На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 163
  • 779
  •   1
Отговори
# 255
Май е точно такова, лично на мен ми прилича на диван 😀 а и с тези облегалки си е като диван. Детето си спи на него без проблем, а и аз не съм правила проблем на рецепция примерно, просто го споделям като информация. За опашките …. То и за храната става голямо струпване, може би сега има и повече хора в хотела и ми идва поне на мен вповече навалицата.
[/quote]
Затова може да махнеш облегалката, за да е комфортно на детето. Все пак е пик сезон и да хотелът е зает на 100 % до средата на септември. Аз не случайно от години избягвам юли и август, точно заради навалицата.

# 256
Има ли сносен хотел с all inclusive, който да е до/около 150 на човек? В момента разглеждам хотелите в Албена, 3500 минимум за 7 нощувки за двама и то не за най-хубавите хотели.. Това ли са цените? Искаше ми се тази година да сме на българското черноморие, с две малки деца сме, но тезо цени ме разколебават..
На Албена цените винаги са били скъпи. На ранни записвания имаше много хотели с такива цени. Ние запазихме тогава. Сега търсете нещо на last minute. Дано намерите. Вижте на Слънчев бряг, защото там има доста хотели и може да се намери нещо.

# 257
И ние бяхме в такава стая във "Воя" с деца на 3,5 и 6,5 години, удобно е, големият за 5 дни веднъж само падна, но той много се върти и спи на ръба и напречно на леглото, така че го очаквам, където и да сме.

# 258
  • София
Благодаря за мненията за Воя!

# 259
Здравейте, споделям набързо за х-л Сънрайз, Обзор. Прекарахме си чудесно. Паркинга е безплатен, храната-вкусна и разнообразна, имаше добра анимация за всички възрасти и всяка вечер, без неделя. Просторни, уютни стаи, хубав Аквапарк и детски басейн, неотопляем, но плитък и следобеда се стопляше достатъчно от слънцето. Като минус ще отбележа това, че рекламират в сайта си безплатни чадъри и шезлонзи на първа линия, а те са на втора линия на плажа, по-назад на плажа и от тях не се вижда брега и няма как да се следи за личните вещи, ако всички сте в морето. За първа линия се плаща по 10лв. за шезлонг и 10лв. за чадър. Има и голяма безплатна зона, която беше пълна всичките дни с хора. Също има 1 бар на плажа, но на него няма почти нищо от ол-инклузива, само кафе, сокчета и мисля, че можеше и бира. Не е удобно, ако решиш да не ходиш на обяд, а да си изкараш целият ден на плажа, трябва да си плащаш за храна, коктейли и алкохол. Като изключим това, след 1х-л на Царево, това е първият ол-инклузив, който ми харесва. А, също така първата вечер ни настаниха в стая на партера, до лоби бара и рецепцията. Всичко се чуваше от лоби бара, а в полунощ гости решиха да си правят и дискотека, а на сутринта се чуваше персоналът, който зарежда бара и камионите на паркинга, т.е никакво спане. На забележката ми от рецепция реагираха незабавно и музиката беше спряна, а на другия ден по моя молба ни преместиха в друга стая. Та, вече знам, че предварително трябва да поставям изискване да не ни настаняват на партер/ет.1. Не мисля, че е ок.да има изобщо стаи за гости там, но имаше поне десетина такива, редом с тези на персонала.

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 22:54 от Vihra539

# 260
  • В.Търново
Има ли сносен хотел с all inclusive, който да е до/около 150 на човек? В момента разглеждам хотелите в Албена, 3500 минимум за 7 нощувки за двама и то не за най-хубавите хотели.. Това ли са цените? Искаше ми се тази година да сме на българското черноморие, с две малки деца сме, но тезо цени ме разколебават..
На Албена цените винаги са били скъпи. На ранни записвания имаше много хотели с такива цени. Ние запазихме тогава. Сега търсете нещо на last minute. Дано намерите. Вижте на Слънчев бряг, защото там има доста хотели и може да се намери нещо.
Албена до преди седмица-10 дена бяха пуснали ласт минит, сега не знам дали е актуално.

Vihra539, щом пишеш за аквапарк явно сте били в Сънрайз Блу Меджик , а не в Сънрайз Ол суит. Но ти за хотела почти нищо не си писала като отзив. Има значение.

# 261
Може ли да ми препоръчате хотел олинклузив близко до плажа на изгодна цена, подходящ за малки деца, няма значение дестинацията. Бюджет до 2000 за 5 нощувки.

# 262
Може ли да ми препоръчате хотел олинклузив близко до плажа на изгодна цена, подходящ за малки деца, няма значение дестинацията. Бюджет до 2000 за 5 нощувки.
Прегледайте малко по-нагоре в темата, имаше подобно питане и предложения за хотели в Китен и Приморско.

# 263
  • В.Търново
Хотел Мартинез Созопол.

# 264
Хотел Мартинез Созопол.
О не,  скоро по темите имаше много лош отзив за този хотел. Освен това е до плаж Хармани, които е доста опасен за малки деца, а и не само.

# 265
Силно положителен отзив за Дриймс от мен. Бяхме Прифърд и определено е плюс, има си обособени кътове, за които не се чака - винаги свободна маса и опция за шатри на басейн. Анимацията им е жестока и вечерните шоута определено си ги бива!

# 266
Къде се намира хотел Дриймс?

# 267
Къде се намира хотел Дриймс?
За да сме си полезни е добре като се оставя отзив от хотел да се изписва цялото му наименование, както и курорта, в който се намира, защото често има хотели със сходни имена на различна места по Черноморието. Преполагам, че Ambrosia има предвид Дриймс Съни Бийч Ризорт и Спа в Св. Влас.  https://allinclusive.bg/hotel/3182/%D0%94%D0%A0%D0%98%D0%99%D0%9 … D0%A1%D0%9F%D0%90

# 268
  • There I was on a July morning
Силно положителен отзив за Дриймс от мен. Бяхме Прифърд и определено е плюс, има си обособени кътове, за които не се чака - винаги свободна маса и опция за шатри на басейн. Анимацията им е жестока и вечерните шоута определено си ги бива!
Плажът достатъчен ли е за капацитета на хотела? Има ли камъни на входа на морето?

# 269
Достатъчен е, да, винаги имаше свободни места. Всъщност това е единственият хотел, в който не ми се е налагало да ставам рано, за да си търсим места. Особено пък в Preferred зоната дори на първа и линия се намираха свободни по всяко време, но аз предпочитах общата част, там нямаше водорасли. 😃 Плажът е хубав, голям, няма камъни, но първите дни имаше твърде много водорасли (което, разбира се, не е вина на плажа, просто в страни на другите се виждаше ясно и бистра вода). Бях чела, че водата в басейните е студена - чай беше, но това може да зависи от сезона. В ресторантите е много вкусно, но в основният за съжаление готвачът не го бива особено, храната е качествена, но не добре приготвена - пълна с морски дарове паеля, но с разварен и “сплескан” ориз, например. В италианският буквално се търкаляхме след тръгване, всичко беше супер вкусно и разнообразно. Ние още първия ден резервирахме във всички а-ла-карт ресторанти и само два дни се хранихме в основния. Добро впечатление ми направи, че обядът в ресторантите до плажа и басейна е до 15:00, защото аз обичайно до 14 не съм гладна след закуска. Басейните бяха много чисти също.

Общи условия

Активация на акаунт