Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте мацки!

Изминалата нощ макар и къса е била уползотворена пълноценно- и ние с мъжо се разписахме в ОНЯ списък най- накрая... Е то не било толкоз страшно, ама сега като вземе да ми хареса-  Mr. Green

# 91
  • Варна
Честит рожден ден на Весни- и от мен много здраве и любов   bouquet   bouquet   bouquet

А ергените така като ги гледам- голяма са ни гордост- спор няма!!!

# 92
  • София; Дружбето
Е такова чудо не ми се беше случвало. Бебка изпадна в някаква истерия и се дра половин час. Ак осе опитам да я оставя започва рев, преместя я на другоото рамо - рев. Ужаст. Едвам я приспах. На други случвало ли им се е подобно нещо. А е нахранена, чиста, няма колики Crazy

# 93
  • Русе
О,да.Току що патихме същото и си върти главата наляво-надясно много бързо.Дали има място за притеснение?Но вече спи спокойно. ЧРД на Весни.Желая ти приказен живот и много цветя наоколо.А пък днес и ние ставаме на 2 месеца.Е не ние,а малката Андреа.

# 94
Честит рожден ден Весни! Много любов, щастие,здраве и бебо винаги да те радва!!
Забравих да се похваля,че от деня на раждането до сега съм -21кг dance,но все пак ми остават още доста Sick Sick Sick..Днес пак ли ли трябва да стоим у дома,гадно скапано време,вчера с беба ходихме тук там и си изкарахме страхотно по гостита Crazy
ееееееетова как го направи? За 2месеца толкова килограми  Thinking на пълен глад ли си или има друга тайна на такова бързо отслабване,че аз вместо да свалям почнах да качвам.

# 95

Честит имен ден на всички празнуващи днес - Благой, Благовест, Благовеска,Блага, Вангел и Евангелина!

Flowerlina , много вяло се фалиш...

Ми то човек не смее много да се хвали, да не вземе да се разшие от.... smile3508Добре беше!Припомних си доброто старо време.То още малко да се бях забавила и съвсем щеше да забравя за какво става въпрос.
И на dani_barabani добре дошла.
Хора, какво правите с тези кила...Аз см си ужасно дебела и си нося бременните дрехи.dobito и valeria81, засрамете се.

# 96
Честит рожден ден Весни! Много любов, щастие,здраве и бебо винаги да те радва!!
Забравих да се похваля,че от деня на раждането до сега съм -21кг dance,но все пак ми остават още доста Sick Sick Sick..Днес пак ли ли трябва да стоим у дома,гадно скапано време,вчера с беба ходихме тук там и си изкарахме страхотно по гостита Crazy
ееееееетова как го направи? За 2месеца толкова килограми  Thinking на пълен глад ли си или има друга тайна на такова бързо отслабване,че аз вместо да свалям почнах да качвам.

Аз съм почти на пълен глад,а ефекта е почти нулев smile3514 smile3514Само 5кг за един мес smile3518
Весни честит рожден ден newsm59 Gift Gift Gift newsm18 newsm18 newsm18  ura  bigdance2

# 97
  • У дома... някъде
Хайде стига сте се ядосвали за тия килограми NaughtyАз отначало мислех че трудно ще започна да свалям и беба беше кротка тогава,но напоследък изобщо не слуша,ако мога така да се изразя,отделно пуша а може би и това притъпява глада,а иначе си хапвам почти добре,ноооо забравих за сладкото,което толкова запасих през бремеността #Cussing out
От родилния дом излезнах -10,а останалите 11 са за 2 месеца.

# 98
  • У дома... някъде
Пропуснах да спомена,че не кърмя Embarassed.Имам приятелка,която през бремеността беше много по-слаба,отколкото след като роди и започна да кърми. Rolling Eyes

# 99
Пропуснах да спомена,че не кърмя Embarassed.Имам приятелка,която през бремеността беше много по-слаба,отколкото след като роди и започна да кърми. Rolling Eyes
Някой казват,че кърмачките отслабват по-бързо newsm78 Даже една моя приятелка постоянно ми натяква,че не кърмя,а щяла съм да отслабна по-бързо,ако кърмех.Дрън-дрън та пляс  Sick Sick Sick

# 100
здравейте!
Ако в графата за рекордите бяхте сложили номинация за най-ревящо бебе моето сигурно щеше да е на 1-во място  ooooh!
всеки ден от 18 до 24 не спира да мрънка ,хленчи и реве,а пък някога като започне от следобяд или дори от сутринта съвсем оставам без сили.Той и баща му е бил такъв,защо не се метна на мен  newsm78 че съм била доста кротичка.
Как приспивате вашите бебета?при мен в 80% от случаите трябва да го слагам на гърдата ,за да се получи.
А относно отслабването по време на кърмене и аз като лисица на грозде от 1 месец се подвизавам в подфорума "Красива мама",че дано прихвана и аз нещо от отслабващите,но засега резултата е само 1кг  Tired                             

Последна редакция: нд, 25 мар 2007, 17:50 от bori7

# 101
Да почерпя и аз виртуално за здравето на Евангелина! Днес е Благовещение - тя има имен ден Simple Smile

# 102
  • София; Дружбето
Да ти е вижа и здрава Евангелина  bouquet
Аз искам едно парче от шоколадовата торта обаче smile3534

# 103
  • София
Честито на малки и големи празнуващи!(вкл. от "оня списък" Hands Clap)  lovekiss

Прекрасен ден, жалко, че свърши...  smile3507

# 104

Добре се представиха, но имаше една група, която бяха много добри, но те бяха големи и се чуваха от сцената.
нашите от първи и втори клас играха с голям хъс, но не са репетирали на сцена и гласчетата им бяха тихи. Важното е, че играт с душа и сърце.
Фестивалът е на руски език и е под патронажа на руския консул във Варна, всяка година се провежда Simple Smile
    Да!С душа и сърце--това е по-важното! smile3501А гласчетата,ще им пораснат Laughing

Общи условия

Активация на акаунт