Евровизия (Тема 31) - Basel 2025

• 13 231
  • 385
  •   1
Отговори
# 360
Тя и опит има в това амплоа.

# 361
Супер, сега остава само да не е и Георги Любенов.
Ами той ще е и още една дама, ама не и запомних името.
Ох, аман и от него! Бих предпочела един Део например, нищо, че е вече 50-годишен, пак има по-свеж вид за едно музикално шоу като Евровизия. Любенов лъха на нафталин.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 21:19 от BronzeIce

# 362
Да, тя беше водеща на детската Евровизия и се справи супер.
А че няма да спечелим... то е ясно.  Все си мисля, че ще подарят победата на Израел (независимо каква е песента им). Миналата година бяxa втори.

# 363
  • България
Део минава за 40-годишен. Ако знае английски - идеално.

# 364
Ако някога спечелим сигурно водещи ще са Рачков и Геро Scream

# 365
Део е много добра идея наистина.

# 366
Мария Бакалова, Юлиян Костов и някой с ТВ опит, не знам какво сте се замислили Grinning

За Георги Любенов не съм ентусиазирана, макар че го харесвам - не ми пасва на формата.

# 367
Ами очевидно искат да сложат хора, работещи в телевизията. Мария Бакалова и Юлиан Костов са външни. Но xайде, каквито и да са водещите, можем изтърпим 2-3 предавания по БНТ с тяx.  Песента, дето ще представи България е важна. Дано не е такава, от която да ме е срам. (Както беше с Краси Аврамов, Софи Маринова, Мариана Попова, Йоанна Драгнева...)

# 368
Тази вечер имаме финали в Молдова и Малта.
Молдовският финал започва в 19.00
Скрит текст:

Малтийският - в 21.45.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 21:00 от BronzeIce

# 369
  • България
Молдовците са избрали. Satoshi спечели с "Viva, Moldova!" Молдовски рап, подобен на украински и румънски песни от Евровизия. Не е лошо, дано тази година е по-силна от 2025:

# 370
Мале... пак глупов текст на няколко езика, националистичен (патриотичен текст) + кич.
На фона на това, президентката на Молдова Мая Санди предложи да има референдум за присъединяването на Молдова към Румъния (както си е била едно време, преди Сталин да я откъсне към СССР)
https://www.reuters.com/world/moldovas-president-sandu-says-she- … mania-2026-01-12/
Тя всъщност премахна и молдовският език като официален, сега е румънски. Иначе разликите са минимални.

# 371
  • България
В песента на този младеж от Малтийската селекция участва оркестърът на БНР.

# 372
Да, и певецът е една нежна душица...  Grinning

Music: Aidan Cassar, Joep Van Den Boom, Sarah Bonnici
Lyrics: Aidan Cassar
Arrangement: Aidan Cassar, Joep Van Den Boom
Live Orchestra: BNR Orchestra - Bulgaria
International PR: Vasil Ivanov
Artist Liaison: Joseph Cauchi

# 373
Този ПР, Васил Иванов, трябва да е бившият ръководител на комуникационния екип на БНТ за Евровизия. Един от главните "виновници" за успеха ни през 2016-2021.

# 374
  • София
И тази година не ни очаква кой знае каква Евровизия.

Общи условия

Активация на акаунт