А това за 2-те хормонални години
-направо ме от4ая
( по-скоор от4ая мъжо

-направо ме от4ая
( по-скоор от4ая мъжо
Моята беше 2 дена извън движение - паднал ауспух и откачих 
, а преди не се спирах на едно място...За пътуване извън страната- не смея да ме4тая скоро 
,ама - така е в тия 4асове.А и не е 4естно
-когато вие по4ивате- аз работя
, а тук е пусто....
И за пролетно настроение, макар че при нас вчера валя сняг 
Страхотни са......Ей- ще си сложа тези цъфнли дървета на десктопа- действат страхотно
дългото пак е нощна смяна и мисля да си лягам че утре съм на форумско кудкудяк парти та се нуждая от т.нар. бюти слийп /не че и 100 години да спа ще заприличам на фотомодел де
/
.... На финала харесахме една модулна система и сядаме да поръчваме, а той искал само долния шкаф - аз ???? Той - ами ще си сложа единия модул с рафчетата от старата секция отгоре, че да си наредя техниката - аз ???????????????????? Що - ами избираме шкаф в цвят венге, а старата ни секция е бук! Е, предствяте ли си как би изглеждало едно върху друго. След кратка схватка победих! Продавачката щеше да се самоубие милата като чу неговите дизайнерски решения! Нямам думи просто - все едно съм го хванала от гората тоз юнак! Сега ще видим на финала като се сглоби кво ще излезе, ама на картинка е супер! Лошото е, че масата и бюрото за комп ще дойдат след 2 месеца, а останалото днес, ама.... такъв е живота. А и на всичкото отгоре всички маси от тази модулна система бяха високи по 15 см!!!! Та си взех трапезарна маса - проблема е, че трябва да и се окастрят краката. Ние си се храним в хола и как ли щях да се чувстам на маса примерно висока 10 см
Сигурно трябваше да вечерям по турски на пода
. Абе стъкмихме нещата на финала, ама... И смешното беше, бе през цялото време ми обяснява как може да се плаща с всякакви кредитни карти и тръгвам да плащам с транскард и не стана - оказа се, че се плаща само с евролайн и виза. Ама виза ннямам, а евролайна само като го погледнех и ми слагаше по 100 лева такси
та отдавна не я ползвам...
ама пак бива що-годе
Хапна към 8 и сега пак кърти, татито и той спинка още блажено 
А сега познайте - на нашия му хрумнала гениалната идея и наместил бар-а в проекта
Мъже - кво да ги правиш. Като им говориш не слушат, а после - колко сме гениални
Според мен ако се придържаш все пак към режима + спорт както ти е казал - няма да имаш нужда от операция 
Аз да си призная честно познавам Европа вече по-добре от България
. Сега пека първия хляб в живота си - много е забавно. Куцукам като идиот около кухненския шкаф - ама май новата придобивка ще реши веднъж за винаги проблема с пресния хляб - ние другото пазаруваме веднъж в седмицата и все стар хляб ядем. В БГ мама има готварски форум и има тема 65 страници само за хлебопекарни - да видите вие кви жени имало. Има и тема кво сервирахте вчера и кво ще готвите днес... Жени и половина. направо комплекси ми набиха...