Главоболие

• 522
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте,има ли някой който тази седмица да се е сблъсквал със замайване,  главоболие,което не се повлиява особено от обезболяващи.Ту се усеща ту изчезва и в челото и в тила ,врат.Аз си имам изгладена шийна лордоза като мислех ,че е от нея но като пия за глава минава ,а сега не.Чух че имало магнитни бури ,но три дена да съм така от тях дали е възможно?Други казват ,че и при кояида имало такива симптоми(ако все още има такова чудо)

# 1
Може да са шипове , мигрена . Кафе като пиете помага ли ?Без преглед от лекар само може да налучкваме.

# 2
Може да са шипове , мигрена . Кафе като пиете помага ли ?Без преглед от лекар само може да налучкваме.
Ще ходя на невролог.По принцип невролог ми е казвал че е от врата.Но просто днес ту ме боли ,ту ме отпуска.Пих болкоуспокояващо но е същото.

# 3
Преди цикъл? Понякога има връзка с хормоните.

# 4
Колко ви е температурата? Измерете я вечерта.

Утре вървете при личния лекар. Главоболие и замайване може да е от много неща и да ги изброяваме във форум е безсмислено, а губите време. Все пак утре е петък! Аз на ваше място бих си пуснала кръвна картина с диференциално броене, ЦРП и СУЕ още утре сутринта.

Има няколко случая на менингит вече и не е за подценяване да вземете мерки след като имате главоболие, замайване и схващане във врата. Нека са те магнитни бури - но вие вървете на лекар. 

# 5
Колко ви е температурата? Измерете я вечерта.

Утре вървете при личния лекар. Главоболие и замайване може да е от много неща и да ги изброяваме във форум е безсмислено, а губите време. Все пак утре е петък! Аз на ваше място бих си пуснала кръвна картина с диференциално броене, ЦРП и СУЕ още утре сутринта.

Има няколко случая на менингит вече и не е за подценяване да вземете мерки след като имате главоболие, замайване и схващане във врата. Нека са те магнитни бури - но вие вървете на лекар. 
Вчера бях при личната.Имам направление за невролог,утре ще пусна кръвната картина

# 6
A сега колко ви е Т измерена под мишницата? Оставяте термометъра още 1 минута СЛЕД като изпищи.

# 7
A сега колко ви е Т измерена под мишницата? Оставяте термометъра още 1 минута СЛЕД като изпищи.
не съм имала температура 36.3

# 8
Привет, пусна ли днес кръвни изследвания?
Как ти е главата?

# 9
Как ти е главата?
Пуснах всичко в норма .По добре.Почвам да си мисля ,че е от врата ( имам проблеми с прешлени)или очите,може да имам нужда от смяна на диоптър.Въпреки от очи да боли тила няма логика според мен

# 10
Добре, вече може да почнеш очи, зъби, гърлен секрет, да записваш кръвно, невролог, масажи, терапии за врата.

# 11
Как ти е главата?
Пуснах всичко в норма .По добре.Почвам да си мисля ,че е от врата ( имам проблеми с прешлени)или очите,може да имам нужда от смяна на диоптър.Въпреки от очи да боли тила няма логика според мен
За съжаление може и да е проблем със зрението, защото частта от кората на мозъка, която отговаря за зрението се намира в окципиталния лоб , в близост където усещате главоболието. Сега и възможност и да е обратното, проблем там да води в нарушения в зрението.

# 12
Аз съм от септември месец с главоболие, което се облекчава в легнало положение,  когато спя. При кашляне ме боли над ушите, но при духане на нос не. При навеждане също боли повече. Изследвания нормални, снимка на врат нормална, невролога изписва добавки за подобряване на нервната тъкан няма подобрения. И обезболяващи не действат особено. Явно трябва да лежа по цял ден....

Ако е от неизвадени мъдреци не би ли трябвало да има и оплаквания около зъбите?

Общи условия

Активация на акаунт