На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 503
  • 779
  •   1
Отговори
# 690
  • Beyond the stars
bubalesa a като стаи и реновация - има ли такава според теб в Лотос? Че уж ремонтираха, явно ще продължават и след сезона, но към момента ?

# 691
  • Велико Търново
Според мен нормален хотел, нищо бутиково в стаите, не мисля, че са правили кой знае каква реновация, но и така си е добре. По късно ще снимам стаята ако искате

# 692
Благодаря на всички, открихме Алди и червения супермаркет до кръговото. В хотела има диспенсър до лоби бара, но водата е една блудкава, като от чешмата. Най-странното нещо за мен в Палас са кутиите за бакшиши в ресторанта-една за кухнята и друга за обслужване. Част от персонала мине-не мине отива да им брои съдържанието...Аз лично бих дала бакшиш не на тези, а на камериерките-любезни, отзивчиви, не викат и не тропат като другаде от ранни зори, успяват да се справят преди 14 ч. 90 процента от почиващите са възрастни чужденци и семейства с малки деца, затова явно няма какво да се прави вечер.
В много хотели има практика с кутии/буркани за бакшиши на различни места и който желае оставя. Аз на камериерките оставям в стаята в деня на отпътуване, както и на пиколото на пристигане и на тръгване. На останалите места, когато и където преценя и от когото съм доволна.

# 693
  • България
Ние сме в Ривиера Бийч.
Разликата с Лотос в стаята е, че при нас има кафемашина с капсули. Всеки ден зареждат ядки, чипс, малки кутийки с натурален сок и малки бутилки вино - бяло и червено.
В нашата стая мебелите са бели. Не знам дали са нови. В другото крило са кафяви. Освежено е.
Честно казано към храната имам забележки - разнообразна е, но според мен не се готви на момента, а се притопля и съответно месото малко изсъхва, а мекиците стават жилави.
Има а-ла-карт ресторанти. Не всички работят в момента. Вечеряхме в Рибния ресторант (веднъж на престой). Много вкусно беше.
За обяд може да се ползва Рибния ресторант и Бистро Аркада (до Лотос).
За късна закуска  - Аркада.
През деня има гофрети, понички и сладолед на басейна.
Аниматорите са много мили и занимават добре децата.
Стаите се почистват всеки ден. Нямам забележки.
Като съотношение цена-качество съм много доволна и за догодина ще следя ранните записвания или "черен петък".

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 16:26 от тортичка

# 694
Плажът там как е – дъно, вода, пясък?

# 695
  • Beyond the stars
Плажът там как е – дъно, вода, пясък?

Като на Златни - бързо става дълбоко, поне конкретно частта пред Ривиера (мисля, че към Нимфа има плитки участъци). Иначе е широк, пясъчен, чист. Когато ние посещавахме имаше предостатъчно свободни чадъри/шезлонги.

# 696
Днес на практика плаж нямахме в Слънчев ден, много бурно море, високи вълни и естествено червено знаме. Иначе предните дни, като беше спокойно, направо се изненадах, можеш да стигнеш шамандурата и водата да ти е до кръста.

# 697
Така, моите две стотинки за Марина Сандс Обзор.
Пристигнахме около 12, веднага ни  сложиха гривните, даже стаята ни беше готова и се настанихме.
Масово работят чужденци, с които ако няма българин до тях, нямаш шанс да се разбереш за нещо извън алкохола и напитките. В нашия случай искахме пепелници, защото по масите отвъни край басейна няма и всеки ден играехме жестомимика.
На плажа и до сцената има няколко много красиви места за снимки.
Паркинг - отвън е безплатно, подземния е 15лв на ден.

Стаята:
Апартамент за четирима, една спалня - в нея няма климатик въпреки, че изрично попитах преди резервацията и ми беше отговорено, че има. Апартамента е голям, но терата беше изключително малка. Простора е едно въженце, без нито една щипка.
Кърпи сменяха всеки ден и се чистеше всеки ден.

Храна:
Има място за подобрение бих казала. Разнообразие имаше, не сме стоели гладни, по скоро вкусово не ми допаднаха някои неща, но това е изключително индивидуално. Имаше много добри неща - всяка вечер имаше суши например, имаше по един вид риба (акула и паламуд), карфиол със сметна - страхотен. Хайвера беше много добър също.
Попаднах на пасата, кръстена болонезе и приготвена с лютеница, което ме остави без думи, пилешки хапки като от макдоналдс, панирани броколи които бяха напълно разварени и кашави вътре.
Десертите бяха доста сухи, типичните пастички - 1-2 неща ни допаднаха.
Имахме тематична БГ вечер - е там вече си облизах пръстите. Исках от всичко да опитам (почти успяхме с дружни усилия) и всичко беше повече от страхотно приготвено.
Ето и коментара, че е въпрос на вкус, точно тогава единия човек от групата орева света че нищо не му харесва от храната.
От закуската опитах по хапка от каквото си взимаха моите хора, отново голямо разнообразие, яйца по 3 начина, пържени филиийки, палачинки, боб, меса, милинки, мекици
Храната на басейна:
Дюнери - не бяха лоши
Пица - абсолютна страхотна
Понички и гофрети - бяха разкошни ако се уцелят топли, всяка сутрин закусвах гофрети, защото ставах към 9:30 и първо пиех кафе преди закуска.
Коктейлите бяха.... за мен лично ужасни. Правят се на машина, не ги бъркат пред теб и нямат нищо общо с вкуса, който трябва да имат. Ние си карахме на наши смески с твърд алкохол. Не сме имали драми с главоболие и съдя че алкохола си беше съвсем окей. Сипваха и по колкото искаме, не като на други места да действат с капкомера.
Кафето си е кофти от машините, но зареждат капсули всеки ден в стаите и можеш да си правиш еспресо. Единия ден даже засякох камериерката и явно виждайки, че си изпиваме кафето, ме попита дали искаме да ни остави повече.

Плажа:
Не сме имали драма с места нито на пясъка, нито на басейна. НО масово се запазва даже от предната вечер и абсолютно никой не следи за това, въпреки, че уж е забранено.
Водата нормална за сезона. На плажа обаче наистина има страшно, потресаващо много камъни. Трябва да се минат поне 10 метра в посока свободната зона, за да се изчисти.
Има и adults only част, която обаче нямаше кой да следи дали се спазва и масово се натрисаха семейства с деца. Не ме разбирайте погрешно, нищо против децата, но когато си оставил твоето (в моя случай, племенника ми) вкъщи и има отделни 20 шезлонга само за възрастни, не разбирам логиката да седнеш там с децата. Там също посока свободна зона се изчиства от камъните.

Анимация: Е, не видях такава. 1 път на ден, следобед, се викаха хората за волейбол на плажа и вечер имаше програма час и половина. Бинго, танци, Искрен Пецов и хорека. През останалото време не се случваше абсолютно нищо, не видях нищо за деца, не знам дали е детския кът е имало нещо, но в сравнение с албенските хотели, в които сме били, в Марината просто нямаше анимация.

Като крайно становище, да, бих запазила отново, хареса ми. Малките неща, които виждам като минуси не са ми тежали изобщо, пиша ги за хора, на които може да са им важни.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 18:06 от MrsPenguinButt

# 698
На плажа обаче наистина има страшно, потресаващо много камъни.

Ето това е, което ме спира да отида там, въпреки че отдавна съм хвърлила око на този хотел. Sad С всичко друго бих направила компромис, само не и с плажа. Все пак за това отиваме, нали?
Много благодаря за отзива! Flowers Cherry Blossom

# 699
На плажа обаче наистина има страшно, потресаващо много камъни.

Ето това е, което ме спира да отида там, въпреки че отдавна съм хвърлила око на този хотел. Sad С всичко друго бих направила компромис, само не и с плажа. Все пак за това отиваме, нали?
Много благодаря за отзива! Flowers Cherry Blossom
Едната част на плажа е с камъни, другата не. Това с ограничаване на семейства с деца да ползват целият плаж е абсолютно неправомерно, т.к. хотелът не е само за възрастни и вече е имало скандал по този повод с новата измислена управителка, детска учителка, която вероятно си мисли, че е в училището си. Естествено повече не е и посмяла да прави бележки на гости с деца да ползват целият плаж, както им харесва. Това за анимацията също не е вярно или просто някой не е видял какви занимания има. Пяна парти за деца в басейните на плажа, водна топка и много други игри на басейна при хотела. Игри с децата, всяка вечер детска дискотека, пиратско парти, шоу програми за възрастни - певци и изпълнения на саксофон на живо, вариате, балет, български хора, киновечер и много други.

# 700
Fatalina очаквах да спориш, защото отзива ми не е изцяло положителен, а всички знаем, че имаш отношение към този хотел. Все пак, основно заради твоите отзиви го избрах, но няма нужда да скачаш да обесняваш дали е вярно или не, прибрах се вчера и имам право да напиша каквото съм видяла с очите си.
За детската дискотека си права - имаше, пропуснах да я напиша. От там нататък ти гарантирам, че нито деня, в който бяхме на плажа имаше нещо друго освен въпросия волейбол, нито в дните, които бяхме на басейна имаше каквото и да било освен една колона с музика.
За камъните по същия начин, бях там все пак, камъни има навсякъде пред чадърите на хотела.
Относно това, че неправомерно се ограничават семействата с деца - съжалявам, след като има табела, е редно да се спазва, а не типично по селски "е па азе съм платил, ше седна дето искам". Като имат проблем могат да се оплачат, както аз се оплаках на рецепция, че има табела и тя не се спазва.

Дописвам нещо, което отново, за нас не е било проблем, но на някой може да му е важно: На басейна няма спасител. Дълбочината не погледнах, може би около 140-150, но не съм сигурна. Детския е по-плитък.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 22:32 от MrsPenguinButt

# 701
  • В.Търново
Така описано, че то на Тиара Бийч е по-хубаво, значи. Grinning
Като знам, че по 1000лв ще ни излезе на нас тройна стая, ако идем в Марина Сандс и лошо ми става. То за тия неща не си заслужава. Ние на анимация не държим, но когато бяхме в Турция синът ми отиде да играе плажен волейбол и участва една вечер в някакво вечерно парти, но там беше наистина впечатляващо, музика, цветни прожектори, и някакъв сладоледен фонтан, нещо такова, аз се качих по едно време в стаята.Явно е било заинтригуващо, за да останат синът ми и съпруга ми до край.

# 702
  • Sofia
Не виждам какъв е проблемът?! Правилата са  за да се спазват, нали? Хотелът може да не е само за възрастни, но щом има обособени зони, какво пречи те да се спазват? Такова разделение не е прецедент, а често срещано в нормалния свят. Друг е въпросът, че чисто по нашенски Ганьо е решил, че щом си е платил, има пълното право да си избива комплексите.

# 703
Crystal_Noir точно това е и моята логика, и точно това коментирахме на рецепция.

Русалка_1 все пак искам да уточня, че на нас лично хотела ни хареса и бихме се върнали. Определено си има дооста плюсове и вечерните програми не бяха никак лоши.

# 704
  • В.Търново
Да, да, всичко прочетох. То и на мен по снимките ми харесват стаите. Ние много не сме по вечерни програми, само ако са супер интересни.
Според мен басейна е малък за капацитета на хотела.

Общи условия

Активация на акаунт