Отговори
# 705
Здравейте!
Е нали Шнура е виновен, сценаристите пишат това, което им е наредено. Във вчерашния епизод на "Присъда" се засегна точно този въпрос, продуцента е шеф на всички, в случая героя се бил изчерпал и казал на сценаристите да продължат историята на филма с неговото самоубийство.
Ааа, Ponky, ако имаш предвид Мехмет Ак, героят му въобще не беше се изчерпал, актьорът нещо се изчерпа и поиска да го убият. Убиха го, героя, де...
Аз чакам приличен финал на Чапкънина, ама не съм наясно, какво разбират авторите под приличен. Smirk

Ти пък, да, така беше, но са подробности. Просто наблегнах на продуцентските желания.

# 706
Хелоу! 🫶

🧿🤍🪬🧄♾

# 707
Здравейте, момичета!

Зеленият фон е пуснал това, но не го разбрах съвсем. 🤔

# 708
Това, че финалът е на 101 епизод, няма общо с главните aктьори?

# 709
Здравейте, момичета!

Доколкото разбирам, иска да каже че финала ще завърши с Тешко, Дуру и Хатидже. Не знам, защо си мислят че някой го интересува порасналите деца на героите единственото което искахме, е да гледаме поне на финала Сейран и Ферит заедно с децата им щастливи, а вместо това ще гледаме тъпотии

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 12:15 от anabeell

# 710
  • София
Скрит текст:
Здравейте, момичета!

Доколкото разбирам, иска да каже че финала ще завърши с Тешко, Дуру и Хатидже
т.е. вероятно родителите им ще са вече починали и ще бродят в градината на Ялъто.

Не можахме да се порадваме нито на бременности, нито на щастие, нито на нищо. Само драми, глупости, отвличания, и за два епизода скок след скок.

Never ever

# 711
Здравейте, момичета!

Според мен е за това

Един вид , че финалът е 101еп заради Мерт и армията

# 712
Здравейте, момичета!

Според мен е за това

Един вид , че финалът е 101еп заради Мерт и армията

По-скоро това да е имала предвид, демек искат да обвинят Мерт

# 713
Колкото и да се напъват на всички е ясно защо има финал март ,а не началото на юни.Да бяха написали стегнат,интригуващ и смислен сценарий щяхме и 4 ти сезон да гледаме.Да не се опитват да си чистят творческата немощ с тези заради ,които простотиите им се гледат още.
Аз много се радвам,че Афи и Рамо ще се освободят от този проект.Да,качи ги на върха,донесе им ползи,но заслугата за това си е изцяло благодарение на отдадеността им и къртовския им труд.Стига са ги изтощавали да играят непоследователно изградени образи и да работят без почивка.

# 714
Аблата пак гледа нещо лошо. Какво ли замисля?
Оставиха ги да си живеят всички под един покрив и това си е. Даже и Серпил, за разкош, до последно ще им прави компания.

# 715

Снимки на Мердо от времето на обучението му в Dialogue

# 716
https://x.com/i/status/1905289534859796582
Тази сцена е запомняща
А, любовта в семейството се предава на децата
https://x.com/i/status/1905336811846500831

# 717
Красота! ❤🔥

🧿🪬🧄♾🤍

# 718
  • София
Колкото и да се напъват на всички е ясно защо има финал март ,а не началото на юни.Да бяха написали стегнат,интригуващ и смислен сценарий щяхме и 4 ти сезон да гледаме.
Скрит текст:
Да не се опитват да си чистят творческата немощ с тези заради ,които простотиите им се гледат още.
Аз много се радвам,че Афи и Рамо ще се освободят от този проект.Да,качи ги на върха,донесе им ползи,но заслугата за това си е изцяло благодарение на отдадеността им и къртовския им труд.Стига са ги изтощавали да играят непоследователно изградени образи и да работят без почивка.
Абсолютно! И аз да съм, и аз не бих желала да участвам повече в такъв проект. Малко преди края на сезон 2 започнаха с глупостите, а сезон 3 е направо скандален, и рейтингът е красноречив. По-добре да търсят нови проекти, все пак са на гребена на вълната в момента.

# 719
Афито я смазаха от сетове и накрая това!

Общи условия

Активация на акаунт