Отговори
# 120
  • Варна
 Тъжничко е това стихче, Ели, но пък е тоолкова вярно !!!

# 121
  • София/Варна
мале, как се нервя като чуя, че някой обвързва решението да гърми или не с отслабването #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Дебелеенето е свързано с освинването...

# 122
  • София
Ели, това стихче ме просълзи и мен.  smile3518

За килограмите - аз до момента съм -17, а по план проглама ми остават още 20.  ooooh! Иначе килограмите от преди забременяването кажи-речи ги върнах, остават ми още 1-2 да сваля. Оообаче това не означава, че успявам да вляза в дрехите от преди забременяването. Вчера сме обикаляли с мъжо като гламави да си намеря дънки и в края на крайщата направих огромен компромис с модел, цена и качество, защото в нищо не мога да вляза.  Banghead tantrum cry Дрехите в краката ми стават, но забравете за случая да ги закопчая - то е шкембе, то са меса, то е ханш и кокали. Кога ще се приберат, идея си нямам.

KayRenn, не се нервирай, не мисля, че някой тук е спрял да кърми, за да отслабва. Просто се коментира кой как процедира и кой с какво обяснява (не)отслабването си. Ето, аз не кърмя и съм почти на пълен глад. Ама второто не е заради първото, тоест не съм спряла, за да отслабна и не вярвам някой тук да го е направил, споко!  Peace

# 123
Аз по време на бремеността качих 23кг,15 от които свалих по време на раждането.Месец след това бях 1кг надолу,но стрелката на кантара повече на мръдна в желаната посока.Реших да огранича храната в количество и вид и още 1-ия ден след това кърмата ми намаля с 30%,доста се уплаших,че в такъв случай ще трябва да започна да давам и изкуствено мляко на бебо и затова се върнах към старото си хранене.От 2 седмици съм почити спряла сладкото и шоколада от менюто си и кантара ме възнагради с още 1 кг.
Четох някъде,че за пълни хора и хора с травми(след секциото ме е страх да се натоварвам много)е подходящо карането на велоергометър по 10-12 мин. по 2 серии на ден и мисля от тази седмица да започна,поне да ми се стегнат малко бедрата. 

# 124
Добро утро!Нека започнем деня с чаша кафе/капучино

Да ви се похваля, че при нас сега вали сняг.То през зимата нямаше, но в началото на пролетта си имаме изненада.Побърка се това време.
И аз не мисля, че някой би спрял да кърми, за да отслабне или трябва да му има нещо. При някои от нас, свалянето на килограми става по-бързо с или без диета, а при други се надявам с течение на времето да се оправим.

# 125
  • София; Дружбето
Ним - пу-пу-пу Mr. Green
Днес времето не ме кефи да гу Е

# 126
  • София
Ним - пу-пу-пу Mr. Green
Днес времето не ме кефи да гу Е

Мерсим!  bowuu Това ни е най-уникалната снимка.  Mr. Green Времето и мен не ме кефи, ама по обед мисля да изведа дребната навън, че да спи. Тя категорично не спи у дома - само предремва за по 15-30 минути и се вкисва жестоко привечер. Добре поне, че нощем не трябва да тръмбовам с количката, че да заспи, защото щеше да ми дойде в повече дори на миткало като мен.  ooooh!

# 127
  • София
Мале, к'ва е сладка Симонесата...........  Hug

Някой да ми каже, като изчерпате безмислената тема за килограмите... Извинете за откровението. Махам се да не преча.

# 128
  • Пловдив
Ели,хубаво поревах аз на това стихче  newsm09,а мъжо ми се хили....то и аз си се хилих после де,ама....мислех,че хормоналната ревливост от бременността е свършила,но явно не е още newsm08
За килокграмите...голям зор.Аз също качих над 20 кила и сега ела ме виж.Пробвах с диета две седмици и горе долу свикнах да не ям толкова,обаче от днес се залавям сериозно,че изобщо няма какво да обличам,а не ми се купуват още дрехи за дебелани.Дано се справя newsm17.Вече седмица ще стане нямям грам кърма,така че и оправдание нямам.Хайде лек ден и дано времето става за разходки следобед. 1stroller

# 129
  • София
И аз се разревах на стихчето.

# 130
То май всички сме си поплакали на това стихче, чак се обадих на мойта майка да си я чуя...

# 131
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
К'во правите  бе дебеланите Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз пък както съм си дебелка, така си се обзаведох в петък - нови дънчици,нова ризка,ей,голям кеф/ добре че италианките са си дебелки,та правят дрехи с размери над 50 Mr. Green Mr. Green Mr. Green/ Ми така де, сега,това е положението - обаче,трябва да се реагира адекватно..... Crazy Crazy Mr. Green

Нещо интересно да съм изпуснала,освен че всички сте ревали и всички сте дебели newsm78 Mr. Green Mr. Green Thinking Mr. Green Mr. Green Peace Mr. Green
 Peace

# 132
  • София
Айде и едно от мен, срещнах го тук във форума, не знам кой е авторът, но със сигурност е майка:

РОКЛЯ

Чудото се случи много рано
тя недоумяваше сама
просто се огледа в герана
и разбра,че вече е мома.

И сънува рокля с пеперуди,
колко хубав беше този сън
но баща и рано я събуди,
че овцете чакаха навън.

Рокличка детето не получи,
рокля и девойката не взе,
младостта проплака като ручей
и опали босите нозе.

След година влезе в чужда къща
в плитките и пламна есента,
а в душата все една и съща
тлееше моминската мечта.

Но тогава трябваше да вземе
на сина тетрадка и молив,
а за рокля все ще дойде време
нека само той да и е жив.

Колко пъти връзва и развързва
възелчето с белите пари,
а на дните хукналия бързей
с вадички лицето и покри.

Колко пъти щъркелите горе
на комина свиха си гнездо,
но синът изучи и наскоро
с рокля я зарадва от града.

Цяла от уплаха премаляла
тя понечи да направи кръст,
и за първи път пред огледало
се изправи с целия си ръст.

Взря се в потъмнялото си чело
в шията с дълбоките бразди,
в оня кладенец край село
тях ли беше виждала преди?

Кожа потъмняла,като угар,
а по нея роклята цъфти
с нежни закъснели теменуги
Боже колко скъпо я плати.

Нещо я удари безпощадно
образа се люшна и разби
сякаш в кладенеца беше паднал
лист от разлюлените върби.

И си спомни не живяна младост
и разбра през кипналата жал,
че денят на тая тиха радост
страшно много беше закъснял....
[/i]

Леле, колко ме е страх, че ще остарея!  Confused

# 133
  • София
Та в тоя ред на мисли, Магнолия, от къде си купи дънките?  newsm78 Казвай, че ми писна да обикалям и да пробвам или директно да ми обясняват, че като за мен номера няма!  #Cussing out

# 134
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
ДИСКРИМИНАЦИЯ  - вие сега какво - всички майки на момичета си пишете стихчета,ревете си тука, а ни  с момчетата скучаем и си мислим - ей,какви тъщи се задават/ревливи Mr. Green/ newsm78 Mr. Green Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт