Живот на кантар - тема 4

• 33 365
  • 759
  •   1
Отговори
# 465

Ако аз съм там заставам и на кантара пред всички си казвам директно всичко и ще поискам или да има наказание или ще предприема правни действия.

Абсолютно, това си мислех вчера.
Че тия от предаването са за съд.
Всички трябва да са равни. Да се спазват правилата - тренировки и режим.
Фастването трябва да е против правилата.
И аз бих осъдила предаването.
Това не е състезание.
Все едно на стартовата линия единия да тръгне, а другия да чака 10 секунди.
Същата работа.

# 466
Е, разбира се, че не е състезание.

Това е шоу Simple Smile

# 467
Тоест всичко е позволено?

# 468
Уж прилича на състезание. Има участници, има и награда. Който най много свали, той печели. Но....
Състезанията имат строги правила и който не ги спазва го дисквалифицират. Само, че този формат освен, че има състезателен елемент, основно е тв шоу(както казва Navy) и това автоматично го прави нещо като нищо, защото излиза, че в крайна сметка си е чисто шоу, тип "зрелище" и най важното е рейтинга и нищо друго. И понеже рейтинга му отива към нулата това и ще му е вероятно първия и единствен сезон. Който взел награда взел, който отслабнал отслабнал. Бития бит, е&ния е&ан и всеки кой откъде е и туй то.

# 469
Вече имам силното усещане, че бай Тошо ще се окичи с първото място.

# 470
Че колко му е и без това го толерират. Изобщо няма да се учудя.

# 471
Вече имам силното усещане, че бай Тошо ще се окичи с първото място.

Честно, предпочитам него пред “Барби”то.

# 472
Фотографката няма никъв шанс за победа,тя е влязла за реклама и последователи.
Снощи някой каза,за седем седмици свалих еди колко си килограма,значи сега почват осма седмица.Би трябвало да са 12-13 седмици в предаването,значи половината време вътре е минало.

# 473
Кокво ли не прави човек за чест и слава... хайде, славата стига Wink

# 474
  • Наблизо
А според мен точно Барбито има шанс за победа,защото Тошо си е почти на килата и дори и с гладуване,няма да може да продължи още месец и половина да сваля с тия темпове.Докато Барбита има още 30 кила за махане и май досега не е гладувала.Сигурно си пази този коз за накрая.

# 475
И аз не мисля, че Тошко има шанс за победата. Те ще им гледат % свалени накрая, а има доста пълни хора, който ще продължават да свалят със същото темпо. Неговото темпо започва да намалява и ще забави свалянето.
Още 5-6 седмици ще имат до края, големите кила повечето са ги свалили, но Ани, Славчо, Вили от Плевен, те със сигурност до края ще свалят още поне 15-20кг. Тошко да свали още 7-8 максимум. Така мисля

# 476
  • София
И според мен Симеон си тръгна заради Тодор. Очаквах да е Марияна,но на синхрона след гоненето каза едно изречение,сякаш Тодор говореше и си помислих,същия е като него,но много по прикрит и тих.
Пили според мен също е направила фаст. Нямаше никаква интензивност в нейните тренировки,предвид годините  и изведнъж бам 3+кг.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 13:40 от trikitil

# 477
Върнах финалните надписи - имат психиатър - д-р Анета Аничкина.

# 478
Гледах Симеон в Преди обед. Много добре изглеждаше.

# 479
Пили според мен също е направила фаст. Нямаше никаква интензивност в нейните тренировки,предвид годините  и изведнъж бам 3+кг.

Макак! Тя е най- най- най- стриктната, единственаТА с прилежно воден дневник. 🤮

А сега- сериозно. Ужасен, лицемерен и подмолен човек е. Не съм сигурна, че точно фаст е правила, но със сигурност, защото има самочувствието, че уж знае много, импровизира с менюто и не е стриктна.

Общи условия

Активация на акаунт