🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 368
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 655
  • ВАРНА
Може би търсят ситком ефект-вкарват периодично хора от двата пола,докато се чифтосат и ги махат.

# 2 656
Ако тръгнат да се надцакват с Нова телевизия, трябва да чифтосат и еднополова двойка.

# 2 657
Може би търсят ситком ефект-вкарват периодично хора от двата пола,докато се чифтосат и ги махат.
Така бива, има интрига, а не да седят и да си се чифтосват ката ден, като Мартин и Данка. Какво да гледаме вече там? Виктор и той ама поне има леееека интрижка все е с Бранка. Ама прогнозирам, ме скоро всичко категорично ще умре там и ще си остане със Смийгъл. Васил ще го видим дали ще се лепне за Козара и скоропостижно да ни убие от скука и той.

# 2 658
  • Sofia
Ох, не мога! 😂 Да се смея ли, да плача ли... 😂Даниела била такава, каквато е, защото била от бедно семейство и понеже е нямала като малка, сега искала да има всичко.. И понеже била бедна и й се налагало да работи, затова не могла да учи.. Извинете, но по-абсурдно извинение за мързела на някого не бях срещала. 😂 По тази логика тези, които ходят на работа, учат задочно или дистанционно и едновременно с това имат семейства и гледат деца Еднорози ли да ги наричам?
П.С. Забравих и друго:
На фона на цялото това "нямане", тази бедна и скромна момА намерила пари да се тунингова подобаващо (не коментирам резултата), но видиш ли нямала пари да се изучи!

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 21:34 от Crystal_Noir

# 2 659
  • Варна
Алекса не е ли в друго предаване? Някъде ми излезе даже скандал.

# 2 660
Данчето търси скандалност с цел реклама и си я постига. Целта ѝ явно е да стане инстаграм инфлуенсърка, като гледам как рекламира незнайни козметики и сайтчета с безумни услуги в профила си. За любовна история не става, колкото ѝ екранни сълзи да пролива. Нарцистична до мозъка на костите си. Единственото, което представя в предаването е  - как да драпаме за токсична връзка с по-голям комплексар от нас.
Новите - са по-скучни от старите статистки, да ги вкарат вътре е доста отчайващ ход на продуцентите.

# 2 661
Бедните и мързеливите моми видяха своето бъдеще в лицето на Даниела, лъскави рокли, влюбен милионер в краката им, бижута и лек живот. Само трябва да си купят книгата й за да научат краткия път към охолен живот, да се обучат как да станат държани, защото друго не могат.
Не толкова мързеливите моми виждат жена от село в роля на принцеса, опитваща се да продаде женска енергия, която всички жени принципно имат, но нейната е специална явно.
Без образование,  професия, с претенция за "автор на книга", явно за сега няма милионер одобрен на постоянен щат, борбата продължава.
Като гледам е пристрастена към пластични операции,  та не се знае на 50 като стане, как ще е положението. Късмет ще й трябва и смирение.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 21:29 от dany_nik

# 2 662
Бедните и мързеливите моми видяха своето бъдеще в лицето на Даниела, лъскави рокли, влюбен милионер в краката им, бижута и лек живот. Само трябва да си купят книгата й за да научат краткия път към охолен живот.
Не толкова мързеливите моми виждат жена от село в роля на принцеса, опитваща се да продаде женска енергия, която всички жени принципно имат, но нейната е специална явно.
Без образование,  професия, с претенция за "автор на книга", явно за сега няма милионер одобрен на постоянен щат, борбата продължава.
Като гледам е пристрастена към пластични операции,  та не се знае на 50 като стане, как ще е положението. Късмет ще й трябва и смирение.
Кой? Да няма четвърти ерген?
Много глупава Даниела. Някой показа нейни снимки по-назад от преди време. С корекции е, но по-умерени и изглежда пак пластмасова, но хубава. Все още не проумявам защо си е причинила поне следващата ринопластика/дране. Мъжът ми й казва "черепът". Ами така е, месеци я гледам на екран и не мога да свикна с гротескното й лице.

# 2 663
Добре дошли в новата тема
Сега по-раничко, че утре ще съм възпрепятствана, но пак ще имам време да редактирам като дойдат новите участнички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт