Не съм влизала много отдавна и едвам ви изчетох. Да ви се оплача Марти май е с херния
в сряда ще ходим на доктор стискайте палци да не е такова
Ама толкова често си рева и без да чета/ само като си ги предствя малките душички в домовете,без майчина ласка,без целувка за добро утро и лека нощ,без днешната порция любов и ...не ми трявба стихче,повярвай ми
/, та затова......
Ама до времето, в което стихчетата ще станат реалност има едно известно количество години, тъй че се успокоих
За капак на ревливото ми настроение снощи мъжа ми пак вдигна 40" температура и цяла нощ сновах насам-натам покрай двамата
и не успяхме да отпразнуваме както подобава именния ден на човечето.
От твоя нов псевдоним и темата за нови дрешки с големи номерца ми хрумна колко ще ми отива на мен пък "дърт клошар",1-во,че скоро чукнах 30-така и 2-ро,че съм се зарила със стари дрехи,които не са нито модни,нито годни за носене,ма ей така,стоят си,че ми е жал да ги хвърля
Искам да питам всички мами,раждали секцио,питахте ли случайно доки за плуване и сауна кога ще може,ако изобщо не е противопоказно,особено сауната

) И от днес почнах диетата на Добито,па да видим какво ще стане 
в сряда ще ходим на доктор стискайте палци да не е такова 

.Моята госпожица от 3 дена е с много кофти настроение и държание та и това ми беше за капак да си порева.Досега нямах следродилна депресия,но вече за жалост мога да кажа че и мен ме стигна,макар и късно
Беба не ще да яде,вчера ми направи пауза от 7 часа
и накрая с триста зора се нахранихме,направо се видях в ужас.Иска да яде,но си върти главата като гламава,реве,свива крака и така.За всичко са виновни тези .......
..колики.Писна ми вече и не се сдържам в кожата си
Оплаках ви се,дано не съм ви затормозила,но ако е така се извинявам много.

Така де, когато човек е зает и мобилизиран,мислите ли че има време за този лукс" след родилна депресия"
Препоръчани теми