Евровизия (Тема 31) - Basel 2025

• 13 205
  • 385
  •   1
Отговори
# 345
Надявам се, че изпълнителят, когото Кошлуков е одобрил, за да смени мнението си дали да участваме, ще бъде и избраният да ни представя. Останалото ми изглежда като натъкмистика около това да спечели. Вътрешна селекция, маскирана като национален финал. Вероятно и песента е готова вече. Дано да е така, иначе Фики ни е в кърпа вързан.
Действително смятам, че почти всички от 15-те подбрани имат качества и потенциал, някои с повече опит, някои съвсем зелени. Има риск да се демотивират, но пък не са от поколението на сърдитите на конкурса Мариана Попова и Миро. Може да се получи ефекта на Поли Генова, която наистина несправедливо остана 2-ра през 2009, но не се демотивира дори след некласирането през 2011, а после записа най-добрия ни резултат до тогава. Може да е да се зарибят, за да дойдат по-подготвени през идните години.

Никой ли няма желание да направи нова тема?  Вече е 2026. 😄

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 20:08 от Dentz

# 346
Ще участваме във втория полуфинал

# 347
Биг 4 не е имало никога, откакто се въведе конкурса... няма ли да свърши тази мъка вече.
Ние много си ги мислим нещата как е трябвало, но всичко е правено в последния момент. Най-вероятно БНТ са знаели, че ще участват немного преди и ние да разберем. В България така и не се създаде традиция към конкурса, че да има наплив от желаещи с готови песни, които да се явят при традиционен национален конкурс. Отделно от това никой в България не издава албуми, за да има подготвени песни, които още не са изпълнявани. Най-добрият им шанс е да създадат хайп около конкурса с избирането на изпълнител, а същевременно да спечелят време с написването на песен.

Иначе нямайте големи очаквания - ще спечели Израел, или някоя песен, около която всички ще се обединят, за да не спечели Израел.

# 348
Ако Миланов не е замесен в писането на песента, очакванията ми са нулеви за класиране.

# 349
Ако Миланов не е замесен в писането на песента, очакванията ми са нулеви за класиране.
Според мен може и да пробват да го съблазнят, но доста се обиди на правилата през 2020 и факта, че Tears getting sober замина в коша и не е работил по Евровизия оттогава, независимо от държавата. Дори и стари песни не съм видяла да продава.

# 350
Прсви сте, като и телевизията не знае до последно ще се участва ли изобщо, няма как да направи добра организация.
15 кандидати ми се виждат излишно много.
Със сигурност ще стане някоя драма. Досега винаги когато е имало подобие на конкурс, все някой се жалва впоследствие.

Аз все пак се радвам, че ще участваме.Simple Smile

# 351
Грузия изпраща Bzikebi

Интересен факт е,че групата е печелила детската Евровизия през 2008

# 352
  • София
Аууууу Драго чая нямало да води трите етапа на подбора на българския изпълнител и българската песен за ЕВровизия 26 - ми ся кво ша праим.

# 353
Прекрасна новина! Grinning

# 354
Супер, сега остава само да не е и Георги Любенов.

# 355
  • София
Супер, сега остава само да не е и Георги Любенов.
Ами той ще е и още една дама, ама не и запомних името.

# 356
Боряна Граматикова - води "Отблизо" (на Мира Добрева предаването).

Любенов ми е неприятен на мен, ама малко по-добре от Драго.
От толкова народ в тая телевизия, все едни и същи въртят.

# 357
Е... кой да води? То БНТ нямат толкова водещи, които да стават. Тончо Токмакчиев ли да сложат?
На мен ми е много симпатична една Владимира Илиева (водеше "По света и у нас", а отскоро води някакво младежко предаване в събота от 11.30).
И говор, и визия, и всичко.

Инърглоу са в неделя след 10.30 в "Денят започва с Любенов".

# 358
Боряна Граматикова и Владимира Илиева са ок. И Ева Кикерезова, и още една от синоптичките (не се сещам за името и' сега) мисля, че биха се справили. За мъж водещ малко повече ми допада Драго (ако изборът е точно между тези двама водещи).

# 359
  • България
Пълен абсурд са Драго Чая и Георги Любенов - имат глупав и самовлюбен вид и са очевидни парашутисти.

Ако вземем, че спечелим Евровизия, искам Поли Генова за водеща в София. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт