Отговори
# 150
   magnoliamm newsm10
   Права си!
   Имам въпросче към теб.Когато се движеш по повод своите задължения,малкия с теб ли пътува?Възможен ли е този вариант по-принцип?

# 151
  • У дома... някъде
magnoliamm,ще ме прощаваш,но не смятам че това са лиготии NaughtyВ крайна сметка мисля че всеки изпада понякога в такива настроения,объркан е и не мисля че имам нужда от такива изказвания.Извиних се предварително,ако съм затормозила някой,така че щом мислиш по този начин,просто не обръщай внимание на това,което пиша и не се ядосвай излишно!

# 152
valeria81, ако ви мъчат още колики, опитвала ли си отвара от анасон?
на нас много ни помогна.
ако те интересува, ще ти дам точната рецепта.
аз съм много доволна от анасона.

# 153
magnoliamm,ще ме прощаваш,но не смятам че това са лиготии NaughtyВ крайна сметка мисля че всеки изпада понякога в такива настроения,объркан е и не мисля че имам нужда от такива изказвания.Извиних се предварително,ако съм затормозила някой,така че щом мислиш по този начин,просто не обръщай внимание на това,което пиша и не се ядосвай излишно!

newsm10

# 154
  • София
Аnika 75, за каква херния се опасяват докторите - пъпна или другата, стандартна херния? Стискам палци при всяко положение нещата да не са сериозни и да е само фалшива тревога!  Praynig

# 155
Не мисля и аз, че са лиготии. Все пак тук сме толкова различни характери - всеки преживява нещата по свой собствен начин. Мир да има само, да не стане и тука като в Клюкарника  Peace

Аника - дано всичко да е наред и да се разминете бързо и безболезнено  Praynig

# 156
  Струва ми се,че нямаше и капка яд в думите на magnoliamm.Права е,че колкото по ти е уплътнено времето,толкова по-малък шанс има да се депресираш.Важното е ,да е уплътнено с интересни неща:предизвикателства,общуване,кой за какво се сети.Духа да се пълни!

# 157
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

Ама нищо лично бе Валериа, я се успокой Peace Не се ядосвам и грам,да знаеш/че аз ако почна да се ядосвам за такива неща,до къде ще го докарам/ Mr. Green Много ясно,че всеки си изпада в настроения,даже аз преди да родя си ги имах много често/ама то от зодията ми ще да е Mr. Green/.
Опитах се да дам съвет,че ако човек иска много лесно може да изпада в тези настроения, а ако не иска - няма да им се остави толкова лесно,ще се бори и ще бъде позитивен Mr. Green Ама ако ти искаш - депресирай се, щом ще ти олекне Peace

# 158
   magnoliamm newsm10
   Права си!
   Имам въпросче към теб.Когато се движеш по повод своите задължения,малкия с теб ли пътува?Възможен ли е този вариант по-принцип?

Абсолютно възможен вариант - проверен многократно Hug Mr. Green Hug Не само малкият,ами цялата дружина си водя аз,да ми е весело Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Що, предстои ти пътуване  newsm78 newsm78 Не бой се,колкото по-рано се научат,толкова мама ще е по-хепи,вервай ми Mr. Green Hug Hug

# 159
.Досега нямах следродилна депресия,но вече за жалост мога да кажа че и мен ме стигна,макар и късно smile3518 smile3518 smile3518
    За да се справя с моята следродилна депресия,се нахвърлях на сладкишите.Ти ,пък,си успяла да ги откажеш,valeria81!
    Вярно е,че на човек някой път му се плаче Cry.Няма смисъл да спира.Просто трябва да изплаче насъбрало се и толкова!А форума е напълно подходящо рамо за целта.

# 160
Я слушайте ,каква идея ни дойде hahaha

Преди малко разговарях по телефона с моя приятелка, и тя с бебче като нашите, и беше много възмутена и огорчена,че колите така ги паркира ли,че тя не може да минава от никъде/ с което всички сме много,ама много добре запознати #Cussing out/. Та тя решила да си купи едно евтино червило/решихме да е от онези,химическите,ама силно червено/, и на всеки такъв гадно спрял шофьор, да му пишем по стъклата/кой каквото си реши #Cussing out/. Така де, да си направим нашият протест, че то тва на нищо не прилича вече/ не че и аз понякога не спирам като идиот,ама от немай къде, и винаги гледам поне място за една/ количка да има Grinning/.
мдаа, на мен идейката ми харесва, и сега като излизам,ще си закупя едно гадно червилце и започвам да протестирам/тихият бунт на януарките hahaha

# 161
   magnoliamm,на мен ме е страх до центъра да сляза от проклетата Овча Купел.Та гледам да се окуража от посмелите майки,че така без движение полудявам,по-.....,о-.....(следват лоши думи) smile3511
     Все се притеснявам:какво ще му правя,като плаче,като трябва да сменя памперс,като трябва да кърмя и така нататък.Резултат:живота минава покрай мен ! smile3516

# 162
тихият бунт на януарките[/b] hahaha
       smile3521 smile3501

# 163

Защо трябва да е тих бунта  Mr. Green Mr. Green

# 164
   magnoliamm,на мен ме е страх до центъра да сляза от проклетата Овча Купел.Та гледам да се окуража от посмелите майки,че така без движение полудявам,по-.....,о-.....(следват лоши думи) smile3511
     Все се притеснявам:какво ще му правя,като плаче,като трябва да сменя памперс,като трябва да кърмя и така нататък.Резултат:живота минава покрай мен ! smile3516

Аааааа, нее такааааааа Naughty Naughty Naughty Никакъв страх - тръгваш,добре екипирана, с памперси,мокри кърпички,мляко,кремове, биби,лигавници., и т.н . Избираш си удобни местенца, пък и да не са удобни,човек се научава на всичко/памперс може да се смени и в количката Mr. Green/. Гледаш да е по-оживено мястото, че  онези джебчийките, трудно се бият,когато си с количка Thinking/ иначе без количка голям бой им хвърлям Mr. Green/. И така, страшно няма - трябва да дойдеш на някоя от срещичките ни , да видиш как се кърми на обществено място/ей,нагледаха се на цици тия ми ти сифиянци Mr. Green Joy/, как памперси в движение се сменят, и какъв смях настава Joy Даже и мамите ни ,които се движат с градси транспорт се справят вече толкова добре,че чак ме плашат/за справка Ним и Кейран Mr. Green/

Общи условия

Активация на акаунт