Отговори
# 180
Eто чия е първата кола която ще омажем  smile3532

bash Ти с такива постинги ще се мернеш....

Гале, 400 лева за т'ва, сестро, ми се видят множко.... Не смея да си помисля - камо ли да те питам.... ако Вики....не я ще.....

newsm43

Аз съм я харесала и ще дам и 1000 лв. ако ще мога малко да си почина, нямам 100 ръце и вече изнемогвам ooooh!, всичко вкъщи мен чака, а не мога да се доверя някоя чужда жена да ми влиза в къщата Naughty, а и свеки не я искам много ме дразни и не мога повече от 2 дни да я понасям.smile3511

Ако стане като с помпата ще ти откъсна ушите и лично ще ти омажа цялата кола с каквото се сетя!  redecoration Шегувам се!  newsm08Една съседка я има, но няма как да я пробвам, защото децата са й болни и не мога да отида у тях, но предполагам ще и хареса, защото в количката ефекта е същия, но я люлея аз. smile3503

# 181
Ама толкова често си рева и без да чета/ само като си ги предствя малките душички в домовете,без майчина ласка,без целувка за добро утро и лека нощ,без днешната порция любов и ...не ми трявба стихче,повярвай ми Cry/, та затова......

И аз така. Като ревне малкия и аз като се ядосам... а после се сетя - ами онези малки душички по домовете които няма кой да прегърне и успокой когато се разплачат ...  smile3518

# 182
  • София
Гале, premaman мисля , че внасят тази марка /fisher prise/
A Марсел се сещам че има на М. Луиза, и в една пряка на Стамболийски /май Лавеле беше/ newsm78
Тези се сетих сега  Hug

# 183
Марсел има и на Дондуков.........ако не се лъжа на ъгъла с Будапеща или някоя от близките до нея улички. Но тоя на Мария Луиза е по голям

# 184
  • София
Шош не ще да седи в нашата люлка повече от 15 мин и то ако имам късмет... Та за т'ва....

# 185
  • София; Дружбето
Това дете за втори път изпада в безпричинна истерия. На косъм бях да я пречукам, вече неам нерви, а не спира да се дере

# 186
  • София
Цвета, няма ли нещо,което безотказно да я успокоява? Банята? Или я обличаш и на терасата? Де да знам.

# 187
  • София
Това дете за втори път изпада в безпричинна истерия. На косъм бях да я пречукам, вече неам нерви, а не спира да се дере

Я к'во е убаво, ти са искаш е да е кротко....  Mr. Green

# 188
  • София; Дружбето
Нищо не я успокоява, дере се кат идиотче, лапа ръцете и ааааааа,аааааааааааа. Иначе му са спи та две не види ма не ще да лежи

# 189
  • София
Ааа, това е истерия от умора. Става така понякога, толкова им се спи, но не знаят как. Ми значи правиш всичко възможно, за да заспи по-бързо, даваш цица/биба/люлееш и  така. Случва се, не е нещо необичайно.

# 190
  • София; Дружбето
Ааа неам нерви аз, най-много да го пречукам бавно и мъчително, Оставям я да се нареве и отивам да готвя

# 191
  • София
Само си правиш по-сложен живота, ако я улесниш да заспи в такива моменти, след 2-5 минути ще спи блаженно, а няма да се дере по 20.  Laughing

# 192
  • София; Дружбето
Заспа, предаде се без бой. Абе цица давах, люлях, песни пях- не та не. Повече никакви играчки, яде и си лега да немаме такива изцепки, амаха. Дали се е превъзбудила от активната гимнастика, че днес я сложих за пръв път и 20 минути гука там и се радва

# 193
  • София
Възможно е да е и от това. Абе малки са още, не се справят добре с екстремни ситуации чааветата. Аз не съм ви разказала за шока, който получи Никол преди 10 дни. Спя тока вечерта в 8 и нямаше час и половина. Ей,като се стресира, седна на стола и не мръдна. Не искаше да говори, наведе глава, не яде, ужас ви казвам. Гушках я, говорих и - в шок беше, ни приема, ни предава, много ме притесни. И като дойде тока скочи да вилнее все едно нищо не е било. Та непознатите неща много им действат на децата. Crazy

# 194
  • София
Е, Клеми, ако не друго си открила как да укротяваш Никол  Twisted Evil Хоп шалтера и готово  Twisted Evil
Това разбира се на шега  Wink
Те малките наистина са така - всяко ново нещо ги интригува много, но ги и притеснява.
То и за нас май важи това  Peace

Общи условия

Активация на акаунт