Отговори
# 135
Да се запиша и аз в темата, която вече не е нова за вас.
Не съм влизала много отдавна и едвам ви изчетох. Да ви се оплача Марти май е с херния newsm45 в сряда ще ходим на доктор стискайте палци да не е такова newsm17

# 136
  • София
Nim,като чета, май в Овиессе. newsm78

# 137
  • София
Що бе, вие като сте мъжки майки, не можете ли да четете, ревете... Кой е казал, че само за бъдещите тъщи важат сълзите?

А ти не ми отговори аджеба от къде си взе дънките, аре плийййййзЪ!

# 138
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Що бе, вие като сте мъжки майки, не можете ли да четете, ревете... Кой е казал, че само за бъдещите тъщи важат сълзите?

А ти не ми отговори аджеба от къде си взе дънките, аре плийййййзЪ!

Нимче,точно днес не ми се чете и реве,нищо лично Peace Ама толкова често си рева и без да чета/ само като си ги предствя малките душички в домовете,без майчина ласка,без целувка за добро утро и лека нощ,без днешната порция любов и ...не ми трявба стихче,повярвай ми Cry/, та затова......

А иначе,Клеми е права - от Овиессе,или както там се казва, в Сити центърът, има много такива дрешки, с големи номерца Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 139
И аз доста си поплаках снощи, че и сега Cry  Ама до времето, в което стихчетата ще станат реалност има едно известно количество години, тъй че се успокоих Simple Smile За капак на ревливото ми настроение снощи мъжа ми пак вдигна 40" температура и цяла нощ сновах насам-натам покрай двамата  smile3507и не успяхме да отпразнуваме както подобава именния ден на човечето.
Благодаря ви момичета за поздравленията  Hug

Мими - за вас с малкия принц   love001  smile3525

# 140
Клеми,какво е т'ва ново аплоа? Joy От твоя нов псевдоним и темата за нови дрешки с големи номерца ми хрумна колко ще ми отива на мен пък "дърт клошар",1-во,че скоро чукнах 30-така и 2-ро,че съм се зарила със стари дрехи,които не са нито модни,нито годни за носене,ма ей така,стоят си,че ми е жал да ги хвърля Blush Искам да питам всички мами,раждали секцио,питахте ли случайно доки за плуване и сауна кога ще може,ако изобщо не е противопоказно,особено сауната newsm78 

# 141
   Честито 3-месечие на:
    Георги на ivonska 
    Мишел  на vessi17
    Константин на Sharalieva

Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 142
  • София
Верно беееее  doh Ивонска си мълчи и не споделя!
Ай честито на всички тримесечни бебоци! Та това си е цяла четвърт година!  Heart Eyes

# 143
   Честито 2-месечие на:
      Стефан  на Тинкърбел
       Димитър  на dalala
       Илина на ТоНи
       Пламена  на eho82
       Калоян  на Lina78

smile3525 Nature Sun With Face Flowers Rose  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face Flowers Rose  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face newsm51

# 144
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПОРАСТВАЩИ С МЕСЕЦ БЕБОЦИ ДНЕС !!!  bouquet  bouquet

Ним, мацки,  как слагате малка снимчица в аватара, с какво им намалявате размера  newsm78
Аз нещо не можах  Rolling Eyes

# 145

KayRenn, не се нервирай, не мисля, че някой тук е спрял да кърми, за да отслабва. Просто се коментира кой как процедира и кой с какво обяснява (не)отслабването си. Ето, аз не кърмя и съм почти на пълен глад. Ама второто не е заради първото, тоест не съм спряла, за да отслабна и не вярвам някой тук да го е направил, споко!  Peace
  И аз не виждам повод за нервене...
  Разбира се ,че тук няма луди,да жертват кърменето в името на отслабването.Поне така ми се струва......
   А който е отслабнал ,кърмейки или не,моите най-искрени поздравления!

# 146
http://www.download.bg/index.php?cls=program&mtd=default&id=35514  -  Саша аз с това си намалям размера.

Оле с тия килограми пак се почва...Аз като си ттърсянещо за кумуването,то едни миниатюрни дрешки(едно време ги носих,ама сИга.. Tired ) И от днес почнах диетата на Добито,па да видим какво ще стане  Praynig

Честито на всички празнуващи бебешоци     bouquet  bouquet  bouquet

# 147
Да ви се оплача Марти май е с херния newsm45 в сряда ще ходим на доктор стискайте палци да не е такова newsm17
    Каква е хернията на малкия?

# 148
  • У дома... някъде
Честити месечинки на всички празнуващи бебенца!!!!! newsm32 newsm32 newsm32
Стихчетата са страхотни и аз си поплаках малко  newsm45.Моята госпожица от 3 дена е с много кофти настроение и държание та и това ми беше за капак да си порева.Досега нямах следродилна депресия,но вече за жалост мога да кажа че и мен ме стигна,макар и късно smile3518 smile3518 smile3518 noБеба не ще да яде,вчера ми направи пауза от 7 часа smile3556 и накрая с триста зора се нахранихме,направо се видях в ужас.Иска да яде,но си върти главата като гламава,реве,свива крака и така.За всичко са виновни тези ....... #2gunfire #2gunfire #2gunfire..колики.Писна ми вече и не се сдържам в кожата си #Cussing outОплаках ви се,дано не съм ви затормозила,но ако е така се извинявам много. Embarassed

# 149
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ивонската,сега чак видях снимките от Банско....ммммм, мноооогооо са хубави Mr. Green Mr. Green Hug Party Party
 Бравооооо Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Относно родилните депресии, ще ме прощавате, ама ми се струва ,че хората с повечко свободно време ги хващат...щото , аз като нямам време за лиготии, виж как не ме хващат никви депресии Crazy Crazy Crazy Така де, когато човек е зает и мобилизиран,мислите ли че има време за този лукс" след родилна депресия" newsm78 Grinning Laughing/ те едно време нашите баби и майки,даже не знаеха какво е това, ама заети жени,нямат време за мотане Mr. Green Mr. Green/

Та ,рецептата срещу "следродилната депресия"/каквото и да означава това/ е : второ дете/ и тогава ми се обадете,ако ви остане време за депресиране Mr. Green Mr. Green

мдаа, нещо съм откровенничка днеска Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт