Дълбока захапка млечни зъби/ препоръки за ортодонт деца в София

• 253
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, някой коригирал ли е успешно дълбока захапка при малко дете с млечни зъби? При синът ми на 3г горните зъби покриват изцяло долните, от скоро забелязвам, че долната челюст върви назад и това изобщо не ми харесва. В малък град сме и зъболекарят ни изкоментира, че хич не е хубаво, но ще наблюдаваме само, защото бил малък.
На мен варианта да чакаме да стане по-зле нещо не ми хареса. Може ли да препоръчате ортодонт в София, който работи с наистина малки деца? На тази възраст има ли реален шанс за корекция, какъв е вашият опит?

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 12:14 от Не се сърди, човече

# 1
  • София
Да. Моята госпожица сложи трейнър на 5 години. Все още носи, но поради други причини. Захапката вече е добре, но тя беше много стриктна. Носи се само през нощта. Ходим при Десислава Кирилова в клиника Доктор Дент в Бъкстон.

# 2
Много добър ортодонт в София е доктор Елизабет Меликсетян, но не знам дали работи с толкова малки деца. Може да проверите. Ние при нея сме слагали брекети на дъщеря ми, но тя е тийнейджър.

# 3
Здравейте, не съм сигурна дали задавам въпроси си на правилното място в сайта, но искам да попитам за мнение относно силиконовите шини или “трейнъри”,които се носят за 1-2 часа през деня и през ноща. Те биха ли помогнали за изправянето на зъбите, ако проблемът не е много сериозен?

# 4
  • София
По мои наблюдения помат. По-горе писах, че дъщеря ми носи вече трета година и сме доволни

Общи условия

Активация на акаунт