РАБОТАТА - НАШЕ УТЕШЕНИЕ, БЕБЕПРАВЕНЕТО - ВИСША ФОРМА НА УСПОКОЕНИЕ

• 14 079
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
ДО 1ч съм на работа Sad
А това за 2-те  хормонални години  #Crazy-направо ме от4ая ooooh!( по-скоор от4ая мъжо Mr. Green).Ина4е мерак имам, ама трудно  се заси4аме с него- това ни е основния проблем- и да се засе4ем гледам бързо по същинските въпроси( т.е.- караници от моя страна), та- резултати- сещай се Rolling Eyes.Остава и да го събудя като се прибера, и.......романтика........... Crazy

# 16
Кали, засрами се веднага- държиш ни пред пс-тата с твоите постове, а не ходим при мъжете luvbed  Mr. Green  Mr. Green
Честита ти нова-стара кола. Разбирам те напълно Hug Моята беше 2 дена извън движение - паднал ауспух и откачих  Sad

Аз иначе съм в югозападната част, на 80км от Франкфурт (като гледаш картата право надолу) - до Хайделберг. Кьолн ми е на около 250км.

# 17
ЛЕлееееее, Майра, разме4та ме Rolling Eyes.Аз от околовръстното не съм излизала от месеци ooooh!, а преди не се спирах на едно място...За пътуване извън страната- не смея да ме4тая скоро Sad
Ох- тя темата пак се оспами Blush,ама - така е в тия 4асове.А и не е 4естно Naughty-когато вие по4ивате- аз работя Crossing Arms, а тук е пусто.... Rolling Eyes

# 18
Велмар, дръж се още 1час само. Ето ти малко снимки от нас за уплътняване на времето  Hug И за пролетно настроение, макар че при нас вчера валя сняг Crazy

# 19
Велмар, дръж се още 1час само. Ето ти малко снимки от нас за уплътняване на времето  Hug И за пролетно настроение, макар че при нас вчера валя сняг Crazy
Майра Hug Heart Eyes  bouquetСтрахотни са......Ей- ще си сложа тези цъфнли дървета на десктопа- действат  страхотно

# 20
никво бебеправене за мен няма newsm45 дългото пак е нощна смяна и мисля да си лягам че утре съм на форумско кудкудяк парти та се нуждая от т.нар. бюти слийп /не че и 100 години да спа ще заприличам на фотомодел де newsm53 smile3503/
искам да ви пусна линкче и съвсем да оспамя темата ама не се сдържам: http://minako.blog.bg/viewpost.php?id=37807  мноиго си ми е хубав града /с изключение на родилното отделение и на болницата изобщо - нали знаете чи сме печално известни с родилното.
тааааааааааааа тивам да си гушкам малкия и да спинкам
цзунки по муцунки  love001
и ся Велмар ако се оплаче и ще я натупаме Wink

# 21
Мами, пак изпих 2 кафета - ама така много хубаво, беее.... По едно време никой не пишеше - ужас беше.
Сега да ви разкажа за драмата  мебелите - та затрисаме се вчера по магазините и търсим нещо подходящо. Тоя се увърта само около единични високи шкафове тип скрин  #Cussing out.... На финала харесахме една модулна система и сядаме да поръчваме, а той искал само долния шкаф - аз ???? Той - ами ще си сложа единия модул с рафчетата от старата секция отгоре, че да си наредя техниката - аз ???????????????????? Що - ами избираме шкаф в цвят венге, а старата ни секция е бук! Е, предствяте ли си как би изглеждало едно върху друго. След кратка схватка победих! Продавачката щеше да се самоубие милата като чу неговите дизайнерски решения! Нямам думи просто - все едно съм го хванала от гората тоз юнак! Сега ще видим на финала като се сглоби кво ще излезе, ама на картинка е супер! Лошото е, че масата и бюрото за комп ще дойдат след 2 месеца, а останалото днес, ама.... такъв е живота. А и на всичкото отгоре всички маси от тази модулна система бяха високи по 15 см!!!! Та си взех трапезарна маса - проблема е, че трябва да и се окастрят краката. Ние си се храним в хола и как ли щях да се чувстам на маса примерно висока 10 см  Joy Joy JoyСигурно трябваше да вечерям по турски на пода  Joy. Абе стъкмихме нещата на финала, ама... И смешното беше, бе през цялото време ми обяснява как може да се плаща с всякакви кредитни карти и тръгвам да плащам с транскард и не стана - оказа се, че се плаща само с евролайн и виза. Ама виза ннямам, а евролайна само като го погледнех и ми слагаше по 100 лева такси  Joy Joy та отдавна не я ползвам...
За секса - кво точно е това????? Аз след раждането нямам особено желание и милия е много нещастен от това, ама.... Ами като се прибера от работа - оправям детето, вечерям и като се изпъна за 5 мин да почина обикновенно се събуждам сутринта.

# 22
Сядам и аз с кафенцето пред лаптопа за добро утро Simple Smile

Малката ме остави да поспя до към 8 - с 2 събуждания към 2.30 и 6 де Sad ама пак бива що-годе Simple Smile Хапна към 8 и сега пак кърти, татито и той спинка още блажено  Wink

Герчо, големи преживелици си имала пак. И аз пилих сега за бар в новата кухня, та си оползотворим столовете дето 3.5г събират прах в мазето - не можело Cry А сега познайте - на нашия му хрумнала гениалната идея и наместил бар-а в проекта Simple Smile Мъже - кво да ги правиш. Като им говориш не слушат, а после - колко сме гениални Mr. Green

Аз се канех да пиша и за режима който ти е дал доктора - относно часовете между храненията и яденето на плодове - това са и принципите на разделното хранене. Ама 6 хранения през 3 часа = 18 часа..кога ще се спи Crazy Според мен ако се придържаш все пак към режима + спорт както ти е казал - няма да имаш нужда от операция Hug

C-3PO
, много са хубави снимките Peace Аз да си призная честно познавам Европа вече по-добре от България Embarassed Embarassed От Бургас специално единствените ми спомени са от началните училищни класове как си седя на чантата, ужасно тежка и направо непреносима за едно дете 1-3 клас, пълна с куп дрехи и обувки, за които знам че поне половината няма да облека, след прекаране безсънна нощ във влака и чакайки раздрънкания автобус за Равда Rolling Eyes

# 23
Мами, днес си изкълчих крака зверски и сега ще полежа вкъщи поне 5 дни - иначе съм заплашена с гипс. Та минавайки през аптеката си купих хлебопекарна от магазина до нея - ще стана аз една домакиня - вие да видите  Joy Joy Joy. Сега пека първия хляб в живота си - много е забавно. Куцукам като идиот около кухненския шкаф - ама май новата придобивка ще реши веднъж за винаги проблема с пресния хляб - ние другото пазаруваме веднъж в седмицата и все стар хляб ядем. В БГ мама има готварски форум и има тема 65 страници само за хлебопекарни - да видите вие кви жени имало. Има и тема кво сервирахте вчера и кво ще готвите днес... Жени и половина. направо комплекси ми набиха...

# 24
Хайде ГЕр4о, запрятай тъкавите  chef.И ързо да се оправяш Heart Eyes
Аз след малко си тръгвам от работа Party.ураааааааааааа.
Лека ве4ер на вси4ки  bouquet

# 25
вижте ни снощи как вилняхмееееееееее http://snimka.bg/album.php?album_id=117533

# 26
цачииииии
утепахте рибате бе моме!
с гер4о си поделяте първо място за изненада на седмицата (тя с машината за хляб Simple Smile )

# 27
Ger4o какво стана с хляба?

# 28
oo.. kакъв хляб?! Тя вече козунаци  мята Simple Smile

# 29
  • София, център
КЛЮКАРКА  Mr. Green Laughing Hug

Опитваш се ти темата за секса и в отчетната да пуснеш, ама нейсе, там не вървииииии
….

Общи условия

Активация на акаунт