🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 543
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 165
Даниела е по-кокетна и женствена.

# 166
  • София
АМ и Марчин , са много зле. Срещи за интриги.
Виктор за пореден път е дърво, даже и Клаудия не може да го разчупи. Да си взима Бранка или Любчето и да отплават към залезът. Диана и Силвия са ми отвратителни- по зле и от тетките пред блокът. Даже ми залипсваха Елисавета и Тутанкамион...
На мен пък Адриана ми допада, не знам кое и е лелинското.

# 167
Гледам назад. Супер много ме дразнят колко неуважително се държат Ана Мария и Мартин към човека с мерудиите.
Той им обяснява нещо, единия храчи и пита за вампири, другия "hahahaha broken heart?" И той миличкия ги гледа едно такова...

Много ме дразнят такива неща
Ана Мария дори не го поздрави.

# 168
Аз мисля, че на Ана Мария не и пука за Мартин. По-скоро иска дискредитира Даниела.
Според мен тайно си харесва Мартин, просто е прекалено лицемерна и нечестна, за да си го признае. Играе игрички, лъже, преструва се, прави се на интересна, но накрая какво ще спечели - нищо особено. Само си показа гнилия характер.

А отделно иска да прецака Даниела, защото си е злобничка. Такива да не са ти приятелки.

# 169
СлонЧе за Люба, храм и танци за Клаудия. Виктор съвсем ще вбеси Брани Sweat Smile

# 170
Майко мила.. 🫣 добре, че децата легнаха. Сега разбрах за какво говорихте по-рано. 🙄

# 171
Силвия коня LaughingLaughingLaughing

# 172
Ана Мария как се надява да я ревнуват😅

# 173
Не съм чела мненията от новата тема, но бързам да се включа с възмущение.
Мартин е абсолютен психически насилник. Срещата с АМ е болна за гледане.
Покани я само за да може насаме да я обижда, на всяко изречение й контрира, извърта всяка дума. "Не ме интересува на колко си, държиш се като 14-годишна". "Сега да говорим за лошото ти поведение вчера." "Не, така трябваше да направиш". -Ама на теб приятно ли ще ти е ако последна дойда при теб, и Ферай ти го каза? "Ама ти с Ферай комбина ли си против мен?"
И след целия тормоз пак зави към Даниела, така, хубаво да я изсмуче за информация - ама кой я харесвал, ама защо АМ само отчасти я харесвала..
В случая е прав. Даже й е малко. Тя колко хора се опита да натопи, извърта и в къщата я коментират, че постоянно се подигравала на някой. Освен това явно се видя, че е лъжкиня и интригантка.

# 174
“Аз си имам кон и това е Силвия”.
 Б@хти романтиката.

# 175
Царици, коне, офицери, схеми...

# 176
И ето моментът в който Ана Мария загуби интерес към Мартин, защото е жалък. Независимо колко ще остане още в шоуто - тя го изключи за себе си. Под достойнството и е , а и вече не и е интересно.

# 177
Еееееех, как го блазни Мартин, да е главния герой в нечия книга. Ще лази в краката й, само да е под прожекторите. Много е фалшив Марто.

# 178
“Аз си имам кон и това е Силвия”.
 Б@хти романтиката.

Вече вместо “Отиде коня в ряката”, изрязът ще е “Отиде Силвия в ряката”.

# 179
АМ подсъзнателно знае, че тя няма да е изборът на Мартин, но понеже не харесва Даниела, ще и бутне къщичката, ако успее, за да не ѝ се получи и на нея, ето това е Анчето...

Общи условия

Активация на акаунт