Отговори
# 720
Аз вече съвсем се обърках.
В група четох,че имало презентация за 4 сезон за Португалия Head Band
Дали е вярно това,отдавна се съмнявам,че мътят нещо тия хора.Няма официална информация за финал.
А това написаното за главните герои и финала,аз го разбирам,че финала ще го има по причини които не са свързани с главните герои...защото ако е иначе,защо Афра е на сетове,втора седмица,каква ще го играе,дърво ли?

# 721
Готвят нещо,ама да видим какво ще излезе.То,какво ли не преживяхме,предполагам ще оцелеем.Въпросът е как,с чаша шампанско в ръка или цветуща ругатня на уста.

# 722
Още една красота! ❤🔥

🤍🧄🪬♾🧿

# 723
# 724
Момичета, Сабина

https://www.ivi.tv/livestream/11521?utm_source=telegram&utm_medi … 5G62xyMc7qIU1iBrQ

Абе... последния сет пак с полиция, така ли? Бел, прочете ли арабката, от която е линка ти? ПЕС!!!

Дами, наливайте си коя каквото пие, че работата сериозна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 725
Тя май обича да си предполага! 😜 Това излезе с преводача! 😜

# 726

Аферим,три сезона стрелби,побоища,отвличания,изтезания,
саморазправи.И баш на финала полиция за Ферит ,че и 20 години затвор.Ако това напишат ще режа вени. Hushed

# 727
Въобще няма да ме изненадат! От тия идиоти всичко може да се очаква! И финалът ще е като епизодите им! 🥹

# 728
Тоест Ферит няма да може да гледа как растат децата му? Малоумници.

# 729
Добър вечер,момичета  Heart
Ох бе като ви чета и тук и в Х в мен почва да назрява едно нехуаво предчувствие ,а от там и яд към тия дето ни докараха хубавото сериалче до тука. Angry
Нещо или се мъти  от екипа или  за пореден път ще ни бъде показано колко се бездарни сценаристите.Thinking
Обачееее въпреки всичко и все още избирам да бъда позитивна и да не се ядосвам предварително .Вдишвам и издишвам дълбооооко няколко пъти ,пожелавам ни Честит епизод 100 на Чапкънчето  Tada  и се надявам всичко най-хубаво да се случи на Сейфер.  Heart   Heart   Heart  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover     Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover     Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover    

# 730
Няма снимка на СейФер и Лютфиша сложила тази! 😜 прекрасни са! 🧿

# 731

.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 19:19 от anabeell

# 732
Това не е спойлер! Разсъждава си просто!

# 733
В 9 ли все още започва по Стар или в 8?

# 734
В 20, другата ще е в 21.

Общи условия

Активация на акаунт