Живот на кантар - тема 4

• 32 655
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
Добре че качихте спойлера от видеото на Ванко,та съм спокойна за завръщащите се 🤣.

# 751
  • На Изток от Рая
А Рая, Марчето и Тодор защо ги няма

# 752
  • Някъде там
За момента се радвам, че не отпадна Тошо, защото щеше да им шанс да се върне. 😆

# 753
Ама леля Мара не я видях сред завърналите се. Пп И Рая също.
Иначе искам Сонай да остане.
И тъй се зарадвах, че Поли си тръгва, а то какво, втори шанс и нищо не е сигурно.
Обаче се видя, че е шмекерувала и тия кила с които избухна миналия път не са били от спазване на режима.

# 754
Виолета не пропусна да обвини сините, че са "стресирали" клетата Поли. А самата тя от миналата седмица намеква, че има хора, които не си спазват режима. Отровна жена, изтъкана от пасивна агресия, жажда за надмощие и натриване на носове.

Ако Божинката беше на мястото на Тодор, щеше да каже, че правата е като кривата, но права. От желание за оригиналничене каза велика глупост за тенденцията за сваляне на килограми на Противчева, пардон, Пефтичева.

# 755
  • На морето!
“Барби” колкото повече стои вътре, толкова по-лоша услуга си прави. Преди предаването хората приемаха проявите й за ексцентричност, сега я опознаха и видяха, че си е чиста злоба и комплексарщина.

# 756
От Сонай, Миглена и Деян и Поли, предпочитам да останат Сонай и Миглена. Деян много ми падна в очите с изявите си(неговите и на жева му) във фейсбук.

Рая може пък и да не е искала да си остави детенцето пак. А някои участници може пак да ги ангажират под някаква форма напо-късен етап.

Срещата с Алина беше много емоционална. Почти нямаше сухо око в стаята така да се каже. Смятам, че много им въздейства и мотивира.

Виртуалните писма на Вили бяха много готини, малко ме разчустваха, докато ги гледах как си представят какво биха им казали близките.

# 757
И Симеон не видях сред завърналите.
Аз съжалявам за Поли,тя също прекара време в болница(незнайно колко)и срещата с мъжа и я изтървах,(че горих калории като мих чинии) и не видях дали хапваха нещо,може да и се отразило.
Мартин ми е отвратителен,просто няма такъв инфатил.Той трябва да е дундуркан и обгрижван непрестанно, в противен случай се тръшка като подрастващ.
Искам Рая да се завърне,но я нямаше. Едва ли ще оставят червените с трима само и предполагам,че Миглена и Сонай ще се върнат.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 02:58 от Bring me

# 758
Свощи заспах и не догледах предаванено - тръгна ли си някой в крайна сметка?

# 759
  • Телиш/Плевен
Свощи заспах и не догледах предаванено - тръгна ли си някой в крайна сметка?
Не.

Общи условия

Активация на акаунт