Права си!
Имам въпросче към теб.Когато се движеш по повод своите задължения,малкия с теб ли пътува?Възможен ли е този вариант по-принцип?
В крайна сметка мисля че всеки изпада понякога в такива настроения,объркан е и не мисля че имам нужда от такива изказвания.Извиних се предварително,ако съм затормозила някой,така че щом мислиш по този начин,просто не обръщай внимание на това,което пиша и не се ядосвай излишно!
В крайна сметка мисля че всеки изпада понякога в такива настроения,объркан е и не мисля че имам нужда от такива изказвания.Извиних се предварително,ако съм затормозила някой,така че щом мислиш по този начин,просто не обръщай внимание на това,което пиша и не се ядосвай излишно!
Не се ядосвам и грам,да знаеш/че аз ако почна да се ядосвам за такива неща,до къде ще го докарам/

Не само малкият,ами цялата дружина си водя аз,да ми е весело
Не бой се,колкото по-рано се научат,толкова мама ще е по-хепи,вервай ми
.Няма смисъл да спира.Просто трябва да изплаче насъбрало се и толкова!А форума е напълно подходящо рамо за целта. 
/. Та тя решила да си купи едно евтино червило/решихме да е от онези,химическите,ама силно червено/, и на всеки такъв гадно спрял шофьор, да му пишем по стъклата/кой каквото си реши
/. Така де, да си направим нашият протест, че то тва на нищо не прилича вече/ не че и аз понякога не спирам като идиот,ама от немай къде, и винаги гледам поне място за една/ количка да има
/.

Никакъв страх - тръгваш,добре екипирана, с памперси,мокри кърпички,мляко,кремове, биби,лигавници., и т.н . Избираш си удобни местенца, пък и да не са удобни,човек се научава на всичко/памперс може да се смени и в количката
/ иначе без количка голям бой им хвърлям
/, как памперси в движение се сменят, и какъв смях настава
Даже и мамите ни ,които се движат с градси транспорт се справят вече толкова добре,че чак ме плашат/за справка Ним и Кейран Препоръчани теми