Боледуване на децата ни-тема 88

• 18 248
  • 783
  •   1
Отговори
# 195
При нас гърлото е много зле,казва че му щипе а има и точици,направих тест за Стрептококи скарлатина но е отрицателен, може и да е защото беше пил глътка чай час преди теста.

Колко време според вас не трябва да е яло и пило детето за да направя нов тест?
4 часа дали са достатъчни?

Пусната е микробиология вчера сутринта, но докато чакам резултатите,трябва да се предприеме нещо, само се мъчи с това гърло и вече отпадналост.... температура Confounded

# 196
По-скоро идеята е, че не всяка болка в ухото е отит. Моето веднъж го е боляло ухо, факт че мина без АБ, защото УНГ каза, че е от хремата. Оправим ли носа, оправяме ушите. Така и стана.

Моето дете продължава да си покашля, смених сиропа с Мукосолван и вечер Бронхостоп, мажем носа, ама продължава да има малко хрема. Довечера евентуално ще пробваме да идем до личната да я види...

# 197
Идеи за отпушване на запушен нос на 5г момче? Освен с ксилометазолин ( не стана) как мога да му помогна? И с влажна кашлица и с температура е вече 38.0.

Инхалации с Кармолис.

# 198
  • shumen
Ваня,може и да не е отит при малечка.Ако е отит ще трябва АБ обаче.
So close,и аз сега четох за РСВ,че се изгражда някакъв имунитет.
Teriska,мисля,че са достатъчни.

# 199
Здравейте! Дъщеря ми е на 6 месеца и от няколко дена - основно след хранене, получава пристъпи, подобни на колики - свива крачета, притиска ги към тялото, почервенява. Това продължава няколко минути и след това отминава. Педиатърът предписа Омнибиотик Панда... При някой друг имало ли е подобни симптоми?

# 200
От кашлица и хрема ,вдигна т моя син ..2 часа след прегледа при личната..с една уголемена сливица е

# 201
Здравейте! Дъщеря ми е на 6 месеца и от няколко дена - основно след хранене, получава пристъпи, подобни на колики - свива крачета, притиска ги към тялото, почервенява. Това продължава няколко минути и след това отминава. Педиатърът предписа Омнибиотик Панда... При някой друг имало ли е подобни симптоми?
Моят син почервеняваше като се напъва да ака. Може би храненето й раздвижва перисталтиката. Има ли запек?

# 202
Моят син почервеняваше като се напъва да ака. Може би храненето й раздвижва перисталтиката. Има ли запек?

Не, ака си  редовно.... Даже понякога 2 пъти дневно Simple Smile

# 203
При нас гърлото е много зле,казва че му щипе а има и точици,направих тест за Стрептококи скарлатина но е отрицателен, може и да е защото беше пил глътка чай час преди теста.

Колко време според вас не трябва да е яло и пило детето за да направя нов тест?
4 часа дали са достатъчни?

Пусната е микробиология вчера сутринта, но докато чакам резултатите,трябва да се предприеме нещо, само се мъчи с това гърло и вече отпадналост.... температура Confounded

Утре пак направете сутринта като стане.
Иначе точици може и от други неща да е.
Ние имахме при коксаки вирус.

# 204
  • shumen
Ликеунд,изписа ли му нещо педи?
El_al,моя като ще ака ставаше червен.

# 205
Момичета, моето днес започна да вдига температура, освен че кашля много и пак го заведох - положителен РСВ. Казаха, ако не овладеем кашица, да я водим за хоспитализация и направо съм полудяла. Тя започна с хрема към края на мин. седмица, разкашля се уикенда, в понеделник я гледаха и казаха да правим инхалации и днес вдигна температура. Това нормално ли е?

# 206
  • shumen
The doors,за РСВ е нормално.При моя започна с Т и кашлица,а при майка ми само с лека хрема и кашлица без Т.

# 207
Doors, колко е температурата? Инхалациите с какво са? При нас, в неделя сутрин положителен тест за РСВ, и седмица по-късно, събота срещу неделя 38 и нещо. В неделя вечерта започнахме антибиотик, но същата вечер се оплака, че я болят гърдите. В понеделник кръвни, снимка - бактериална инфекция и пневмония. От сърце ви пожелавам да се разминете с болницата и все още да не е слезнало надолу!

# 208
Аз си бях започнала лечението с инхалации и гринтус и флуиал в носа..каза да го продължа но изписа и аб за всеки случай но да не бързам да го купувам ..2 часа след прегледа ..след като кара колело,и игра в парка каза че  иска да ляга да си почине ..и на мен ми светна червената лампа че вдига т..купих аб и го дадох към 18ч ..но към 19.30 ми се оплака че го боли глава и дадох нурофен ..след 20 минути повърна ..сега се чудя дали е повърнал и аб ...

# 209
  • shumen
Likeawind,повърнал е и АБ.Аз не бих дала повторно обаче.

Общи условия

Активация на акаунт