РАБОТАТА - НАШЕ УТЕШЕНИЕ, БЕБЕПРАВЕНЕТО - ВИСША ФОРМА НА УСПОКОЕНИЕ

• 14 094
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Честит рожден ден на принцеската да е много здрава и щастлива.

# 211
Иленка, честита рожденичка! Да ти е жива и здрава и много много радостни моменти да ти донесе!

# 212
Иленка, честита рожденничка! Здраве, щастие и много разбирателство ви пожелавам...
Днес и детето на шефа има рожден ден, та аз ще съм до 4.30 в офиса и след това отивам да хапна торта с малкия. той снощи се е будил над 10 пъти през нощта и е плакал жално та поне тази нощ ще си го прибера за да видя кво му е на малката душичка. може и да слънчаса вчера в парка или пък вече да е стигнал до възрастта да му е мъчно за мен  Joy и да е плакал затова, ама най-вероятно са зъби!

Последна редакция: пн, 23 апр 2007, 13:52 от Ger4o

# 213
Иленка, Честита Първа годинка на Диляна! Здраве, щастие и късмет.
Ха така, пак сте повдигнали шофьорската тема. Аз още се мотам с опреснителните часове, но е крайно време да се мобилизирам. Цачи, браво на теб Peace Натали, (между другото Иван ти е станал голямо сладурче) ако аз някога попадна в автомобил, движещ се със скорост над 200км/ч на мига ще превъртя  Shocked Изпадам в безумна паника при скорост над 120км и започвам да търся педала на спирачката, пък какво остава за такива летежни скорости. В София ленд ми е ставало лошо само от гледане, а ако ме качат на тия въртележки после с лопата трябва да ме събират.
Това, със снимката на първото ни зъбче е мнооого сложна работа.  Laughing Ники едвам ни го показва, даже баща му още не го е видял, та не знам как ще го издебнем за да го щракна Mr. Green А за хапането, да така е Confused... аз затова се радвам, че относително късно му се показа първия зъб.
И аз съм на същото дередже със соц. контакти, още повече че живеем в София едва от две години и половина.
Гер4о, извинявай за "Ванко"-то от страна на майка ми вчера. Забелязах, че ти настръхва косата, когато го наричат така... ама к'во да направя, в Хасково така казват на Ивановците  Blush
Вчера май всички си бяхме зарязали фотоапаратите в къщи и не направихме снимки. На обяд дойде и Борива. С нея се разходихме още около час в парка. Тя направи малко снимки, но с нейната ангажираност не знам кога ще се включи в темата за да ги покаже. Thinking
Иии без малко да пропусна... Телма, кажи моля те вашата смешна топка - подарък от България ли е купувана или са ви я донесли от чужбина. Много е  superuu Ники много й се кефи вчера... искам и аз такавааа...

Последна редакция: пн, 23 апр 2007, 14:48 от Kabiv

# 214
Кабив, въобще не ми е станало неприятно  Joy Joy. моето дете ила и по ужасно звучащи прякори, като Ванче например, та Ванко си е направо симпатично...

# 215
Калина, лек път и супер да си изкараш!
Гери, аз тук карам най-много със 180 - с джипка по-високи скорости не са препоръчителни, а и нашите пътища са много коварни. А когато съм с малкия съм направо като пенсионерка. Иначе кулата на София Ленд я тествах още в деня на откриването - даже баткото качих с мене.  Laughing И много се чудех дали и с малкия да не се пусна, докато ми беше в корема, но после реших, че не е редно да си правя такива експерименти с детето. Абе, всеки луд с номера си... Мерси за комплимента към Иван - човекът от сега се е научил да сваля мадамите, направо не знам как ще го опазя след някоя и друга година. А мене как ме работи! Като ме погледне влюбено с тези тъмносини очи и каже нежно "гууу"...  Shocked ...killing me softly... Ама какво Ви разправям на вас, все едно не сте майки. Дай някоя прясна снимка на малък Ники, че тази неделя пропуснах да го видя.

Кате, казвай кога ще правим първата работна среща! Лелеее, някои хора ще се чудят от къде им е дошло...

# 216
При мен пак е голяма лудница и се включвам само за малко.
Пратих на мейла от първа страничка табличката ми с детски ясли, които аз съм извадила за себе си, има и още инфо да се попълва, но за сега е това. Мислех, че съм сложила поне уеб страничките, но явно са ми във фейворитс. Тези дни ще гледам да ги сложа.
Kabiv топката е от България - казах на мъжа ми да пита, че е от негови колеги и ще кажа.
Срещичката да кажа беше много приятна и очаквам да я повторим  Peace

А сега се гмуркам в офис проблемите  Tired напоследък положението е много напечено

# 217
Здравейте, работещи мами и другии посещаващи форумчето, моята госпожа чака второ към края на май , но е с тежка бременност и лежи доколкото и позволява баткото. Така, налага ми се аз да правя дипломната и работа и ще бъда много благодарен ако може  някой да помогне с някоя темичка за "Логистика на резервни части на фирма ХХХХХ" . Надявам се че ще откликнете на молбата ми

# 218
Telma, много полезна информация. Мерси! И не се давай много, много на офис проблемите. Пази си силите за новата работа, щом настоящата вече не те влече. Нали знаеш, че "уморени крила небето не достигат"  bouquet
gege, още малко ви остава... пожелавам ви безпроблемно раждане и едно прекрасно, послушно и здраво детенце  Peace Това е от мен... за съжаление не мога да помогна с темата Confused
Ники снощи вдигна Т 38,7, има разтройство и е кисел. Нали сега му избиват двата предни зъба и няколко дена ще сме "на крак" Tired Добре, че от време на време се заиграва ето така: http://www.vbox7.com/play:93d0c43c (снощи ги снимах), иначе щеше да ми е много мъчно за него.
Успешен ден  Heart Eyes

# 219
kabiv, във нашата градина във Варна върлува подобен грип, останали са по 7-8 дечица в група, по добре го прегледайте , че може и да не е от зъбки (дано да е)

# 220
  • нейде там, където ....
Здравейте, мами!
От скоро и аз съм във този отбор - на работещите мами. Разписвам се да ви следя. Дано и аз да мога да бъда полезна с нещо.
Имам две дечица златни на 4г. и 9 месеца и на годинка. Мисля да го пускам на ясли, но май първо ще изчета вашите предложения.
Благодаря за полезната инфромация, сама щях да загубя много време да намеря всичко, което ми трябва.За сметка на дечковците.

Успешен ден!

# 221
  • Русе
Благодаря за поздравите вчера, момичета! Hug
Миньон, твоят шошко наистина гледа коцкарски отсега  Wink, много са му сладки зъбетата.
Ники и той голям сладур във ваната. Почти 100% съм сигурна, че от зъбките е неразположението - и при Диди мина тежко последния път - 5 дена я държа Т. В момента пак сме на някакво таквоз дередже. Tired

jd, добре дошла! Теб и в отчетната те мярнах. Simple Smile

Telma, ако четеш, кажи ми как мина сондажът на оченцето на малката (мисля, че ти беше споделила преди време, че сте правили) - вярно ли е, че от предния ден на обяд не трябва да яде детето? Ако е така, не знам как ще удържам моята "ламя"... ooooh!

И какво сега, нямате снимки от срещата, така ли? Naughty Вие поне се събирате там отбор "антисоциални", аз какво да кажа в глухата провинция... Wink Crossing Arms

# 222
Иленка сондажа го правиха сутринта не помня към колко но до към 9 да е било най0-късно, а не трябваше да яде и пие нищо от 12 през нощта. Приеха ни в болницата предния ден преди сондажа и това стоене беше най-гадното. Там си е мръсно и пълно с хлебарки и бяхме по 7-8 възрастни и толкова деца в една стая - абе гадничко си беше. Бояна беше още доста на кърма и като се събуди към 3 да суче и не сме мигнали почти до сондажа - стояхме в коридора, за да не будим другите  Confused
След сондажа ми я връчиха полу будна и ревяща - това беше май най-гадното да я гледам така безпомощна в ръцете ми и още 2 часа не даваха да пие нищо. Но към обяд се прибрахме - тя се наспа и на другия ден всичко вече беше наред - капахме капки още няколко дни и това е. Бяха ми казали много да я пазя от хрема след сондажа. Друго не се сещам - питай ако друго те интересува.

Kabiv мерси  Peace

# 223
Привет привет,

аз луднах вече, а е едва вторник Sad Тая седмица е под знака на плочкаджиите - днес в 6 имам среща с един да прави оглед в апартамента и всеки ден до края на седмицата ще идват и други, че не искат да ми казват по телефона колко ще ми струва да махнат старите плочки на 6кв.м и да сложат нови  ooooh! Ама като им се разхожда, да се разхождат - аз съм на 5мин пеша и без това от новия ни апартамент  Simple Smile

Jd,  welcome

gege, и аз не мога да помогна Sad

# 224
  • нейде там, където ....
Бих искала да попитам нещо, понеже не открих отговор на важен за мен въпрос в линковете от първа страница. А на някои има и неточности или по-скоро - неотразени промени в законодателството.
Та, значи, питането ми е следното: от къде да намеря информация за възможността да работя на две места по принцип и преди навършване на две години на детето в частност? Едното ми е на ненормиран, но пълен работен ден, а другото (още в проект) на 6 часа. Засега не е проблем да ги съчетавам. Теоретично мога да се върна в отпуск по майчинство на първото работно място, но може да стане проблем с яслата.
На някой случвало ли се е?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт