Изминалата нощ макар и къса е била уползотворена пълноценно- и ние с мъжо се разписахме в ОНЯ списък най- накрая... Е то не било толкоз страшно, ама сега като вземе да ми хареса-
,но все пак ми остават още доста
..Днес пак ли ли трябва да стоим у дома,гадно скапано време,вчера с беба ходихме тук там и си изкарахме страхотно по гостита 
на пълен глад ли си или има друга тайна на такова бързо отслабване,че аз вместо да свалям почнах да качвам.
Добре беше!Припомних си доброто старо време.То още малко да се бях забавила и съвсем щеше да забравя за какво става въпрос.
,но все пак ми остават още доста
..Днес пак ли ли трябва да стоим у дома,гадно скапано време,вчера с беба ходихме тук там и си изкарахме страхотно по гостита 
на пълен глад ли си или има друга тайна на такова бързо отслабване,че аз вместо да свалям почнах да качвам.
Само 5кг за един мес
Аз отначало мислех че трудно ще започна да свалям и беба беше кротка тогава,но напоследък изобщо не слуша,ако мога така да се изразя,отделно пуша а може би и това притъпява глада,а иначе си хапвам почти добре,ноооо забравих за сладкото,което толкова запасих през бремеността 
Даже една моя приятелка постоянно ми натяква,че не кърмя,а щяла съм да отслабна по-бързо,ако кърмех.Дрън-дрън та пляс

че съм била доста кротичка.

А гласчетата,ще им пораснат