Отговори
# 555
Афра и Мерт снимат обща сцена с големите деца, така ли 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Не им разбирам логиката Head Band

Май Сейран носи бялата рокля с която беше в 3 епизод, дали не снимат спомени

# 556
Афра и Мерт снимат обща сцена с големите деца, така ли 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Не им разбирам логиката Head Band

Еве,не задълбавай ,може би никой не умира.

# 557
Те Сейран и Ферит, та и Шефика даже не са мръднали за 20 години! 😂😂😂 Голям майтап е този сценарий! Сигурно ще е нещо от сорта на Ферит и Сейран стоейки отстрани и гледайки градината ще си представят животът след 20 години, ще си представят порасналите деца. The end, hahah.

# 558
На мен роклята на Афи, ако това е тя, ми напомни на тази, която Сейран носеше в първи сезон когато опознаваше имението. Но наистина и аз съм много объркана какво точно ще ни покажат.😄 Само се моля за щастлив финал.

# 559
Като видя някой в бели дрехи за финал,било то на сезон или сериал, започват да ми свистят куршуми в ушите.Кой ги знае какво са намислили.

# 560
Сладкият Рамо! 🤍

https://x.com/merdoramo/status/1904893299103510549?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w
🥹🥹🥹

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 15:58 от BELL-

# 561
Сбогува се с феновете Мерт, изглежда сякаш казва бай.

# 562
  • Яко в Матрицата...
Браво на Мерт! Слезе, поздрави феновете, раздаде целувки. Така се прави! Sunglasses

# 563
Рамо изглежда добре! Явно му е минало от боя на протестите! 🤣🤣🤣

# 564
  • Яко в Матрицата...
Рамо изглежда добре! Явно му е минало от боя на протестите! 🤣🤣🤣
Довечера пак Wink

# 565
Готин Мерт!😃😍

Белл, не са го били достатъчно. 😜

# 566
Прекрасно момче е Рамо! 🤍🧿🪬♾🧄

# 567
Прекрасен,Рамо! Нека винаги има усмивка на лицето му. Heart С нетърпение очаквам да го гледам в нови проекти.Да му мине казармата, да си почине добре и чакаме от есента новини.
Много кратък му беше сета. Ще замълча.

# 568
Прекрасен,Рамо! Нека винаги има усмивка на лицето му. Heart С нетърпение очаквам да го гледам в нови проекти.Да му мине казармата, да си почине добре и чакаме от есента новини.
Много кратък му беше сета. Ще замълча.

Много тъпо ми стана как накараха Мерт да отиде за да занеме очевидно някаква сцена на ретроспекция и Мерт да си тръгне

# 569

Общи условия

Активация на акаунт