Отговори
# 195
  • София
Никога не бих го направила, много се беше стреснала милата. ooooh!

# 196
  • София; Дружбето
И аз к'во ся, си я завра таа гимнастика да не казвам къде Crazy Ей най- ме е яд, че заспа гладна сега

# 197
  • София
И аз к'во ся, си я завра таа гимнастика да не казвам къде Crazy

Sick Малиииии, дали ша успееш???

# 198
  • София; Дружбето

Ти пъ, аз съм ентусиаст в сллучая newsm03

# 199
  • София

smile3532

Ша ма скъсате от смях бе, събудих детето, а тамън заспа!  ooooh! За капак се сети, че не е пълнила памперса и в момента я слушам как се напиня и като знам какво ме чака и как мирише...  Sick

За депресиите - аз бях много ревлива и сдухана, докато мъжо си беше у дома и ме отменяше. Като се върна на работа, а тя неговата работа е от 9 сутрин до 10 вечер и няма събота, няма неделя, няма национален празник...  ooooh! Ами мобилизирах се, какво да правя. И спрях да плача и се стегнах. Единствено ме скапаха миналата седмица здравословните гинекологични причини, та се сдухах яко  Sad , ама ще мине, няма де да ходи.
Все пак призовавам да не се делим на групи "за и против депресията". Ние сме различни, различно пиремаме емоциите и стреса покрай бременността, раждането и майчинството, нормално е различни неща да ни (или не ни) тревожат. Като прибавиш към картинката и здравословни проблеми, семейни проблеми, финансови - кой му е крива нивата, на кой свекървата скъсява животеца, на кой татито не помага или пък... ами избива нанякъде и нали за това е този форум, че да си споделяме със себеподобни.  Peace

Ежкажужка (Селма), хайде грабвай детето и идвай на форумска среща, аз много държа да се запознаем!  Laughing Няма се плашиш ни от транспорт, ни от баби. Аз мойта дребната вече къде ли не я мъкна - бам в количката и/или кенгурото, в една раница кърпички, памперси, вода, манджа, чай, лигавник, биба, таблетки за стерилизация (че знам ли къде ще замръкна  Joy ) и 10 лева ако ми се наложи за такси и после мъжо се чуди това дете що не спи у дома. Ми щото майка му го прибира у дома половин час преди скъпио да се прибере от работа, то дребното не си знае леглото, както кенгурото.  hahaha  Crazy

Embarassed Смях, смях, ама е верно туй, чак се засрамих сега.  Embarassed Ивонска, Клеми, подкрепете ме, че не съм единственото хахаво миткало тук.  Rolling Eyes

# 200
  • София
Споко, Нимски, по-големи уличници от нас с Клеми ми се струва, че нема.........  Mr. Green

# 201
  • София; Дружбето
Ним слагай на първа страница - най-малко прекарало време у дома си бебе по избор от Шош и Дани Mr. Green

# 202
Цвета, те наште чада лика прилика - ревливи, дрисливи, със зачервени задници и моят момък е инат.

# 203
  • София; Дружбето
Цвета, те наште чада лика прилика - ревливи, дрисливи, със зачервени задници и моят момък е инат.
Ехххх, някой да ме разбере какво ми на черното злобно сърчице newsm48

# 204
  • София
Ним слагай на първа страница - най-малко прекарало време у дома си бебе по избор от Шош и Дани Mr. Green

Бе аз все се каня да те питам не на аватара ти, ами другата снимка на Миша долу, дето й брои дните, тя върху твойте цици ли е легнала или само така изглежда? Че аз май само твойте цици не съм ги скивала от форума  Joy Ма нали рядко сколасваш за срещи

Изтрещях!

# 205
  • София; Дружбето

Бе аз все се каня да те питам не на аватара ти, ами другата снимка на Миша долу, дето й брои дните, тя върху твойте цици ли е легнала или само така изглежда? Че аз май само твойте цици не съм ги скивала от форума  Joy Ма нали рядко сколасваш за срещи

Изтрещях!
МОйте, мойте. Ми ти се по другите цици заинчах значи smile3534 Ако трее ще снимам само тях smile3506

# 206
  • София; Дружбето
Някакви идеи защо през Мозилата не мога да се намъкна вече втори ден тука? newsm78

# 207
  • София
Аз съм през Мозила, ама днеска много тегаво, все ми казва, че не може да го отвори форума

# 208
  • София; Дружбето
Аз съм през Мозила, ама днеска много тегаво, все ми казва, че не може да го отвори форума
Мен изобщо не ме пуска, а през Интернет експлоръра няма проблеми newsm78

# 209
Ним, ти как разбра че Селма е Ежкажужка newsm78 Аз си помислих, че са ни налазили гости, а тази Дивата си помислих, че е Цвета Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт