-често, а мога и да не го правя.
А пък мислех, че това е общата тема за Афра и Мерт, но изглежда и тук има разделения. Това си е тема за обожествяване само на Афра. Мерт може да се критикува, но Афра не.
Затова казах, че няма да издържи много след края на сериала и ще се създадат още няколко, като за разни други актьори.

Аз не съм видяла нито един човек да напише и една обидна дума за Мерт. Аз пък съм забелязала че в другия форум за Мерт постоянно се пишат лоши неща за Афра, тук поне и двамата са харесвани докато там мразят Афра до мозъка на костите си

# 513
  • Яко в Матрицата...
Много е актуално Sunglasses

# 514
Снимат вече!

https://x.com/braaliir/status/1904835583958007973?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 12:10 от BELL-

# 515
Афра пак ли е с белия костюм? Още ли снимат серия 100? Не трябва ли вече да приключват 101-ва ?

# 516
https://x.com/selvinazkrsmn/status/1904837427207733722?t=0oR2Edo … FVVUM7HaU0wA&s=19

Мерт май го нямало още на сета.

Кате, от уважение към пенсионерите не отговорих, иначе имах какво да кажа Smirk

Охх, чакайте, че ходих да тегля пенсията и ме заболяха пръстите Joy

# 517
Все още сме в ретроградния Меркурий и не сме излезнали от затъмнението на коридора. Така ще е до 29 Март включително. Очевидно този Меркурий не подминава и нашата темичка.

# 518

Дано Мерт дойде, те май заснемат продължението на сцената в която изпращат Ферит

# 519
Споко, бе хора, какви са тези страсти Flushed Ще има и други проекти, не хабете сили само тук...

Аз за друго влязох... Ками, как ти се откъсна от клавиатурата името на МЯ? Laughing Дано никога повече не снима с този... елемент... Stuck Out Tongue Winking Eye

Рениии , не можеш да отречеш че стоят добре един до друг/само на екран/.  Харесвам предизвикателствата. Ще е супер да видя професионализма и на двамата. То иначе лесно , започваш дизи и врътваш любов  с ГГ.  Да видим как се играе с дългогодишен бивш. МЯ обра доста награди тази година , да видим дали му стиска да играе с Афра. Същото се отнася и за Мерт Р. И него искам да го видя с някоя бивша , не уточнявам с коя , защото не знам за такава.
Ей такива неща си мисля , докато ви чета страстните коментари. Кой кого харесвал и кой кого обожествявал , няма никакво , ама никакво значение. Важно е как се чувстваме тук , заедно.

Tino, не всеки има привилегията да остарее , на мнозина това е било отказано. Така че повече респект , моля !

# 520
Ками само като ти прочетох публикацията и лошо ми стана! 🥹 Тя пък Афра само с принтера и се играе! 😭 За мен такъв проект е невъзможен! ✌🏻

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 12:33 от BELL-

# 521
Реших, че има нов фраг, като видях колко нови мнения има, а то какво било....Спокойно дами (и господа, ако има). Все пак това е само филм, в който участват прекрасни актьори. Всеки може да харесва или да не харесва никого. Все пак това е само форум, не е необходимо такива престрелки. Да се наслаждаваме на последните епизоди, пък каквото има да става с Афра и Рамо ще става.

# 522
Ками само като ти прочетох публикацията и шошо ми стана! 🥹 Тя пък Афра само с принтера и се играе! 😭 За мен такъв проект е невъзможен! ✌🏻

Няма невъзможни неща в този бизнес . На това казвам професионализъм. А и това са си само мои пожелания.

# 523
Дано да не се сбъднат! 😜

# 524
Ками, като човек, обичащ провокации, идеята ти ме съблазнява. Blush Бих гледала двама бивши (разделили се не особено... зряло) да играят влюбени на екрана. Това наистина е тест за професионализъм. Wink

Общи условия

Активация на акаунт