Отговори
# 570

Много се разчувствах HeartSob
И какъв беше сета днес? Сейфер се разходиха в градината с новите Корхани, които са им набори Head Band
Явно ни очаква супер тъп финал Rolling Eyes

# 571
Леле-леле,какви страсти се вихрят тук
Напомнят ми на първите теми от първи сезон
По повод пенсионерките,ще разкажа случка,но ще я сложа в скрит текст
Скрит текст:
8-ми март...купони,танци,вихрихме се на дансинга цяла вечер.....На другия ден сутринта отивам на работа и
 съм застанала до седалка,на която седят две ученички.Това в автобуса
Едната вика на другата-Снощи,да знаеш,като са се развихрили на дансинга едни пенсионерки....не можахме да стъпим там заради тях......
Потънах в земятя Ви казвам
Как ли сме изглеждали в очите на ученичките?Аз пенсионерката тогава на.......32 години
Така,че все някой на някого е баба,да знаете
Нямам търпение да видя какво са ни подготвили
Знам,че ще е тъпо,но пак нямам търпение

# 572

Много се разчувствах HeartSob
И какъв беше сета днес? Сейфер се разходиха в градината с новите Корхани, които са им набори Head Band
Явно ни очаква супер тъп финал Rolling Eyes

Тоя Онур не става за тоя бизнес изобщо, поне финала да беше нещо смислено а той очевидно ще е супер тъп, сигурно онова клипче което качи  Гюл беше че Ферит заминава някъде, поне със Сейран да беше

# 573
Браво на Мерт! Слезе, поздрави феновете, раздаде целувки. Така се прави! Sunglasses
Браво на Мерт  наистина! Бях сигурна, че днес ще направи този жест към феновете!❤️🧿🫶

# 574
Няма да ви лъжа, разчуствах се от видеото с Мерт, тръгващ си от последния сет на YÇ... Стегна ме гърлото. 🥲

# 575
Накрая реала ме разчувства повече от сериала Simple Smile
Браво на Мерт за жеста към феновете. Така се прави.
Другото не ми се коментира. За какво го разкараха за толкова кратко за сет. Какви са тия глупости с пораснали деца на по 20 години. Какви са тия скокове напред и назад във времето. Толкова много неща не ни дадоха,а сега за два епизода кой знае какво ще надумкат на куп.
Дано в събота на партито поне имаме Афрам

# 576
Много, много тъжно ми стана. Не мога да се спра. Тези деца направо за три години ни взеха акъла.
Сигурна съм, че и на Мерт сбогуването му е тежко. Очилата прикриват всичко.
Красавец и много обичан е Рамо. Дълго ще се помни неговото превъплъщение на героя Ферит.  Той е явление в дизи индустрията на Турция.

# 577
Това момиче ще играе порасналата дъщеря на Сейран и Ферит

# 578
# 579
Много специален е Мерт за мен. Толкова чиста душа има това момче. Много ,чак аз ще се гордея с цялата си душа. Занете ,,че много преживя той 3 години. Болен ли не ходи ,гипсиран ли не беше. Помните в спешното лежа. Колко хейтт се изля тогава. После се върна на работа.  Един гък вярвам , че не казал. Много депресия има в Х днес. На всички им е тъжно,спомени и спомени. А най-хубавото от този сериал е ,че ни даде АфРам 🤍

# 580
# 581
Замислих се за днешния сет.Сейфер с визията от първите серии.И децата пораснали.Дали на финала и двамата няма да са мъртви???!!!!Оффффф

# 582
Казах ви, че Ялъто ще стане най-обитаваната къща с духове Grinning
Дано сценаристите не са ми прочели поста,че аз се шегувах
Тази пораснала Дуру грам не прилича на Сейфер, съжалявам. Малкото момиченце, което играе малката Дуру също не ми прилича на Сейфер. На Сейран може би да,но на Сейфер не.
Аз си мислех,а и исках това момиче, което играе Зехра да е всъщност биологичната дъщеря на Сейфер. Тя имаше черти хем на Ферит, хем на Сейран.

Всичко ще ми липсва. Афра и Мерт толкова много ме грабнаха. Какво е това тяхното талантище не знам. Страхотни са. Да вземат съседите да се осъзнаят какви бижута имат. Да спрат да ги хабят.

# 583
# 584
Добър вечер,момичета  Heart
Браво на Мерт ,чудесен жест от негова страна да поздрави феновете Heart
И на мен почва да ми става мъчно за нашето Чапкънче   и за СейФер  Cry
Тия двата акаунта които сте сложили на по задните странички пускат непрекъснато тия еретични мисли ,че нещо се мъти от екипа на сериала.Аз не искам нито да говоря нито да се надавам по този въпрос защото ми се вижда почти невъзможно да се случи нещо подобно.
Тия нашите с тоя скок от 20 години и с порасналата Дуру направо се оляха вече Angry Кой ги знае какви са ги измислили и ще ни държат в напрежение до последната секунда.Надявам се обаче въпреки всичко на един щастлив финал и дано надеждите ми да не са напразни.  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт