Отговори
# 45
http://www.vbox7.com/play:ee305a1a

Shocked  ShockedТова е уникално!  Mr. Green
Бебе танцува брейк. 
Laughing
   много готино бебе!Направо не е за вярване! smile3521

# 46
Ей как си личи че е събота  и мъжете ни са в къщи. Мноооого слабо-на два часа някой драсне някой ред. Joy

# 47
  • София
Ето ни и нас - прясно ваксинирани и разходени! Подробности от посещението на Мангъров:

1. Тетраксима има нещо, дето Пентаксима го няма и обратното: в Пентаксима се съдържало нещо, което пък Тетраксима го нямал! За това ние слагаме 3 ваксини, т.е. всички компоненти на Тетр. и Пент. Не се смейте, бе, т'ва разбрах! При нас ваксинините са: Act-HIB, Infanrix, Imovax Polio
2. Срещу коклюша има 4 антигена, а Пент. имал 2. Не, че не било ефективно, но 4 е повече от 2  Mr. Green
3. Крустите не предразполагат към гъбички. Не се налага борба с тях, освен ако - цитирам: " ... някой не ти сочи бебето с пръст и да пита защо е толкова грозно...." Mr. Green Той препоръчва, ако ще се третират да е със зехтин. Преварен.

Ами... това е при нас.  Heart Eyes

# 48

3. Крустите не предразполагат към гъбички. Не се налага борба с тях, освен ако - цитирам: " ... някой не ти сочи бебето с пръст и да пита защо е толкова грозно...." Mr. Green Той препоръчва, ако ще се третират да е със зехтин. Преварен.

Ех!Пак съм опровергана! smile3506
    И по-добре,че все за някакви страховити неща пиша:гъбички,забранени храни....
    Но кремчето за крусти Стелакер не спирам.Помага!Какво да го правя..... newsm53

# 49
  • София

Ех!Пак съм опровергана! smile3506
    И по-добре,че все за някакви страховити неща пиша:гъбички,забранени храни....  newsm53

Нищо лично - за това е този форум...  newsm10 А това, че сме на различни мнения е по-скоро добре, нали?
Не се сърди, но не мога да остана безпристрастна, защото знам какво е да се луташ. Ние ще пишем, мацките ще си решават какво, как и... дали...  smile3503

Да добавя: за ваксините обяснявам, защото някой ме попита и му обещах. Май беше Викс.

# 50
  • София
ejkajujka, сърби ме раздвоеното езиче да отбележа, че на нашите плещи се крепят индустриите Чико, Бюбхен,.... Мустела. Mr. Green

# 51
  • София
Ами то всичката индустрия е на нашите плещи, като се замислиш. Mr. Green

# 52
Ивонска, пак ходиш да разбунваш Клюкарника Joy

А това за грозното бебе ме разби  hahaha
Една акушерка ми разказа как дъщеря и имала дълго време крусти, и който я срещнел почвал да и чопли главата Grinning не търпят, бе, и това е.

На Ники съм ги мазала с преварено олио, нищо не му стана.
Я какво косище има Grinning

# 53
  • София
Ивонска, пак ходиш да разбунваш Клюкарника Joy

Волим да живйем, умрем да дразним... (правописът не е в оригинал!) Mr. Green

# 54

Нищо лично - за това е този форум...  newsm10 А това, че сме на различни мнения е по-скоро добре, нали?
Не се сърди, но не мога да остана безпристрастна, защото знам какво е да се луташ. Ние ще пишем, мацките ще си решават какво, как и... дали...  smile3503

Никакви сръдни,Ивонске!Няма такова нещо! Wink Grinning
      А за лутането...верно,че е голяяяяяяяяяямо!

# 55
  Анджелина,как е минал спектакъла?Доволни ли сте?Похвали се малко!

# 56
  • София
Ивонска мерси за инфото за ваксините  love001   bouquet , кажи само пак това са три отделни ваксини - три убождания, не 2  Thinking

За крустите ние по главичката не сме имали, само по веждите - доки препоръча да ги намажа с нацхратен/или нещо от сорта/ балсам на д-р Тайс. С три - четири намазвания и тотално ни минаха.  Peace

# 57
  • София
Ивонска мерси за инфото за ваксините  love001   bouquet , кажи само пак това са три отделни ваксини - три убождания, не 2  Thinking

2 са.
Две ваксини могат заедно.

# 58
  • София

2 са.
Две ваксини могат заедно.
аааахъ ся разбрах  dohИвонска smile3525

# 59

Общи условия

Активация на акаунт