Отговори
# 105
Пропуснах да спомена,че не кърмя Embarassed.Имам приятелка,която през бремеността беше много по-слаба,отколкото след като роди и започна да кърми. Rolling Eyes
Някой казват,че кърмачките отслабват по-бързо newsm78 Даже една моя приятелка постоянно ми натяква,че не кърмя,а щяла съм да отслабна по-бързо,ако кърмех.Дрън-дрън та пляс  Sick Sick Sick
ю
    Да бе!Аз ,ако не кърмех,щях да се наливам с кафе по цял ден,първо,за да ми вдига настроение и второ,да засилва метаболизъма.При мен с кафето се отслабва.А като кърмя, не пия кафе newsm45!
    Нали знаете,като не получаваш това,което желаеш,гледаш да го компенсираш с други,често по-вредни ,неща.И.....дебелееш... smile3516

# 106
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!! Днес е ден на майката!/Благовещение

А за отслабването по време на кърмене... newsm11 няма такова нещо поне при мен,напротив...ама нали все се заблуждавам,че ако пазя диета ще навреди на кърмата...,но май само се самозаблуждавам за да мога да си хапвам, иначе съм рекордиор трябва да сваля цели 30кг.... smile3511

# 107
vesni, честит рожден ден!
честит имен ден на Евангелина!
   Май точно в отказването на сладкото е секрета на отслабването на Валерия!За което й свалям шапката!Браво ,мила! newsm10Как успя само?Зарази ни и нас! newsm62

# 108
а пък аз като кърмя и ми се гади. случвало ли се е на някой? и като се цедя също. та може би затова си върнах кг бързо. то като ми се гади и нямам никакъв апетит и направо се насилвам да хапна нещо, че да произведа някой друг грам млекце за чедото.

# 109
  • София; Дружбето
Ям кат разпрана, щото ми се яде и се донатъпквам со припадък със сладко. Резултатът - качила съм 2 кила след отслабването от първата седмица Crazy с тенденция да пълнея още. Успокоявам се, че тази година няма да ходя на море Mr. Green Mr. Green и че милото и по-дИбела Мъй виждал

# 110
ама нали все се заблуждавам,че ако пазя диета ще навреди на кърмата...,но май само се самозаблуждавам...

Аз буквално, във абсолютно всеки смисъл почти НЕ СЕ  храня, обаче кърма си имах, че даже и изведнъж както  беше спряла отново тръгна  и сега пак имам.  Grinning И аз си мислех, че като не ям и кърмата не е хубава, но момичетата ме увериха, че няма такъв вариант  Peace

# 111
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН VESNI!  bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЕВАНГЕЛИНА!!!
  bouquet

За яденето -  и аз ям като невидяла  Crazy, ама засега кантара не ме плаши, все едни килца съм си /не че нямам да свалям/, ма поне не качвам  Wink

# 112
С риск да ви разплача, моля прочетете това стихче, открих го в архива и го прочетох един милион пъти  Confused

ПЕСЕН НА МАМА ЗА НЕЙНОТО МОМИЧЕ

Мъничка, мъничка моя,

весело зайченце, котенце сиво,
в скута на мама сега се е свило.
Твойта главичка на моето рамо,
можеш ли ден да прекараш без мама?

Мама в чашата мляко налива,
сресва косата на плитка красива.
Кърпи чорапки с пробити петички -
мама се грижи вредом за всички.

А кой ще разкаже на мойто момиче
как тъй луната на сърпче прилича,
как се превръща водата във пара
и самолетът с какво ли се кара?

Има ли в Космоса истински хора-
мама попитай и ще научиш.

Мъничка,мъничка моя,

ти ден без мама не можеш..
А подир време ще станеш голяма,
умните книги сама ще намираш,
и ще рисуваш, и ще бродираш.

После ще литнеш и ти като птичка.
Умна и силна ще идеш далече-
можеш без майка си вече.

Мама ще бъде с коси побелели,
мама ще пази две детски кордели.
Ще се тревожи и скришом ще плаче,
ако не носи писма раздавача.

Друго не трябва - три думички само:
"Добре съм, мамо!"

Последна редакция: нд, 25 мар 2007, 23:04 от eleonora_petrova

# 113
да, поплаках си

# 114
  • София; Дружбето
Еххххх, чак си се представих как ще чакам една дума само да чуя, за да ми се стопли сърцето. Мдааааа, такъв е животът. Много е хубаво Ели

# 115
Olееее и аз да не знам,че снахата има имен ден  #2gunfire  #Cussing out

Да е жива и здрава и винаги най-усмихнатото дете на света за радост на мама и тати !!!

Последна редакция: нд, 25 мар 2007, 22:21 от mimi_81

# 116
  Meрси за стихчето,eleonora_petrova!
  Много е хубаво!Наистина! Flowers Bouquet

# 117
eleonora_petrova, и мен разчувства и напълних очите със сълзи.

# 118
Ели, и мен разплака!

Ох, не искам да остарявам!

# 119
  • Willebroek, Belgium
много хубаво стих4е Ели smile3518

Общи условия

Активация на акаунт