Паяк вълк

• 1 706
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте . От миналата година ,до сега чета всичко в нета какво се знае за тези паяци . Имам у дома и бих казала ,че спят зимен сън . Сега се активираха ,убиха ми две малки пъдпъдъчета и ми видят домашните паяци . Нарочно оставих на две места в къщи и чаках да видя . Паяка е много голям . Миналата година убихме три голями и множество малки . Какви да правя сега ,не са безобидни как пише . Даже озонатор пускам и не умират гадините . В чудо се видях ,дайте съвети 🙂

# 1
  • Down south
Прочетох поста два пъти, звучи като от филм на ужасите.
В коя част на света се развива действието?

# 2
Mисля, че гониш сензации. Паякът вълк не е толкова опасен и определено не убива птици. По-скоро птиците може да го изядат. Освен това не е сигурно, че е паяк вълк, защото големият домашен паяк е много подобен. И той също не е особено опасен. И двата вида са големи и страшни на вид, но не хапят непровокирани, а ако ухапят проблемът не е по-голям от ужилване от оса. Не е хубаво да се убиват с чехли и прочее, защото остава голямо петно. Може да се хванат в буркан или да се смукнат с прахосмукачка. Първото е за предпочитане, защото убиването на паяци не е хубаво.

Паяк вълк:

Домашен паяк (Tegenaria domestica):

# 3
Защо смятате, че паяците са убили пъдпъдъчетата? Един нашенски паяк практически няма с какво да умъртви пъдпъдък.

# 4
Ами извикайте фирма за дератизация - в случая ще е депаятизация. За един ден и всичко ще е приключило с паяците.

Не са убили те пътпъдъците - как пък го решихте това. За какво му е на паяк да убива птиче?

Общи условия

Активация на акаунт