Отказ от хранене

• 445
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, преди седмица биха на сина ми последната ваксина, която е на година и 6м. На следващия ден вдигна лека температура, която варираше от 37 до 37,5, това продължи до събота вечерта, но от неделя храненето стана мираж. Първоначално минаваше номера с песнички, лъжица за него и опити за самостоятелно хранене и между другото отваряше устата и аз да му давам, но от 3-4 дни отказва тотално да яде всичко, което е с лъжица като главно предпочита кашкавал, банан, солети. По време на температурата имаше разстройство, което изчезна и като свали температурата, имаше няколко нормални дни и с отказа на храната започна отново и разстройството, по принцип като му излиза зъб си има и затова си мислех, че е свързано с това, но вече толкова дни ми идват притеснителни, четох че доста деца на тази възраст отказват яденето, дали заради зъби или период. Детето си е енергично иначе, танцува, бяга, играе си, спи си, вода пие, бели прави, но мисля вече да се консултирам с лекар.

# 1
  • filibeto-maina:)
Внимавайте с тези ваксини, дано сте се информирали и за страничните им вреди, които са доживотни, а някои и отнемат живота...

Общи условия

Активация на акаунт